Намаления 2013/2014 зима

• 94 826
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Wink да не пропусна намаленията

# 391
Аз днес обиколих магазините в Сердика. Намаленията са прилични навсякъде, лошото е че нищо не си харесах  Mr. Green
Търся си блузка в цвят бордо, който уж е модерен този сезон и очаквах да има избор. Но освен бордото, явно на мода са и топбестите, тип безформен парцал блузи  Tired
Другата седмица ще се разходя до Паръдайз. Дано там намеря нещо...

# 392
При намаления и разпродажби никога не търся нещо конкретно-просто вземем каквото ми хареса-все ще му намеря място Wink

# 393
Аз исках да си купя и други неща, освен въпросната блуза. Но и за "свободни покупки" не намерих нищо впечатляващо  #Silly
Тази година явно не съм в крак с модата  Mr. Green

# 394
  • Sofia
Май само аз съм разочарована от Бенетон  newsm78 Точно преди седмица се чудех дали да не пускам тема за впечатления, за да видя аз ли нещо бъркам. Съжалявам, но детските дрехи според мен са с лошо качество. Цветовете избеляват страшно бързо и след 10-тина пранета не стават за носене. Моите деца много цапат и пера дрехите след всяко носене, такова лошо качество бих сравнила с ларедутските тениски, които купувах по едно евро. Детските дрешки на Маркс и спенсър и Некст, които носят са много, много по-качествени. Даже взех да се чудя дали причината не е, че купувам Бенетон от България, а другите марки от Англия. Може би Бенетон в Англия продава по-читави дрешки newsm78

ПП. Ако някой има моя проблем с избеляващите цветове препоръчвам дрешките Stay new на М§С. Цветовете не са мръднали.

# 395
И аз обиколих намаленията и единственото нещо, което много хареса, беше това яке на H&M.

http://www.hm.com/us/product/10409?article=10409-B

Моля, ако някой види размер 34 в магазин, да ми пише.

# 396
Май само аз съм разочарована от Бенетон  newsm78 Точно преди седмица се чудех дали да не пускам тема за впечатления, за да видя аз ли нещо бъркам. Съжалявам, но детските дрехи според мен са с лошо качество. Цветовете избеляват страшно бързо и след 10-тина пранета не стават за носене. Моите деца много цапат и пера дрехите след всяко носене, такова лошо качество бих сравнила с ларедутските тениски, които купувах по едно евро. Детските дрешки на Маркс и спенсър и Некст, които носят са много, много по-качествени. Даже взех да се чудя дали причината не е, че купувам Бенетон от България, а другите марки от Англия. Може би Бенетон в Англия продава по-читави дрешки newsm78

ПП. Ако някой има моя проблем с избеляващите цветове препоръчвам дрешките Stay new на М§С. Цветовете не са мръднали.
И аз не ги харесвам като качество. За тази пари купивам Майорал и Некст и са къде-къде по-добри.

# 397
  • София

Аз исках да споделя същото, но нали темата е за намаленията....
Две блузи на малкия с дълъг ръкав -едната за 29лв, другата за 39лв - след две пранета една се оказа с разпокъсана щампа, другата с разбриган повече от половината подгъв - заминаха за парцали в сервиза. Абсолютно изчистен син панталон за малката, който чудесно връзвах с униформата -след 2 пранета прилича на протрит парцал -избелял, протрит на колената -просто не разбирам Tired Прескъп пуловер за племенницата - направо ме е срам, че съм и го подарила Sick
За сметка на Бенетон, градински блузи от Овиес, Уайкики и Ризървд не са мръднали. Да споделя, че от последния имам страхотни тишърти за малкия за 4.99 /Сердика/ и блузи за 6.99лв /останалите молове/, от които съм очарована! Купувах ги на пълна цена, сега се заредих доволно и за пролетта! Супер качество на смешни пари Peace

# 398
Ще наспамя и аз малко, но да споделя за едни черни дънки на LTB (The Little Big). Дадох 90 лв за въпросните дънки и от черни станаха избеляло сиви. Ужасно грозно, а моделът иначе е хубав и добре стои, ама с този цвят... все по-рядко ги нося вече. Много грозно и евтино изглеждат  ooooh!

# 399
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ще наспамя и аз малко, но да споделя за едни черни дънки на LTB (The Little Big). Дадох 90 лв за въпросните дънки и от черни станаха избеляло сиви. Ужасно грозно, а моделът иначе е хубав и добре стои, ама с този цвят... все по-рядко ги нося вече. Много грозно и евтино изглеждат  ooooh!

Кофти. Защо не ги боядисаш отново черни в някое химическо чистене?  newsm78

# 400
  • София
Аз пък за момичешки дрешки си го харесвам страшно много Бенетона! Hug Винаги от чужбина и вземам на щерката задължително нещо от тамошен Бенетон Mr. Green. Струват ми се по-евтини там. Simple Smile
Особено без тесни дънки не се връщаме никога.  Mr. Green
Тя други не носи!
Последният пуловер, който и взехме наскоро се поизпъпчи малко, но го обръснах с бръснача, по стара технология от студетските ми години още  Mr. Green и е екстра сега Laughing. Тя си го обича много.
Но най-любимата и придобивка е бухналият елек, както тя си го нарича, с гъши пух. Е, колкото и да съм гледала след това- този елек няма аналог просто с никоя друга фирма!! Naughty И пълнежа и смата промазка на плата- нито една фирма не съм видяла да направи нещо по-добро!

# 401
Даже взех да се чудя дали причината не е, че купувам Бенетон от България, а другите марки от Англия...

За съжаление точно тази е причината и не само за Бенетон важи. Убедила съм се по метода на пробите и грешките, че тук в България продават предимно некачествените боклуци, които на други европейски пазари не могат да продадат. И среден, и висок клас марки. Бенетон, купен в Италия, е друго качество, Уайкики, купени в Истанбул са толкова различни от боклуците на Уайкики по нашите молове, че чак се усъмних дали носят етикети на една и съща марка. А най-обидното е, че Бенетон в Италия е на същите или малко по-ниски цени от българските, а Уайкики в Турция е чувствително по-евтино отколкото у нас  Mr. Green. Почти никакви дрехи вече не купувам от магазините в София. Да живее Vente-privee  Laughing, никъде другаде няма толкова добро съотношение цена-качество. Как пък веднъж не се случи на дреха Дизел, Риплей, Еспри да избелее цвят или да се усуче шев от зле скроено трико.

Вчера бях в Мол София, влязох да разгледам намаленията на детския Бенетон и какво виждам: дънкова пола, която лятото купих на дъщеря ми за 39 лв., в момента е на цена 32 лв. ...подигравка с клиента!
В Еспри има хубави дамски зимни якета, къси, дълги, с пух, без пух и т.н., разнообразие от модели и цветове, но цените са над 200 лв.   

# 402
Аз пък Бенетон нещо не мога да го харесам  Rolling Eyes Все влизам да купя нещо, но нищо не ми харесва. За някои марки се чудя от къде им идва "репутацията". Като погледнеш реално дрехите - нищо особено...Може да са качествени, но от "маркови" дрехи очаквам не само качествени материи, но да има цялостен уникален, интересен и "вдъхновяващ" вид, ако мога така да се изразя.

# 403
Намаленията в Sisley съвпадат ли с тези на сайта? Има доста връхни на добра цена като това яке: http://shop.sisley.com/bg_en/long-down-jacket-2756.html

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 11:54 от hot tea

# 404
а в Reserved дали има намаления--детското по- конкретно ме интересува newsm78

Общи условия

Активация на акаунт