Намаления 2013/2014 зима

• 94 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Радос, мъжкото и детското са на втория етаж, а дамското е на първия етаж в Паръдайс Мол.

# 31
Здравейте !
А за Бенетона знае ли се кога ще е намалението ?

# 32
Здравейте , записваме се де следя намаленията. Чакам ги с нетърпение вчера ходих в мола и си харесах доста неща Simple Smile

# 33
  • София
И накрая ще скрият всичко, детското ще се изчерпа за един уикенд и всичко ще свърши, преди да е започнало Tired

Дам, обикновено така става. Crossing Arms

Аз чакам пухенките да ги намалят поне на 50%  Mr. Green

# 34
  • софия
  bouquet за темата

# 35
В Ризървд има много хубави детски неща, включително и ски грейки, много са свежи  Peace А някой знае ли защо на Черни връх няма дамско, а само мъжко и детско  newsm78
Ако за Парадайз питаш, има дамско. Магазинът е на два етажа и дамското се пада на партера. Точно срещу него има и Мохито.

# 36
# 37
Намаления вече има:
в Орсей - 20,30 и 50% на част от колекцията
в Елизабет - 50% на всичко
в Бати Балено на ул. Денкоглу - 50%
в Капаска - на сайта нещата вече са с 30%
в Х и М - отделни артикули, вчера имаше намалени пуловери, шапки и шалове и малко бельо
Етам - 30% на определени артикули
в испанските обувки на Корида - 50% на модели от миналата година, за между 60 и 80 лева има ботуши от естествена кожа
в Карло Фабиани - намалени са определени модели ботуши и боти
в Ризървд - намаление на отделни модели, най - много са намалени нещата от колекциите на Мохито
в Дика - частично намаление - основно вълнени поли, панталони и сака и част от трикотажа
в Пронта - чанти и колиета - 50% ( и двата магазина на Витошка и на Раковска)

като истински шопинг маниак си пазя бележките и от минали години - Бенетон правят първото си намаление около 15 декември, а Зара започват в седмицата между Коледа и Нова година.

Весело пазаруване и да нанижем по чантичка на всяко пръстче на ръчичките!

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 13:43 от atenan

# 38

като истински шопинг маниак си пазя бележките и от минали години - Бенетон правят първото си намаление около 15 декември, а Зара започват в седмицата между Коледа и Нова година.

Весело пазаруване и да нанижем по чантичка на всяко пръстче на ръчичките!
Браво! Даже и мен ме надминаваш по съобразителност   Hug

# 39
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

# 40
# 41
В Нико имаше намалени якета и разни панталони, но като цяло нищо не ми грабна окото.

# 42
  • I want it all and I want it now.
  bouquet Благодаря за темата.

В Бенетон намалението сигурно ще е началото на годината. 

# 43
Взех от Калиопе намалено яке за зимата на 80лв,е поне беше със задраскан етикет.Преди две седмици без намаление пак беше на същата цена.Поне не е по-висока

# 44
Аз много искам да си накупя разни неща , но се въздържам , защото на 20-ти декември заминавам , а  в чужбина има истински намаления ... за разлика от тук .
Но искам да попитам - някой виждал ли е готини дамски пижамки някъде ? не искам от тези бабешките със зайчета и патета , които са масови , а нещо свежо и младежко ...  Rolling Eyes

Мерси за темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт