Намаления 2013/2014 зима

• 94 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Sofia
Аз бях на поход вчера за гъшено яке.

И аз това търся и виждам, че вкусовете ни съвпадат  Hug
Какви цветове имаше от якето, което си купила? Дебело ли е (на снимките изглежда тъничко)?

ПП. И каква е цената?

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 10:52 от NBM

# 362

И аз това търся и виждам, че вкусовете ни съвпадат  Hug
Какви цветове имаше от якето, което си купила? Дебело ли е (на снимките изглежда тъничко)?
то като е с пух, няма нужда да е дебело! Simple Smile

# 363
Здравейте. Има ли някой с ходене до Х&М и желание да ми помогне?  Rolling Eyes Simple Smile

# 364
Каквото и "естествено" да съм купила от Дайхман, все доволна съм била. 2месеца гаранция никога не са за пренебрегване при това. Wink
И аз съм доволна от обувките в Дайхман  Peace Има няколко чифта ботуши, купувала съм и за децата, и за мъж ми - доволни и от тях  Grinning
Не всичко си заслужава, но определено може да се намери и добра обувка  Peace

# 365
Вчера доста неща имаше намалени - става дума за Парадайз, макар че не обиколих навсякъде и въпреки това направихме доста голям шопинг. А там са открили и някакъв магазин с много хубави неща, за много нормални цени, нещо с Ф беше.... На H&M само боклучливи нещица ми се сториха на намаление, нищо.... В мъжките Reserved и Зара има много хубави панталони, дънки, официални, ризи (особено в Reserved много ми харесаха) до женския не се добрах. В Зара имаше по-малко намаление. В Карло Фабиани имаше намаление на повечето женски обувки, за мъжки не видях, с по 30-50 лв. нещо подобно. В Бершка имаше интересни нещица.

Има намаления, но сега е моментът, защото вече артикулите са поизчерпват, а вчера и доста от номерата вече ги нямаше  Peace

# 366
Що се отнася до намаленията вече наистина има такива навсякъде почти днес бях в Сердика но съм супер разочарована за пореден път от Зара. Принципно ми е любим магазин и винаги пазарувам от там, но намаленияна им за пореден път са просто смешни не може яке, което имам от два месеца и повече те го сложили в новата колекция същото се отнася и за един елек, който си бях харесала прези месец. На летните им намаления пак беше същия случай тогава го забелязах с дънки, които вече бях купила.

# 367
Уф, и аз днес бях на поход за гъшено яке...хихи...обаче се оцъклих от цени. Харесах си в Бенетон, обаче е 230лв., което е направо немислимо, а така ми хареса якето.... Sad Добре, че ми  опъваше лееекинко в пупата, иначе сигурно бих го купила...мани...мани...
Другото което харесах е подобни модели в Пийк енд Клопенбърг (не знам така ли се произнася) обаче и там са едни цифриии... ooooh! Едно време май си правих карта и имапе някакви талони за отстъпки, но нямам идея от къде да ги взема. Явно ще чакам още да намалят нещата, просто с тези цени няма как да стане.
В Зара якетата не ми допаднаха. То не е само там де, но каква е тая мода, черно яке с жълти ципове...не знам...
В ХМ взех тениска за 5лв. за малчо, 5 чифта чорапки за бати за 5 лв. памучни бикини за мен 10лв. Преди си купих бархетно долнище на пижама за мен, много мекично и приятно на допир.
Червеното колинско яке е жестоко, но аз имам подобно от манго от предни намаления, търся си нещо една идея по- елегантно, а това ми се вижда някак спортно.
Ще споделя, ако видя нещо интересно  Peace

# 368
Има ли вече талони за Пиик енд Клопенбург? Харесала съм едно яке за майка ми, ама 450 лв  Cry

# 369
Има ли вече талони за Пиик енд Клопенбург? Харесала съм едно яке за майка ми, ама 450 лв  Cry
Талоните с каква отстъпка са? И понеже не разбрах съвсем. Вадиш карта и по мейл-а ти изпращат талони за отстъпка?

# 370
  • София
Талоните с каква отстъпка са? И понеже не разбрах съвсем. Вадиш карта и по мейл-а ти изпращат талони за отстъпка?

Има,има  Simple Smile.Аз вчера или онзи ден ги получих по пощата.Имам и покана за 09.01 вечерта за среднощно пазаруване между 22 и 24 часа  Crazy.
Ваучерите за отстъпка имат процент според стойността на покупката.Най-ниският процент е -5% за покупка над 39.90 мисля,че до 59.90.Вадиш карта на място,първоначално получаваш временна такава.След това по пощата получаваш оригиналната.Когато дойде време за намаленията притежателите на карти получават по пощата ваучерите за отстъпка.

# 371
Благодаря. bouquet А от къде да ти си я извадя? Предполагам във всеки магазин на касата

# 372
  • София
В Страдивариус се издразних, че на етикета с намаление пише,че стоката е намалена от по-висока от реалната й цена (пуловер за 30, намален уж от 50 лв., до него абсолютно същия модел но друг цвят за 40 лв. -ненамален.) Взех си 30-левовия след обяснението, че другия цвят просто не влиза в намалението като по-популярен и като изчоплих цената отдолу пишеше 40лв. В Пауло Ботичели пък цената на едни обувки,които следя от лятото (август бяха 70 лв) сега са намалени уж от 120 на 85. Смешна работа. От днес добро попадение -в Темпорари стор на Славейков - зимни аксесоари (шапки,шалове,ръкавици и тн)  - всички по 2 лв. Взех си ушанки и калци (май така им се викаше). И другите плетива - пуловери,жилетки,рокли бяха доста намалени. Навалицата,обаче,беше страшна...

# 373
  • София
Благодаря. bouquet А от къде да ти си я извадя? Предполагам във всеки магазин на касата

Да в самите магазини,по-точно на касите попълваш формуляр и ти издават временна карта.

# 374
  • София

И аз това търся и виждам, че вкусовете ни съвпадат  Hug

ПП. И каква е цената?
Аз съм писала за цената- 129,90лв. е якето.
Аз търсех изрично най-тънкото гъшено яке Wink. Дебели такива има е Есприт и Бенетон, но с тях бях като броненосец. Представата ми за хубаво, модерно яке с гъше пух е: ако ми стане топло да мога да го събера и пъхна в чантата по всяко време. Wink Peace
Аз дебели и тежки пухени якета имам. Къси, средни, дълги. Велур. Исках най-тънкото.

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 10:08 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт