Намаления 2013/2014 зима

• 94 775
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
В Карфур са пуснали -50% на дрехи и обувки. Има ли нещо прилично и заслужава ли си разходката дотам?  newsm78

# 541
  • София
Отностно нощната разпродажба в Пийк енд Клопенбърг - бях миналата година. Предимството е, че си първи на намалението и можеш да хванеш разнообразието от марки и размери... Защото после вече е доста трудно. Миналата година също ставаше с предварителна регистрация. Хубавото беше, че нямаше много хора.
Иначе дори и да не получите ваучерите по пощата, имате ли карта, директно ви правят отстъпката от крайната сума на касата.
За Комсед, Лего-то ни е най-любимо там. Намалението е много добро и важи за всичките му серии. В Скай сити и в The Mall в неделя и вчера положението беше спокойно, нищо не беше скрито, поне от серията Сити и Техник.

# 542
В Карфур са пуснали -50% на дрехи и обувки. Има ли нещо прилично и заслужава ли си разходката дотам?  newsm78
За обувките - имат намаление, но са само изкуствена кожа. Ако имаш представа от преди това, са същите.
На дрехите - не, а намалението от 50 % е за  дамското бельо.
По интересно е намалението на отоплителни уреди - 50%, но нашия карфур е малък и имаше само духалки за 9.99 лв. А аз търся конверторна печка

# 543
  • София, България
Точно бельо ми трябва от Карфур, по-скоро точно едни определени "гащи" на ТЕХ. Но в Парадайз ги нямаше преди нова година. От същата серия /по три в пликче, сещате ли се/ имаше само прашки. Сега дали са заредили там, че на Цариградско ми е много далече. А в България мол не съм ходила в Карфура - там има ли от въпросните гащи, ако се сетихте кои са  Blush

Вчера ходих в Комсед на Каблешков. Този е най-добре зареден от всички, има най много серии на Лего. А вчера открих и втория етаж, не бях се качвала досега - има и много книги за възрастни, ако обичате да четете със сигурност ще си изберете нещо. Имаше и няколко книги за Хари Потър, всички от серията Здрач, много от български автори ... и така

# 544
  • София
Аз вчера от Карфур купих много симпатични гумени ботуши Дисни с Мини Маус  на дъщеря ми за 10лв. Също маратонки и пантофи пак на дисни и с Мини Маус  Crazy за нея.
От дамските имаше всякакви видое боти от велур, предполагам изкуствен Бяхаа по 37 средно , без намалението. Не съм ги гледала много , бях отишла за пантофи, които всъшност не бяха намалени.
От бельото в пакет имаше някакво, но и него не съм гледала, но мисля, че бяха повече от 3бр. в пакет.

# 545
  • София
Точно бельо ми трябва от Карфур, по-скоро точно едни определени "гащи" на ТЕХ. Но в Парадайз ги нямаше преди нова година. От същата серия /по три в пликче, сещате ли се/ имаше само прашки. Сега дали са заредили там, че на Цариградско ми е много далече. А в България мол не съм ходила в Карфура - там има ли от въпросните гащи, ако се сетихте кои са  Blush

Само прашки имаше, преди малко бях там. Гръцки са нали? Имаше и по-големи "разфасовки" по 5-6 бр. в пликче, но май бяха друга марка и пак прашки.
Не ми хареса бельото, нищо интересно.  А с обувките внимавайте, защото пантофите нямат отстъпка, въпреки че и при тях имаше надписи за намаление  #Cussing out Добре, че погледнах на касата... В Карфур по принцип трябва много да се внимава с промоциите, Няколко пъти са ми се случвали ....неволни грешчици.... или е минала промоцията и са "забравили" да махнат червената цена или нещо друго са бутнали между промоцията, както с пантофите...

Триумф вече имат -30%, но само на 5-6 модела, не на всичко.
Базовите модели няма да ги намаляват.

# 546
  • София
Мисля да ходя до Дъ Мол на Цариградско след работа днес. Дали е останало нещо в Бершка и сродните марки от намалението? newsm78

П.П.Тази зима изпитвам сериозни затруднения при намирането на хубави пуловерчета и плътни блузи, които да не са прекалено семпли. Повечето са развлечени и с груба плетка, а по-фините са с огромни деколтета, което е безумно за зимна блуза - поне за мен де  Mr. Green

# 547
От P&C си купих хубави вълнени пуловерчета за по 40лв. Аз харесвам такива, защото са доста тънички, но заради вълната топлят колкото дебелите. Може там да си харесаш нещо.

# 548
  • София
Благодаря ти, hot tea bouquet
Ще ги проверя  Simple Smile

# 549
Виж и в Reserved.

# 550
Във фейсбук виждам, че в H&M вече има 70% намаление. Дано и в Bershka и Zara да обявят скоро по-голямо намаление  Praynig

# 551
  • София
Дами, обърнали ли сте внимание, дали в Мусете има намаления? Много си харесах едни ботуши, но цената изобщо не ми допадна.  Rolling Eyes

# 552
как е положението в new yorker,terranova,calliope,lc waikiki??? имали нещо изгодно  %

# 553
В Карфур наистина има намаление на бельото. Доста изгодно излиза. От към номерация е малко бедно - почти всички бяха М размер, но има и от другите.
Някой беше питал за пликчета по 3 бр. в пакет - има (едноцветни и шарени). - МОЛа на Цариградско шосе

# 554
  • Sofia
Подкрепям поста за номерата на Карфур - наистина трябва много да се внимава, защото много лъжат с тези "намаления". Напоследък съм изключила този магазина от посещаваните, точно заради това.

В Комсед Мол Парадайз днес беше доста спокойно, имаше доста Лего.

Преди няколко страници коментирахме очилата Kwiat, да споделя, че си купих от Гранд оптикс (http://grandoptics-bg.com/), магазина в The Mall, имат намаление от 30%. Останах много приятно изненадана от обслужването в този магазин - сами предложиха да ми коригират малко рамката, да са точно за мен, допълниха и с други услуги. Досега не съм обръщала внимание на подобни неща, когато купувам слънчеви очила, определено ще ги имам предвид и за следваща покупка.

Общи условия

Активация на акаунт