Намаления 2013/2014 зима

• 94 804
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми се стори, че днес нищо не бяха скрили.Дори всички книги си бяха там.За Комсед на Тодор Каблешков става въпрос.

# 496
  • Там, където ме обичат
Иначе ессо - понеже си знам номера, предимно си поръчвам от чужди сайтове и ми излизат поне 2 пъти по-евтино от тук Wink
И аз съм фен на марката, но такова голямо намаление не съм срещала.
Ще споделиш ли сайт?

# 497
Някой,ако е забелязал  в овиезе има ли вече 50 и 70% за Пловдив става въпрос PeaceМиналата година  в началото на януари пазарувахме от там и с чудесни неща се сдобихме на страхотни цени Wink

# 498
Аз днес минах през Комсед в Дъ Мол. Но гледах да е преди обед и беше супер спокойно (то и на паркинга почти нямаше коли още  Crazy) Бях с децата да си купят нещо с паричките от сурвакането. Куклите ми се сториха доста малко, но може и да са пообрани по празниците. Нямаше никакви Монстър Хай. Но имаше достатъчно от комплектите на Преймобил и момичешките Лего - моите щерки от тях си взеха и излезнаха много доволни от магазина  Peace

# 499
В Комсед на Т. Каблешков днес беше лудница, към 11-12.00 часа. Отказах се да чакам на опашката, а тя стигаше до подземния етаж. Имаше мисля всичко, една мама каза, че само хот уилз са изпокрили и нещо на маккуин/ но не помня какво/. Мен специално, легото ме вълнуваше. Дано утре има от търсените конструктори, а лудницата е по-малка....

# 500
Днес ли е последният ден от намалението в Комсед?

# 501
  • София
Днес ли е последният ден от намалението в Комсед?
Не, първият е.  Peace До 10-ти е намалението.

# 502
За разлика от предколедното намаление в Комсед, миналия януари не дозареждаха свършилите неща и в края на намалението имаше само празни рафтове. Днес минах през Комсед на Каблешков - еми отвратително беше, лудница, блъсканица, да ти се отще направо. Предполагам, че е защото там има и колички, и ванички, и легълца. От там отидох в Комсед в Парадайс - жива душа нямаше и си купих спокойно това, което ми трябваше.

# 503
OVS в City Center 50 % на доста неща и вече са пообрани някои номера от мъжкото

# 504
  • София
Иначе ессо - понеже си знам номера, предимно си поръчвам от чужди сайтове и ми излизат поне 2 пъти по-евтино от тук Wink
И аз съм фен на марката, но такова голямо намаление не съм срещала.
Ще споделиш ли сайт?

аз споделих, предимно амазон.де даже дадох примери за цени на последните ни 3 чифта от марката за мен и детето. Да, трябва да се дебнат кога какво и колко е намалено... понякога и във виповете амазонските пускат.

# 505
  • София, България
и аз ходих в Парадайз, купих динозаврите, имаше доста неща и беше спокойно, при това привечер

# 506
Доволна съм от намалението в Комсед, купихме само Лего. Нищо от това, което бяхме харесали, не беше скрито. Лудост е да се пазарува на Каблешков, Комсед има във всеки Мол (май само в Сердика няма) и е много по-спокойно.

# 507
Във Фокс Кидс имаше намаление до 80%, но аз това не го видях. Видях табели от 30 до 70%, като цената пак беше  Shocked

В Уайкики намазах едно якенце с 25% само намалено, но миналата пролет докато блях и изтървах. Така и така не ходя особено често натам, та си го взех.
Направи ми впечатление, че панталон, който купих есента на сина ми, сега е намален на редовна цена. Тоест аз го купих за 10,90 редовна цена, а сега е намален и пак струва толкова  newsm78 Не ми харесват тия работи  Crossing Arms Друг цвят от същия панталон си е на редовна цена и пак струва толкова.
Имаше голям избор на мъжки якета. С женските избора беше поизчерпан. За пухенка няма как да говорим, понеже едва ли ще открия такава в нашТо село.
Фокс не затвориха ли магазините си преди две години?

И аз някъде бях чела, че затварят, но в Русе си работи магазина и всеки път като мина са в намаление. Магазина е ту поизпразнен, ту зареден, но и с това им намаление, цените са безбожни.

# 508
  • София
Минах през Комседа на Каблешков към 16.00ч. имаше много хора, но опашката беше от 2-3ма. Играчки не съм купувала, а разни училищни пособия, пантофки и други дреболии...
  В Мола на България също забърсах хубави дрешки за децата от Теранова и Окайди ...а уж си търсех нещо за себе си  ooooh! Винаги така става, като хипнотизирана отивам директно до детските щандове, пък мене-вълци ме яли  Crazy

# 509
  • софия
elix,какво е намалението в окайди,като процент и реалност,мерси

Общи условия

Активация на акаунт