Намаления 2013/2014 зима

• 94 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Понеже подехте темата за връщането на стоки. Та, купих си едни панталонки от Зара, преди седмица, но не им скъсах етикетите, понеже не бях сигурна дали са мой стил. В крайна сметка реших, че не ми харесват и не знам сега мога ли да ги върна в период на намаления. Те са взети отново в период на намаления, но сега има по-големи и сигурно въпросните панталонки струват по-малко...Та...Имате ли представа как върви връщането по време на намаление в Зара...
не съм връщала, но питах за едни обувки, които взех по намаленията за малката.

Казаха ми без да махам етикета до 7 раб. дни с касовата бележка.

Мерси много за бързия отговор! Hug А в същия обект ли трябва да се върне или може във всички?

# 631
Да, в същия магазин от който си ги купила трябва да ги върнеш. И аз имам спомен за 7 дена, но не работни, а календарни. Би трябвало да ти върнат сумата, за която си ги взела, а не моментната.  Hug

# 632
lc waikiki,new yorker,kenvello,calliope,terranova ima li neshto  v promociq kato % I modeli???

# 633
  • в града на вечния купон
Аз за сума не съм питала, само за подмяна с друг номер, но имам спомен, че и за сума важи.
И по ЗЗП-Закона за защ. потребителите сумата, която трябва да върнат е на стойността на касовата бележка.

# 634
  • София
 Зара съм заменяла без проблем в период на намаления.В Уайкики исках да сменя една шапка с друг номер,но безуспешно,та ми върнаха парите-е малко измрънкаха ама не са го правели на проблем.За Бенетон се учудих,че само замяна правят,няма значение в кой магазин и ми казаха че пари не връщат,и затова питам.

# 635
  • Sofia
Много е странно световни марки, позволяващи връщане в магазините си по цял свят да се правят на "ударени" в БГ.
Между другото пуснала съм тема точно за магазините, където можем да върнем стоката без проблем, защото ме вълнува темата. Моля включете се ако имате информация и за други магазини, ще е полезно за всички
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753280.0

По въпроса с памучните пуловечрчета с триъгълно деколте - обикновено си купувам от Зара, но тази година не съм гледала дали имат  newsm78

# 636
  • sofia
Да, в същия магазин от който си ги купила трябва да ги върнеш. И аз имам спомен за 7 дена, но не работни, а календарни. Би трябвало да ти върнат сумата, за която си ги взела, а не моментната.  Hug
Хм, аз си мислех, че срокът за връщане в месец. Иначе седем дена минаха вчера. Чудя се да пробвам ли изобщо...  Sad

# 637
Естествено, че ще пробваш...
Аз днес върнах във Овиесе в Ситито панталон. Заменихме го за др.модел, по-евтин и добавиха блузки с доплащане. Бях забравила касовата бележка,но направиха компромис. За връщане на пари не знам как е, но замяна се допуска със сигурност.
Аз трябва да навестят Бенетон да видя пухените якета,ако е останало голямо да го отнасям.

# 638
  • sofia
Естествено, че ще пробваш...
Аз днес върнах във Овиесе в Ситито панталон. Заменихме го за др.модел, по-евтин и добавиха блузки с доплащане. Бях забравила касовата бележка,но направиха компромис. За връщане на пари не знам как е, но замяна се допуска със сигурност.
Аз трябва да навестят Бенетон да видя пухените якета,ако е останало голямо да го отнасям.
Да, и замяна ме устройва! Simple Smile

# 639
  • SOFIA
Хм, аз си мислех, че срокът за връщане в месец. Иначе седем дена минаха вчера. Чудя се да пробвам ли изобщо...  Sad

Извинявай, четох малко по диагонал, но ако става въпрос за Зара- миналата год. си взех яке от там за около 120 лв. с намалението. След около две седмици и повече обаче започна да му излиза пуха и аз реших да го върна /или по-точно заменя с някакво  др./ Момичето беше мн. любезно. Предложи ми същото като моето , каза че досега нямало такъв проблем и ако пак се появи ще ми го заменят отново. На всичкото отгоре бяха направили още намаление на цената на около 90лв и даже и  пари ми върнаха .Якето си го нося и тази зима - в перфектно състояние е.  Simple Smile

# 640
Някой да е ходил на среднощното пазаруване в Пийка?  Mr. Green

# 641
Да при пазаруване за 400 лв. намаляваха 100 лв. от крайната сметка. При 100 лв., 5 лв. намаление.

# 642
  • София
За Зара относно връщането, ние купихме яке на детето сега от намаленията и специално питах за връщане, защото малкият не беше с нас - казаха ми - 30 дневен срок с касова бележка Peace Това беше в магазина им в Парадайз, но предполагам навсякъде прилагат еднаква политика.

# 643
  • София
Някой да е ходил на среднощното пазаруване в Пийка?  Mr. Green
Ходихме и беше голям майтап. Изхитрихме се и отидохме един час по-рано, когато нямаше никакви хора. Аз не си харесах нищо, ММ си хареса едни дънки и си ги "заделихме" за след 22 ч.  Mr. Green После беше голяма лудница, не подозирах, че ще има толкова много хора! Черпиха ни с бонбони, кексчета и напитки! Mr. Green Но като цяло според мен цените бяха доста високи и намалението не си струваше! Нашата покупка беше за 150 лв. и ни намалиха 15 лв.

В Зара съм връщала една блуза, която се беше скъсала и до колкото си спомням срока е до 30 дни. Върнаха ми парите в друг обект, различен от този в който я бях купила. Етикетите ги бях махнала и не са ми правили проблем.

# 644
Има обявено намаление за Колев и Колев
от днес -30% колекция ЕСЕН/ЗИМА 2013-2014
http://www.k-k.bg/shoes/index.php?language=bg

Общи условия

Активация на акаунт