Намаления 2013/2014 зима

• 94 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
къде в София останаха магазини на ECCO? В мол Сердика май го затвориха или греша newsm78
В сайта им пише бл. "Витоша" 25.

# 481
Някой има ли идея къде мога да намеря хубав мъжки шал. Няма значение дали ще е от намаление. Просто до сега не ми се е налагало да търся и се чудя къде да обикалям.  Rolling Eyes

В Peek & Clopenburg веднъж взех много хубав дамски, но имаше голямо разнообразие и от мъжки шалове.

# 482
  • София
къде в София останаха магазини на ECCO? В мол Сердика май го затвориха или греша newsm78
На Витошка в магазин Саламандър и на Графа срещу книжния пазар. На Витошка продавачките са ужасно надути и нелюбезни, на Графа веднъж попаднах на 2 много мили момичета.

# 483
  • Sofia
На Витошка в магазин Саламандър и на Графа срещу книжния пазар. На Витошка продавачките са ужасно надути и нелюбезни, на Графа веднъж попаднах на 2 много мили момичета.

Tози, дето пише "Витоша" 25 и беше фирмения, отдавна го няма. Има и един в аутлета зад Метро, ама е много постен.

# 484
Някой има ли идея къде мога да намеря хубав мъжки шал. Няма значение дали ще е от намаление. Просто до сега не ми се е налагало да търся и се чудя къде да обикалям.  Rolling Eyes
Хубав мъжки шал съм купувала от Овиезе!

# 485
Някой,ако е забелязал  в овиезе има ли вече 50 и 70% за Пловдив става въпрос PeaceМиналата година  в началото на януари пазарувахме от там и с чудесни неща се сдобихме на страхотни цени Wink

# 486
На площад "Славейков" само. Имат и магазин в Outlet-а на "Цариградско", но той е празен и не си заслужава ходенето до там.
Unique на "Стамболийски" имат -50%, но не съм влизала, само видях надписа на витрината.

# 487
  • София
Е и в Саламандър се намира по някой чифт ЕССО все още, час да са надути и нелюбезни продавачките не съм забелязала, пък и това не е причина да не си купя обувки Simple Smile

# 488
  • София
Е и в Саламандър се намира по някой чифт ЕССО все още, час да са надути и нелюбезни продавачките не съм забелязала, пък и това не е причина да не си купя обувки Simple Smile

Влизала съм в с бебешка количка при празен магазин, двете продавачки седяха и ме гледаха как се боря с вратата, без да ми помогнат. Заради тяхното поведение вече 2 години тръгвам за ботуши на детето от Саламандър и накрая купувам от един магазин за детски обувки на отсрещния тротоар на Витошка, където продавачките са просто факири и успяваме да пробваме няколко чифта без детето да мрънка и да се дърпа.

В Geox има 50%  намаление на якетата и на някои модели обувки.

# 489
  • София
Аз бях по коледа последно, продавачки, като продавачки, разбираха си от стоката, бяха  учтиви, изтърпяха моето и още едно дете, без даже да ги погледнат на криво, а те търчаха насама-натам из магазина, отваряха през 5 мин вратата и всякакви други лиготии.
Джуниърс уей е хубав магазин, там каките само с дечица работят и са изключително мили с тях, което не прави  г-жите в саламандър ужасни, нищо, че не се глезят на децата.

Иначе ессо - понеже си знам номера, предимно си поръчвам от чужди сайтове и ми излизат поне 2 пъти по-евтино от тук Wink

# 490
  • при моите любими
И аз щях да пиша, че Ессо може да се поръча и от тук с посредник http://shopeu.ecco.com/uk/en/ има добри намаления, а мисля ще има и по-големи.

# 491
  • София
Там са си скъпи даже, аз от амазоните си поръчвам, особенно в немския съм попадала на супер добри намаления.
Скрит текст:
последно взех за детето есентта такива http://www.amazon.de/gp/product/B0062ZOIPU/ref=oh_details_o03_s0 … ie=UTF8&psc=1 за 24,40 E
а за мен напролет тези 2 чифта, за общата сума от 104Е в разгара на сезона http://www.amazon.de/gp/product/B008AWHPHQ/ref=oh_details_o07_s0 … ie=UTF8&psc=1 http://www.amazon.de/gp/product/B0083UV9JA/ref=oh_details_o07_s0 … ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 12:55 от Angel_Dust

# 492
за ECCO и всякакви други обувки е добър вариант и JAVARI.DE

тук има постоянно теми за тях

само трябва човек да си знае номера Simple Smile

# 493
  • София, България
Някой ходи ли вече до Комсед, как е положението, дали са изпокрили хубавата стока  newsm78

Харесала съм това

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 16:49 от радос

# 494
  • София
радос, не съм ходила днес, обаче като почитател на Равенсбургер съм забелязала, че техните неща не ги прибират. Каквито и пъзели и игри да е имало преди намаление, са си били и на самото намаление.

Общи условия

Активация на акаунт