Намаления 2013/2014 зима

• 94 926
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз мисля, че парфюмите в Лили са оригинални. Купувала съм 2-3 и съм доволна. Друг е въпроса, че имат по-евтини видове Simple Smile

# 196
  • Sofia
А парфюмите в Lili оригинални ли са?

И още един въпрос многократно обсъждан  Embarassed.
Все още ли в H&M се приемат стари дрехи?Имам няколко торби и искам да се отърва от тях,а не ми се оставят на контейнера.
Предварително благодаря!

Да, още приемат. Засега до 31.12.2013 - казаха, че такава им била последната информация.
И аз имам три торби,на всяка торба ли дават талон с намаление,колко е и до кога може да бъде ползван

# 197
Да попитам и аз.  Намаление на пижами newsm78

Магазин Вамп - на ъгъла на Витошка и цар Асен - имаше и дамски и мъжки много симпатични.
Благодаря! Още утре ще ги посетя  bouquet

# 198
Аз си купих лятото Лайт Блу на ДиГ в сет- на прмоция беше, от Лили, мисля, че си е съвсем оригинален  Peace
Чакам намаленията, да си взема яке...да ме насочите в кои магазини да обиколя  Praynig

# 199
А парфюмите в Lili оригинални ли са?

И още един въпрос многократно обсъждан  Embarassed.
Все още ли в H&M се приемат стари дрехи?Имам няколко торби и искам да се отърва от тях,а не ми се оставят на контейнера.
Предварително благодаря!

Да, още приемат. Засега до 31.12.2013 - казаха, че такава им била последната информация.

На мен ми казаха, че цялата следваща година ще приемат също  Peace

# 200
  • Бургас
а дрехите само тяхната марка ли трябва да бъдат?и колко е талона за отстъпка в проценти?

# 201
  • София
Дрехите може да са всякакви.Отстъпката е -15%

# 202
Дрехите може да са всякакви.Отстъпката е -15%

Важи ли за вече намалени неща?

# 203
  • Berlin
Важи за един артикул, но не си спомням дали за намалени също. На талона, който дават, пише всичко.

# 204
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Том Тейлър намалението е между 20 и 50 %. При покупка дават флаер за 30% намаление в магазин Сикс /за аксесоари/.

# 205
Днес минах през Дъ Мол, никакви намаления няма обявени още. В ХМ имаше доста щендери с червени етикети, но то май от доста време ги има. В МС- 20% на дамско, но пак не е нещо ново, те правят по 20 % на различни артикули от известно време. Какво чакат още....вече се дразня, разчитат на оборота преди празниците за подаръци...иначе е ясно, че всички сме на клона и чакаме намаленията  Mr. Green

# 206
  • София
В Дебенхамс - до 30%.
В Теранова в България - намаления до 50%, които не са реални. Цените на намалените стоки са същите  като на новата колекция  Mr. Green
В Бата - до 50%, но това, което искам е намалено с 10%, така че пак  Mr. Green

# 207
Момичета, знаете ли Promod кога почват с намаленията?

# 208
  • София
farscape, в Дебенамс има ли дамски къси шуби, обърна ли внимание?

В Бенетон има някакво частично намаление, но това, което харесах е само -20%. Идеи дали ще пуснат по-големи намаления или да не чакам, а да купувам?  newsm78

# 209
Някой да е попадал скоро на намаления на оригинални парфюми (ама не от Lilly, че там грам не ми вдъхват доверие да са истински)?

Общи условия

Активация на акаунт