Намаления 2013/2014 зима

• 94 826
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
По празниците в три поредни дни бях в H&M в Парадайз, България Мол и Пловдивския в мола до Братската могила /в последния ходих да върна неуспешна покупка/.  Изненадах се колко голяма е разликата в зареждането и наличния асортимент от намалени стоки в София, спрямо Пловдив. В София има налични много повече намалени модели и размери от всеки модел. Мисля че има нужда от откриване на още един H&M в Пловдив  Simple Smile

# 421
Аз пък съм много впечатлена от разликата в магазините на Зара в Парадайс и Дъ Мол. Почти няма съвпадащи модели.

# 422
Аз пък съм много впечатлена от разликата в магазините на Зара в Парадайс и Дъ Мол. Почти няма съвпадащи модели.
Същото е положението на Витошка.

# 423
В Зара на Витошка не съм ходила още.

# 424
  • Бургас
в стария мол  в бургас как е с намаленията?

# 425
Peek-a имат ли сайт, в който мога да видя артикулите с цените и намаленията. В офизиалния им такъв http://www.peek-cloppenburg.bg/bg/nachalna-stranica/ нещо аз ли не се ориентирам, ама нито артикули намирам, нито цени.

# 426
Във Фокс Кидс имаше намаление до 80%, но аз това не го видях. Видях табели от 30 до 70%, като цената пак беше  Shocked

В Уайкики намазах едно якенце с 25% само намалено, но миналата пролет докато блях и изтървах. Така и така не ходя особено често натам, та си го взех.
Направи ми впечатление, че панталон, който купих есента на сина ми, сега е намален на редовна цена. Тоест аз го купих за 10,90 редовна цена, а сега е намален и пак струва толкова  newsm78 Не ми харесват тия работи  Crossing Arms Друг цвят от същия панталон си е на редовна цена и пак струва толкова.
Имаше голям избор на мъжки якета. С женските избора беше поизчерпан. За пухенка няма как да говорим, понеже едва ли ще открия такава в нашТо село.
Фокс не затвориха ли магазините си преди две години?

# 427
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Макс Мара 30% намаление. В магазини за обувки Пунто - 50%.

# 428
В Палмърс имаше табела -30%. Не знам колко е реално, не им пасвам на номерацията и не влизам там  Laughing

# 429
Някой знае ли дали има намаление в Desigual в България Мол или те откриха преди броени дни и няма да правят намаления Simple Smile И въобще как вървят ценитя там на посетилите магазина?

# 430
Да има 20-30 %. Цените са много сериозни. Peace

# 431
  • Бургас
Бургас Странд - над 20 магазина с -50% на всичко, вкл. Некст и OVS

# 432
  • София
В брошура на Била пише,че Комсед от 5-10.01 ще имат 40% намаление в магазините им Била Люлин, Била Младост и Била Пловдив

# 433
  • София
Дано да има голямо намаление в КОмсед Praynig

# 434
Дано да има голямо намаление в КОмсед Praynig
т.е. от неделя започва намалението в Комсед?
Питам, защото точно тогава сме на РД, и обещах да купя Лего?
Синковеца иска за РД също Лего, нищо , че има още време до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт