Намаления 2013/2014 зима

• 94 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Но аз не съм си получила ваучерите. Някой получил ли ги е?
[/quote]
аз ги получих вчера

# 571
Аз съм с картонче някакво.
И аз така. Дали само с него ще мога да се възползвам от утрешното пазаруване? От колко часа е всъщност?

# 572
Би трябвало да няма проблеми. Аз миналата година по това време сякаш ползвах картончето и си беше валидно. Не са ме питали за пластика в магазина. Озадачава ме обаче, че не успявам да се регистрирам с този код. Ти успя ли, hot tea?

kimbolina, среднощното пазаруване в Peek & Cloppenburg е утре. Доколкото разбрах - от 22:00 до 24:00. Карти се издават на място в магазина. Важи само за картодържатели Simple Smile

# 573
В Овиесе дали стана 50% на всичко вече?
почти на всичко, да  Peace

Това значи ли, че и детските дрехи са на 50 % /повечето поне/, защото в неделя като ходих в Овиезе на 50 % беше само дамското и мъжкото, но детското беше най-много на 30 %?

детското не съм гледал

# 574
  • София
Само в The Mall ли има Овиезе?

# 575
  • София
И в Мола до Хемус -София Сити Център съм виждала съвсем наскоро декември месец. Точно до Фенсито се намира. Peace

# 576
От 2-3-4 месеца ги има и в Сердика, на мястото на Labels for Less (май така се казваше магазина). На най-долния етаж са.

# 577
В Комсед в Дъ Мол има ли детски пантофи? Търся пантофи за градината, но в магазина в Скай Сити има само няколко модела обувки на Чипо.

# 578
В Комсед в Дъ Мол има ли детски пантофи? Търся пантофи за градината, но в магазина в Скай Сити има само няколко модела обувки на Чипо.

Не, само играчки, книжки и бебешки дребни неща.

# 579
Ние си получихме ваучерите за отстъпка от P&C още през декември  Peace

# 580
Здравейте! Simple Smile
Знаете ли в H&M в мола на Стамболийски има намалени бебешки дрешки?

# 581
Има ли Nine West в Сердика? За на Витошка магазина знам. Качествени ли са им обувките или са за един сезон максимум?

# 582
tooclose, имат магазин в Дъ Мол, поне преди 2 години имаха  Rolling Eyes не бих казала, че блестят с някакво голямо качество. Ако не са намалени изобщо не си струват парите. Поне от моя опит  Peace евтини американски обувки с надути цени в Бг.

# 583
# 584
tooclose, имат магазин в Дъ Мол, поне преди 2 години имаха  Rolling Eyes не бих казала, че блестят с някакво голямо качество. Ако не са намалени изобщо не си струват парите. Поне от моя опит  Peace евтини американски обувки с надути цени в Бг.

Ясно. Гледах, че са намалени до 70%. Харесах едни в сайта за 70 долара. Ще видя цената в България, ако са се увлекли с цената, може и да ги пропусна  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт