Намаления 2013/2014 зима

• 94 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София-Лагера
И аз се отчетох в Бенетон.
Взех блузи с къс и дълъг ръкав по 11 и 13 лв.
И едно долно за 13 лв.
За мен Бенетона си остава най-добрата средна марка за деца.
Следвана от Уайкики.

# 376
в Бенетон колко е намалението? 30 % ?

# 377
в Бенетон колко е намалението? 30 % ?
Да, 30 % е. За мен не са средни, а са си скъпички...едно пуловерче за баткото загледах вчера- 40лв.  Rolling Eyes чак се учудих на блузките по 11 и 13лв. дето пишеш, Деси. Явно пак ще се ходи. Пустото пухено яке за мен не ми излиза от акълЯ  ooooh!
А за Пийк, значи аз имам карта извадих си я едно време, ама не знам къде е. А талони получих само веднъж, когато ми я издадоха, после не са ми пращали. Дали защото не съм пазарувала от там? Как сега да се сдобия с талони, като нямам карта, но може ми няма да ми издадат нова на същото име  newsm78 А среднощното пазаруване за всички ли е, или само с клиентската карта ще пускат

# 378
Аз все пак реших да си взема от ZARA гъшено яке, след дълъг размисъл -това което беше на 169 ,защото исках точно такъв цвят и дължина и никъде не видях други такива,които да ме грабнат. Много съм доволна ,понеже и на детето е подобно и сме еднакви smile3521. Само забравих да попитам как се поддържа такова гъшено ,че не съм имала до сега. Ето и якето  

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 379
Аз все пак реших да си взема от ZARA гъшено яке, след дълъг размисъл -това което беше на 169 ,защото исках точно такъв цвят и дължина и никъде не видях други такива,които да ме грабнат. Много съм доволна ,понеже и на детето е подобно и сме еднакви smile3521. Само забравих да попитам как се поддържа такова гъшено ,че не съм имала до сега. Ето и якето  

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Моето от Манго го давам на химическо (за пране), там казват, че трябвало да се центрофугира, след това, дори препоръчват сушилня за да не се степва. Имам и на Найк- гъшено и то е на химическо (на пране). И аз ще чакам отзиви тук, че ми омръзна на няколко обличания да го нося на химическо  Shocked  
P.S. Мъжа ми ги носи и не знам колко излиза... Embarassed ще го питам.

# 380
Колко ти излиза химическото? И аз си купиш от Бершка, и вече си е за пране.

# 381
  • София
Мога да кажа аз за колко си давам якето на химическо чистене- 9 лв. То реално си е обикновено пране, но го сушат добре, което е по-сложното.

# 382
  • София-Лагера
В Бенетона жилетки и пуловерите са им скъпи ,но блузите си заслужават. Peace
Аз пухените ги пера и след това бутам в сушилнята.
Нямам проблем.

# 383
Момичета , има ли намаления в Спорт - Депо ? Харесала съм си едни ботуши на Хели Хенсън , макар че точно тях , едва ли ще ги намалят ... но аз и без друго ще се прибера на 6-ти ... Rolling Eyes

# 384
Има да. Погледни им и в сайта.

# 385
  • На земята, която е всъщност звезда.
Имам пухенка на Том Тейлър и си я пера в пералнята на програма за вълнени /по- кратка е/. Слагам задължителните топки за тенис, самото яке се продаваше с торбичка с две топки. Пускам плакнене и центрофуга по два пъти, защото все слагам по повечко препарат и понякога остават следи. Суша го на парното и после, като го разтръскам, си бухва както преди прането. В сушилня също става. По- дълго съхнене /на простор/ не ми се струва удачно, но не съм пробвала.   

# 386
Мога да кажа аз за колко си давам якето на химическо чистене- 9 лв. То реално си е обикновено пране, но го сушат добре, което е по-сложното.

Да, такива са цените,но лично харесвам услугите на химическото чистене-връщат ти го опаковано,изгладено със закачалка-направо за гардероба.Много е удобно и практично.А,и ме консултират кое как да поддържам или пера. Flutter

# 387
  • София
Имам пухенка на Том Тейлър и си я пера в пералнята на програма за вълнени /по- кратка е/. Слагам задължителните топки за тенис, самото яке се продаваше с торбичка с две топки. Пускам плакнене и центрофуга по два пъти, защото все слагам по повечко препарат и понякога остават следи. Суша го на парното и после, като го разтръскам, си бухва както преди прането. В сушилня също става. По- дълго съхнене /на простор/ не ми се струва удачно, но не съм пробвала.   
Абсолютно по същия начин процедирам и аз, с изключение на това, че не слагам топки, а след изсъхване го разбивам с точилката  Wink

# 388
 Peace
И едно долно за 13 лв.
Следвана от Уайкики.

# 389
Peace
И едно долно за 13 лв.
Следвана от Уайкики.
Чакам и OVS много ми допадат освен детските също дамско и мъжко и намаленията са им  много добри Wink

Общи условия

Активация на акаунт