Намаления 2013/2014 зима

• 94 779
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
elix,какво е намалението в окайди,като процент и реалност,мерси

Различно,но на витрината пише до -70%.Вчера купих на дъщеря ми джинсова пола за 24 лева.При техните високи цени си е ОК.Разглеждах лятна блузка за 15 лева,жилетка между 25 и 30 лева,блуза от плетиво за около 27 лева.
На всяка дрешка си пише цената в момента и не съм смятала реалните проценти намаление.

# 511
  • Варна
Някой ако види във Варна намаление на дамски ботуши да свирне.  Flutter

# 512
  • София
elix,какво е намалението в окайди,като процент и реалност,мерси

Различно,но на витрината пише до -70%.Вчера купих на дъщеря ми джинсова пола за 24 лева.При техните високи цени си е ОК.Разглеждах лятна блузка за 15 лева,жилетка между 25 и 30 лева,блуза от плетиво за около 27 лева.
На всяка дрешка си пише цената в момента и не съм смятала реалните проценти намаление.
Аз взех една пижамка, намалена от 40лв на 23. Реално и на някои други дрешки е около 50% или по-малко, може да имат единична бройка на -70%, но аз не я видях   Sunglasses

# 513
Отнасно намалението в Комсед - оказва се, че не всички фирми участвали в намалението. Например играчките на Феликс тойс са скрити....... Close Twisted Evil Close Twisted Evil

# 514
  • София
това винаги е така, не всички фирми участват.

# 515
  • София
Kukli Уинкс имаше ли на намалението в  Комсед?

# 516

Поне в Дъ Мол имаше  Peace Аз купих първата такава кукла за Коледа, по поръчка на малката. По възможност не бих купила втора - ужасно качество на израбоката. Не знам дали ще изкара и няколко месеца тази кукла, преди да се счупи  Rolling Eyes

# 517
Имате ли представа дали е започнало намалението в PEEK & CLOPPENBURG ?

# 518
  • София
Имате ли представа дали е започнало намалението в PEEK & CLOPPENBURG ?

Има доста добро намаление на повечето неща. На 09.01. е нощната разпродажба за картодържателите, а от 10.01. до 26.01. започва официалното намаление, когато могат да се използват и допълнителните ваучери за намаление.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 19:12 от mia.

# 519
  • Варна
Можете ли да ми кажете, по спомен, дали серията Lego Friends участва в намалението в Комсед? Да не разкарвам хората, които помолих, ако изобщо не са извадени.

# 520
  • София
Имаше  и на Каблешков днес.

# 521
Лего-то по принцип си го внасят Комсед, така че не го крият него. Може просто търсеното да го няма в даден магазин, но трябва да е на щанда.
Аз купих книжки, 40% мисля няма на такива артикули, шампоанче на Чико, дървени зеленчуци- последните и игра на баткото. Та, май се отчетох  Stop

# 522
Аууу, mia, добре че подсети за Peek-a... Бях чела по-назад, но съвсееем съм забравила.  Hug Има ли повече инфо дали ще има някакви допълнителни намаления за това среднощно пазаруване?  Crazy Представих си нещо като Black Friday - хора, чакащи пред магазина, за да го щурмуват  Mr. Green Аз вече не съм на адреса от картата... Дали ще ми дадат ваучер на каса?

# 523
А аз пък да питам за картата? Имах издадена преди време, но явно съм я затрила...Ще ми издадат ли нова?

# 524
Като говорим за Пийк-а, имам някаква карта, която не знам колко важи. Ще има ли ваучери, ако не важи и колко процента обикновено дават ваучерите ?

Общи условия

Активация на акаунт