Намаления 2013/2014 зима

• 94 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Подкрепям поста за номерата на Карфур - наистина трябва много да се внимава, защото много лъжат с тези "намаления". Напоследък съм изключила този магазина от посещаваните, точно заради това.

В Комсед Мол Парадайз днес беше доста спокойно, имаше доста Лего.

Преди няколко страници коментирахме очилата Kwiat, да споделя, че си купих от Гранд оптикс (http://grandoptics-bg.com/), магазина в The Mall, имат намаление от 30%. Останах много приятно изненадана от обслужването в този магазин - сами предложиха да ми коригират малко рамката, да са точно за мен, допълниха и с други услуги. Досега не съм обръщала внимание на подобни неща, когато купувам слънчеви очила, определено ще ги имам предвид и за следваща покупка.
Какви други услуги, я сподели с нас простосмърните Simple Smile!

# 556
Лего-то по принцип си го внасят Комсед, така че не го крият него. Може просто търсеното да го няма в даден магазин, но трябва да е на щанда.
Аз купих книжки, 40% мисля няма на такива артикули, шампоанче на Чико, дървени зеленчуци- последните и игра на баткото. Та, май се отчетох  Stop

Шампоанчето на Чико можеш ли да пуснеш снимка как изглежда. Преди година, две им смениха серията и не успявам вече да открия от старата. Новата серия е ужасна. Течно, блудкаво и с различен аромат. Сега мисля да се насоча към Клоран, но малката разфасовка в аптеката ми се видя също течна и по различна от течноста в голямата опаковка. Та се чудя дали да затварям пари в шампоана изобщо  newsm78

В Уайкики има -50% на дрехи с черени етикети. Тоест не на всичко. Обикновенно винаги излизам с нещо от там, но последните пъти се озорих да купя нещо, но не харесах.
Сега ще чакам следваща заплата, че вече обявих тотален фалит и дано да излезе нещо на далавера  Laughing

# 557
  • Sofia
Ами в крайна сметка, поради известни лични причини ми поръчаха нови очила от фирмата, от моделът който ми хареса, пристигнаха за 1 ден и днес си ги взех. Освен това ще се възползвам от безплатната, детска, очна профилактика, но да не разводнявам повече темата.  Laughing С две думи - доволна съм  Peace

# 558
Ами в крайна сметка, поради известни лични причини ми поръчаха нови очила от фирмата, от моделът който ми хареса, пристигнаха за 1 ден и днес си ги взех. Освен това ще се възползвам от безплатната, детска, очна профилактика, но да не разводнявам повече темата.  Laughing С две думи - доволна съм  Peace
Браво, но относно безплатната детска очна профилактика е най-добре да се води детето при детски лекар!Колкото до това, че са ти докарали модел за 1 ден-чудесно! Sunglasses

# 559
  • София
Дами, обърнали ли сте внимание, дали в Мусете има намаления? Много си харесах едни ботуши, но цената изобщо не ми допадна.  Rolling Eyes
Не съм влизала скоро, но днес на витрината пишеше намаление ДО -30%.

# 560
Карфур и мен много ме дразнят напоследък и не пазарувам вече там. Да не говорим, че преди като че ли беше много по-добре заредено. А сега е някак пълно с какво ли не, но не и това което купувам  Rolling Eyes

Скрит текст:
Аз пък точно от тази оптика в Парадайз съм супер недоволна  Confused лятото трябваше да сложат нови плаки на рамка от слънчеви очила. Размотаваха ни 4 дни, при което всеки ден ходихме, или мъжа ми, или аз. Накрая той вдигна скандал, и пред него едва ли не ги сложиха. А стъклото беше и надрано, но вече бяхме излезнали от оптиката, от нерви не ги огледа, та пълна набутвация.  Laughing И бяха супер нелюбезни.

# 561
  • Sofia
Няма нищо особено, освен че трябва да внимаваш да избереш читав продавач. Заповядай в темата за сайта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756430.0

ПП. Май мина метлата и останах в нищото  Laughing

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 10:40 от NBM

# 562

Притежавам синя пластика с 12-цифрен номер. След въвеждане на номера в сайта ми дава “Нямате активация за актуални събития”. Някой има ли представа какво означава това?

На мен пък ми дава следното съобщение: Моля проверете вашия клиентски номер!

Аз съм с картонче някакво. Последно го ползвах преди година май.. Дали са ми я деактивирали... Има ли други с подобен проблем? Мен май ще ме размине това среднощно пазаруване, защото на приятеля ми не му допадна тази идея  Mr. Green

# 563
  • София
В Овиесе дали стана 50% на всичко вече?

# 564
Няма нищо особено, освен че трябва да внимаваш да избереш читав продавач. Заповядай в темата за сайта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756430.0

ПП. Май мина метлата и останах в нищото  Laughing
Благодаря ти, добре че си свалих линка

# 565
почти на всичко, да  Peace

# 566
почти на всичко, да  Peace

Това значи ли, че и детските дрехи са на 50 % /повечето поне/, защото в неделя като ходих в Овиезе на 50 % беше само дамското и мъжкото, но детското беше най-много на 30 %?

# 567
Случайно някой да е обърнал внимание в Комсед на Тодор Каблешков като най-зареден дали има триколки и столчета за кола? В сайта им има един единствен модел столче за кола, та се чудя дали наистина само това предлагат. И впрочем за покупка през сайта има ли 40 % намаление?

# 568
  • София

Притежавам синя пластика с 12-цифрен номер. След въвеждане на номера в сайта ми дава “Нямате активация за актуални събития”. Някой има ли представа какво означава това?

На мен пък ми дава следното съобщение: Моля проверете вашия клиентски номер!

Аз съм с картонче някакво. Последно го ползвах преди година май.. Дали са ми я деактивирали... Има ли други с подобен проблем? Мен май ще ме размине това среднощно пазаруване, защото на приятеля ми не му допадна тази идея  Mr. Green

Кога е това нощно пазаруване и от къде мога да взема такава карта

# 569
Зависи от похарчената сума,а ваучерите важат само за наамлени вече артикули /доколкото съм запозната/.Един вид се явяват като допълнителна отстъпка.
Оригиналните карти идват бавно,мно-о-о-го бавно.Благодарение на това,преди време се оказах с две карти след като едната с месеци не дойде и ми казаха,че нещо се е случило си изкарах втора.Тя простигна и преди или след нея пристигна и уж загубената.
И аз се чудя за среднощното пазаруване дали си заслужава да се ходи.Какво ще ми бъде предимството пред петъчния ден? newsm78
На поканата пише,че трябва да направя предварителна регистрация.

Бях на предишното. Само за клиенти с карти е. Освен това трябва да се регистрираш в кой магазин ще отидеш. Местата са ограничени за всеки магазин. И освен това ползваш намалението преди всички останали без карти. Ваучерите се ползват само за вече намалени продукти.

Но аз не съм си получила ваучерите. Някой получил ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт