Намаления 2013/2014 зима

• 94 775
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Тя картата няма срок. Simple Smile аз,откакто си смених адреса за тази карта ( попълвах им бланка им магазина за смяната), не съм получавала ваучери, но на касата също дават. Отстъпката е определена сума при съответна сума на полупката, но нямам ваучер, за да ги напиша.

# 526
Тя картата няма срок. Simple Smile аз,откакто си смених адреса за тази карта ( попълвах им бланка им магазина за смяната), не съм получавала ваучери, но на касата също дават. Отстъпката е определена сума при съответна сума на полупката, но нямам ваучер, за да ги напиша.
То не, че й е изтекъл срокът, просто картата ми е едно картонче, на което пише: "Това е вашата карта, докато получите оригиналната по пощата." Вече месец друга карта не съм получила.
Ще видя на място, то намалението няма да е нещо фрапантно сигурно, та и с карта и без нея, все едно.

# 527
..то намалението няма да е нещо фрапантно сигурно, та и с карта и без нея, все едно.

Да ти кажа, не е все тая.. ваучерите свалят доста от крайната сума, стигаше поне до 20% допълнително намаление.

# 528
То не, че й е изтекъл срокът, просто картата ми е едно картонче, на което пише: "Това е вашата карта, докато получите оригиналната по пощата." Вече месец друга карта не съм получила.
Ще видя на място, то намалението няма да е нещо фрапантно сигурно, та и с карта и без нея, все едно.

И аз така мисля, тази карта даже не съм я ползвала, не виждам особен смисъл от нея.

# 529
  • София
Зависи от похарчената сума,а ваучерите важат само за наамлени вече артикули /доколкото съм запозната/.Един вид се явяват като допълнителна отстъпка.
Оригиналните карти идват бавно,мно-о-о-го бавно.Благодарение на това,преди време се оказах с две карти след като едната с месеци не дойде и ми казаха,че нещо се е случило си изкарах втора.Тя простигна и преди или след нея пристигна и уж загубената.
И аз се чудя за среднощното пазаруване дали си заслужава да се ходи.Какво ще ми бъде предимството пред петъчния ден? newsm78
На поканата пише,че трябва да направя предварителна регистрация.

# 530
Аз бих отишла. Сигурно няма да е нещо, което ще си заслужава, ама сакън да не остана по-назад  Mr. Green Моля, който има инфо, къде трябва да се регистрира, да пише  Praynig

# 531
# 532
Можете ли да ми кажете, по спомен, дали серията Lego Friends участва в намалението в Комсед? Да не разкарвам хората, които помолих, ако изобщо не са извадени.
Може да прегледаш в сайта им, при поръчка над 60лв, доставката е безплатна.

# 533
  • София
Kukli Уинкс имаше ли на намалението в  Комсед?

Поне в Дъ Мол имаше  Peace Аз купих първата такава кукла за Коледа, по поръчка на малката. По възможност не бих купила втора - ужасно качество на израбоката. Не знам дали ще изкара и няколко месеца тази кукла, преди да се счупи  Rolling Eyes
Имаме няколко.Не се чупат.Само крилата.
Тя сега иска още една от серията и понеже има рожден ден мисля да и взема.Ако не се изчерпат докато стигна до Комсед.
Търсим и бебе Аморе.Изчерпано е навсякъде.Обиколих къде ли не.И го няма  Sad

# 534

Притежавам синя пластика с 12-цифрен номер. След въвеждане на номера в сайта ми дава “Нямате активация за актуални събития”. Някой има ли представа какво означава това?

# 535
Вчера в МОЛа на Цариградско в Комсед имаше много стока, нямаше народ, беше спокойно. Някои неща бяха изчерпани, но като цяло магазинът беше зареден. Аз купих Лего Дупло - влак с цифри, много добро попадение, жалко, че по принцип са скъпички, ама с намалението бива....
Книги имаше голямо разнообразие...

# 536
Можете ли да ми кажете, по спомен, дали серията Lego Friends участва в намалението в Комсед? Да не разкарвам хората, които помолих, ако изобщо не са извадени.

Да, ние купихме 2 комплекта  Peace Но не се знае дали ще има точно комплекта, който искате.

# 537
  • София

Притежавам синя пластика с 12-цифрен номер. След въвеждане на номера в сайта ми дава “Нямате активация за актуални събития”. Някой има ли представа какво означава това?

Аз въведох 12-цифровия номер от поканата,която ми изпратиха.Предполагам,че е същия номер,който е на синята пластика.Нямаше проблем с регистрацията.Има ограничение в броя на придружителите,може само един.
Другото,което се сещам,че пазарувам от там т.е. картата реално влиза в употреба.

Някой знае ли в M&S дали има намаление?

# 538
  • София
Относно намалението в Комсед - имат ли още дрехи на Майорал в Скай Сити? newsm78

# 539
  • София

Някой знае ли в M&S дали има намаление?

Има, да. Не съвсем всичко, но доста голяма част е намалена, с различни проценти до 50%. Повечето неща май са около 30%.

Общи условия

Активация на акаунт