Намаления 2013/2014 зима

• 94 755
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Елия, ти май беше из Младостите, нали? Ще ти е най-удобен РедСтар-а в Младост 2, в РУМ-а. Иначе, доколкото знам, РедСтар има в подлеза на НДК, както и в Скай Сити.
А , не ... съвсем на другия край на софия живея ... но ние сме на отдалечено място и ми е все тая къде ще отида . Сега видях за СКАЙ сити - там ще мина  Peace

# 616
  • Sofia
За тези прави модели без еластан все ми е мъка намирането, и като видя някой такъв, направо откачам от радост като децата - на минутата го купувам, стига да ми е ок hahaha

# 617
  • sofia
Сега видях за СКАЙ сити - там ще мина  Peace
От кенвелото в този мол си взехме с колежката пуловери (беше лятото), по тялото (идеални за под сако). Последно ходихме преди Коледа и имаше от тях. Но са памучни и червеното ми падна няколко тона.
Много приятни (откъм състав на материята) пуловери подобен тип  има в разни китайски магазини. Държат на пране, цветовете също и са от порядъка на 15 лв. Купувала съм с ангора, акрил, вълна, мерино - различно съотношение. Тези с повечко естествени материали се свиват малко.

Аз винаги съм си купувала мъжки дънки - просто кройката ми пасва. Иначе д-то ми е достатъчно дебело и размер има.
Може да разгледаш дънките за девойки и младежи - може нещо да ти пасне.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 13:50 от vesi1

# 618
  • София
О-о-х старост нерадост! ooooh!
Елия сега като прочетох за Есприт се сетих,че и там пробвах такива пуловерчета,каквито ти търсиш.
Обаче е факт,че не се одобрих с тях,но пък на теб може добре да стоят.

# 619
О-о-х старост нерадост! ooooh!
Елия сега като прочетох за Есприт се сетих,че и там пробвах такива пуловерчета,каквито ти търсиш.
Обаче е факт,че не се одобрих с тях,но пък на теб може добре да стоят.
Нещо не се погаждаме с Есприт ... много трудно си намирам там нещо , което да ми стои добре . за разлика от мъжа ми , който все намазва разкошни неща ... Ще видя все пак какво има .
Нещо в последно време ми е все по - трудно да намирам класически , стилни и изчистени дрехи . Все едни торбести блузи , шарени , голям кич ... за дънките вече се оплаках  Confused Confused

# 620
  • София
 Изчистени пуловерчета с триъгълно деколте имаше в Дебенамс в България мол. Цветовете бяха разнообразни, а цената с намалението (20 или 30%) беше 35 лв. Последно съм била там преди седмица и не знам в момента какво има в наличност, а и вече имат 50% намаление.

# 621
  • София
В Бенетон детските якета са наполовина намалени Peace,аз забърсах едно на сина ми Laughing , но да ви питам не знаех че могат само замени в магазина а не връщат пари newsm78, това нормално ли е?

# 622
В Бенетон детските якета са наполовина намалени Peace,аз забърсах едно на сина ми Laughing , но да ви питам не знаех че могат само замени в магазина а не връщат пари newsm78, това нормално ли е?

По колко са якетата и дебели ли са?

# 623
  • София

По колко са якетата и дебели ли са?
Около 40/45лв са момчешките има и по 35 зависи от модела.Аз взех зимно плътно.В Сердика като че ли имаше повече избор на размери.

# 624
В Oviese пък май нито заменят, нито връщат пари  ooooh!
В H&M, ако стоката е намалена, също не връщат пари, а ти дават ваучер със съответната стойност.
В Маркс енд Спенсър - до 35 дена може да се върне стоката.
В Peek & Cloppenburg май беше 2 месеца.

# 625
  • София
По въпроса за правите дънки - в H&M също има такива модели, мисля около 79 лв. бяха - в черно и тъмно синьо. Peace

# 626

даже по време на намаления заменят само за друг цвят доколкото знам

# 627
  • София

даже по време на намаления заменят само за друг цвят доколкото знам

По време на намаления правят замени.Това може да се осъществи във всеки техен магазин.Тaka ми обясниха,а и вече лично го изпробвах.Една блузка за дъщеря ми замених за обувки,срещу доплащане разбира се.Замяната я направих в разлчиен магазин от този,в който купих блузката.
Преди време можеше замяната да бъде само за същия артикул,но друг размер.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:59 от Just...a woman

# 628
  • sofia
Понеже подехте темата за връщането на стоки. Та, купих си едни панталонки от Зара, преди седмица, но не им скъсах етикетите, понеже не бях сигурна дали са мой стил. В крайна сметка реших, че не ми харесват и не знам сега мога ли да ги върна в период на намаления. Те са взети отново в период на намаления, но сега има по-големи и сигурно въпросните панталонки струват по-малко...Та...Имате ли представа как върви връщането по време на намаление в Зара...

# 629
  • в града на вечния купон
Понеже подехте темата за връщането на стоки. Та, купих си едни панталонки от Зара, преди седмица, но не им скъсах етикетите, понеже не бях сигурна дали са мой стил. В крайна сметка реших, че не ми харесват и не знам сега мога ли да ги върна в период на намаления. Те са взети отново в период на намаления, но сега има по-големи и сигурно въпросните панталонки струват по-малко...Та...Имате ли представа как върви връщането по време на намаление в Зара...
не съм връщала, но питах за едни обувки, които взех по намаленията за малката.

Казаха ми без да махам етикета до 7 раб. дни с касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт