Намаления 2013/2014 зима

• 94 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
от утре или от днес е в Бенетон,би ли казала къде

# 346
  • Варна
В Дайхман има намаление -50% на доста модели обувки, на някои чанти, но са останали все едни малки номера 36, 37...
Някой има ли от велурените им обувки?  Чудя се дали да си взема, макар, да не са много практични и да са само за сухо време.

# 347
Аз си бях харесала велурени високи ботуши и ми бяха невероятно удобни, което рядко ми се случва, но се отказах. Ако ставаха и за мокро веднага щях да ги взема.

# 348
Бенетон , Сисли и Мотиви -30 % от днес   Peace

# 349
  • София
В Бенетон намалението от -30% е от днес следобед.Към 16 часа тепърва слагаха етикети.От доста артикули нямаше номера,става въпрос за детското.
Но успях да купя това,което бях набелязала за детето.

# 350
И аз пазарувах детски дрешки днес от Бенетон.Наистина няма много избор в номерацията.

# 351
  • 1st floor
Момичета, изпуснала съм темата!  ooooh! Да питам, има ли вече по-изгоднички предложения по спортните магазини? Търся маратонки за тинейджърката и дребния, че ей я къде е пролетта!!! Mr. Green

# 352
В Адидас има намаление вече  Peace

# 353
  • 1st floor
В Адидас има намаление вече  Peace
Колко процента са пуснали? Simple Smile

# 354
  bouquetПрекрасна тема, момичета! Пускайте моля сайтове за такива на маления на бебешки и детски стоки, както и на дрешки за след бременност, че мисля да съм модерна мама, да се гордее бебка с мен Simple Smile

# 355
  • София
Аз бях на поход вчера за гъшено яке.
В Бенетон имаше 30%, че някой якета видях и със с100лв близо намалени (от 329->230лв.), но-моделите, които бях набелязала в страницата им, ги нямаше.Препращаха ме към МОЛа на България. Аз живея до Дъ МОЛ и няма как да си причиня това упражнение. Crazy
В Есприт-имаше намаление а якета също. Около 160-230-средна дължина и малко повече. Като изработка и модели като, че ли там ми харесаха най-много. Цветово обаче скучни. Не искам черно или кафяво яке! #2gunfire
На Зара якетата ги знам, там подминах директно. Имам чувство, че всяка втора жена е с такова яке. Тривиално.

В Colin's офертата беше -1 намален продукт и втори закупен купуваш на 50% от цената на етикета. Закупих си намалено дълго гъшено яке от там (всъщност основно за него отидох в МОЛа Mr. Green и ми беше отдавна желание Heart Eyes
Скрит текст:
Моето е тъмно синьо
, но не можех да пропусна да прегледам и другите магазини), дължина до коляното от 179 на 129 + блузка за любимият. Heart Eyes

# 356
  • На брега на морето
В Дайхман има намаление -50% на доста модели обувки, на някои чанти, но са останали все едни малки номера 36, 37...
Някой има ли от велурените им обувки?  Чудя се дали да си взема, макар, да не са много практични и да са само за сухо време.

Имам  велурени ботуши от там.
Само за сухо време са да, но предвид, че и двете живеем в един град, мисля няма да има проблем да си купиш. Не вали много тук, каквото и да е.
Преди няколко години пак си бях купила велурени от тях, доста прилично качество. Доволна бях.
Сега ще видим с тези дали ще е така.

# 357
Аз бях на поход вчера за гъшено яке.
В Бенетон имаше 30%, че някой якета видях и със с100лв близо намалени (от 329->230лв.), но-моделите, които бях набелязала в страницата им, ги нямаше.Препращаха ме към МОЛа на България. Аз живея до Дъ МОЛ и няма как да си причиня това упражнение. Crazy
В Есприт-имаше намаление а якета също. Около 160-230-средна дължина и малко повече. Като изработка и модели като, че ли там ми харесаха най-много. Цветово обаче скучни. Не искам черно или кафяво яке! #2gunfire
На Зара якетата ги знам, там подминах директно. Имам чувство, че всяка втора жена е с такова яке. Тривиално.

В Colin's офертата беше -1 намален продукт и втори закупен купуваш на 50% от цената на етикета. Закупих си намалено дълго гъшено яке от там (всъщност основно за него отидох в МОЛа Mr. Green и ми беше отдавна желание Heart Eyes
Скрит текст:
Моето е тъмно синьо
, но не можех да пропусна да прегледам и другите магазини), дължина до коляното от 179 на 129 + блузка за любимият. Heart Eyes
аааа, страхотно е!!!!

# 358
  • София
Благодаря! Peace

За велурените ботуши от Дайхман, купих преди 2 месеца ето тези
. Сега виждам, че са намалени, дори. Това са ми най-любимите ботуши Hug Heart Eyes и пред вид факта, че тази зима нямаше грам сняг, аз мога да изкарам с тях целият сезон, ако, разбира се не спра да купувам постоянно нещо ново.
Отделно велурени обувки имам от Дайхман, от тези с връзките и дори сега, когато е по-меко времето излизам навън с тях за да ми отпочине кракът от високите ботуши с които, в офисът е направо невъзможно да се издържа от топлина. ooooh!
Каквото и "естествено" да съм купила от Дайхман, все доволна съм била. 2месеца гаранция никога не са за пренебрегване при това. Wink

# 359
Благодаря! Peace

За велурените ботуши от Дайхман, купих преди 2 месеца ето тези
. Сега виждам, че са намалени, дори. Това са ми най-любимите ботуши Hug Heart Eyes и пред вид факта, че тази зима нямаше грам сняг, аз мога да изкарам с тях целият сезон, ако, разбира се не спра да купувам постоянно нещо ново.
Отделно велурени обувки имам от Дайхман, от тези с връзките и дори сега, когато е по-меко времето излизам навън с тях за да ми отпочине кракът от високите ботуши с които, в офисът е направо невъзможно да се издържа от топлина. ooooh!
Каквото и "естествено" да съм купила от Дайхман, все доволна съм била. 2месеца гаранция никога не са за пренебрегване при това. Wink
Дайхман хич  не ме кефи!

Общи условия

Активация на акаунт