Намаления 2013/2014 зима

• 94 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Оооо, супер много ти благодаря Lola80

# 211
  • София
За ХМ да споделя.
За талончето-понеже за 2ри път получавам, такова. Wink
Преписвам от него:
Дрехите се носят и оставят на касата. Дават ви талонче и ги пъхат в картоненият контейнер в страни от касата.
На самият талон пише, че важи за 15% намаление на продукт по избор при следваща покупка. Ваучерът е валиден до 31.12.2013.. За един плик с дрехи получавате 1 ваучер (максимум 2 плика на ден). 1 ваучер може да бъде използван в една касова бележка. Офертата не важи за покупка на H&M gift card и не може да се комбинира с друга промоция, както и за закупуването на дизайнерска колекция. Сумата по този ваучер  не може да бъде изплатена в брой. Ваучерът е валиден само в магазините на H&M  в България.

# 212
  • София
В Бенетон има някакво частично намаление, но това, което харесах е само -20%. Идеи дали ще пуснат по-големи намаления или да не чакам, а да купувам?  newsm78
Поватрям си питането за Бенетон (имаше момичета, коментирали миналогодишните намаления) - има ли вероятност за по-голямо намаление този месец?  bouquet

# 213
  • София
Обикновено на 26.12 Бенетон пускат 30% на всичко.

# 214
Здравейте! Не знам дали тук мога да попитам, но ще опитам. Embarassed
Някой знае ли, къде има намаления на таблети? Peace

# 215
Тук има само два вида, не знам обаче колко са реално намалени, щото не следя цените.

# 216

Една позната ми каза, че има таблет за 100 лева в Карфур и мисли да си го вземе. Не знам обаче изобщо за какъв модел става въпрос Simple Smile

http://www.carrefour.bg/flash/106
Ето го каталога, разгледай го Simple Smile

# 217
  • София
Благодаря много Hug

# 218
  • София

Една позната ми каза, че има таблет за 100 лева в Карфур и мисли да си го вземе. Не знам обаче изобщо за какъв модел става въпрос Simple Smile

Имайте предвид, че за този таблет трябва да сте в Карфур в 9ч в МОЛа.
Взхеме такъв лятото за РД на дъщеря ми. Много сме доволни. Малко с интернета се бави понякога безжичният, ама за детето е екстра! Hug

# 219
Не знам за таблети в Карфура, но има едни мнооооого приятни намаления на бонбони и на алкохол (повечето е в комплект с чаша/и).... Grinning

# 220

Благодаря, за жалост тук нямаме Карфур и няма как да си взема. Confused

Тук има само два вида, не знам обаче колко са реално намалени, щото не следя цените.
Да, и аз гледах там но пак ми се струват високи цените макар че не знам точно за тези модели дали има реално намаление или не. Peace

# 221
Момичета, в Reserved и Mohito има ли намаления?

# 222
  • София
В неделя като ходих имаше, но не на всички артикули Peace

# 223
  • София

Аз съм запомнила, че в Бенетон намаленията са 50% и  винаги на такива намаления сме пазарували. Може би са били "второ намаление"?
Само 30% не ме устройва Simple Smile

# 224
  • София

Аз съм запомнила, че в Бенетон намаленията са 50% и  винаги на такива намаления сме пазарували. Може би са били "второ намаление"?
Само 30% не ме устройва Simple Smile

Винаги се е почвало с 30%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт