Намаления 2013/2014 зима

• 94 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Обикновено на 26.12 Бенетон пускат 30% на всичко.

Аз съм запомнила, че в Бенетон намаленията са 50% и  винаги на такива намаления сме пазарували. Може би са били "второ намаление"?
Само 30% не ме устройва Simple Smile

Винаги се е почвало с 30%  Peace

Следват 50% и след това евентуално 70%.Миналата година 50% започнаха около 10.01.

# 226
  • Sofia
 И аз тук...на клона Simple Smile

# 227
Ех, някой няма ли да е по-компетентен и от мен и да ми отговори за намаления на таблет? Peace

# 228
Здравейте, за таблета от карфур мога да кажа, че е страшно дърво. Двете ми колежки взеха за децата си и няма такова чупене и на двата. Ремонтът им излиза по-скъп от самия таблет. Аз бих препоръчала таблетът на Леново, сравнително евтин и с отлични характеристики http://shop.lenovo.com/bg/bg/tablets/ideatab/a-series/a3000/

# 229
Подкрепям за Леново, купих на детето А1000, страхотна картина и звук, препоръчвам го с две ръце, взех го за 200 лева.

# 230
Тази сутрин минах покрай Х и М на Витошка - на витрините разпъват плакати Разпродажба, а вътре се виждаше, че всички дрешки са с червен етикет. След 10 часа ще сляза долу ( офисът ми е над тях) да видя как е и ще докладвам.

# 231
  • София
благодаря за "сигнала", atenan  bouquet
мен ме вълнуват дънките в H&M Simple Smile

# 232
В H&M намалението започна  Heart Eyes

# 233
  • София
колко процента е? дънките намалени ли са bouquet

# 234
Записвам се да следя темата:)

# 235
колко процента е? дънките намалени ли са bouquet

След малко ще отида и ще споделя Simple Smile

# 236
Голямата зимна разпродажба в H&M започна днес! Побързайте и купете коледните си подаръци с до -50% на дамската, мъжката и детската колекция.
Не пропускайте и още днес си набавете най-търсените модели от зимната колекция на H&M! Peace

# 237
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз така разбирам Коледната разпродажба - да е преди нея, а не след Новогодишните празници.

# 238
  • София
Голямата зимна разпродажба в H&M започна днес! Побързайте и купете коледните си подаръци с до -50% на дамската, мъжката и детската колекция.
Не пропускайте и още днес си набавете най-търсените модели от зимната колекция на H&M! Peace
Не всичко е намалено, в началото са намалените неща, поогледах но повечето са 25 30 %. Разгледах детското, там положението е същото панталончета от 19 на 15 лв, избора ми се видя много малък.

# 239
  • София
Ще се разходя и аз до H&M, мерси за инфото че намалението е стартирало  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт