Намаления 2013/2014 зима

• 94 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Докладвам - не всичко е намалено. Намалени са пуловери, якета и палта ( не всички ), намалени са трикотажни блузки, има доста намалени рокли и блузи, намалена е голяма част от бельото, намалени са малко аксесоари, чанти и обувки, намалени са и дънки - но по - скоро цветни такива - класически дънки намалени не видях, затова пък има интересни панталони намалени. Гледах само дамското, за мъжкото и детското не остана време.

# 241
... затова пък има интересни панталони намалени.

Точно едни "интересни" панталони бях загледала онзи ден в HM за 60 лв.  Thinking
Дано да са намалени  Hug

# 242
В H&M има доста намалени неща и голямо разнообразие, особено в женското - дънки, панталони, якета, рокли, блузи, обувки, в мъжкото има доста намалени блузи, ризи и т.н, в детското, избора е доста по-малък, но купих страхотно палто за 30 лв на племеника ми.

# 243
  • София, България
Да му се невиди, тъкмо снощи минах през HM за подарък на милото /аз отдавна не пазарувам оттам, боклучаво ми е всичко, но ММ ги харесва/. Та ходих снощи - нищо не беше намалено, а бяха доста обрани поне мъжките блузи /тях гледах/. Тъкмо мислех да пиша възмутена, как може да са останали по 1-2 бройки от серия и да си висят на редовна цена  Crossing Arms Така ме е доядяло, та се чудя дали да не ида днеска да върна нещата и да ги взема с намалената цена  Crossing Arms 70 лв дадох за 2 блузи  Tired

# 244
Досега бях в  НМ, изкарах около 2ч и 30мин. Доволна съм много. В мъжкия сектор има намалени неща, особено якета, ризите са по 20-30лв, толкова са и пуловерите. В дамския сектор имаше намалени пуловери 20-30лв, по-голямата част от дънките - 30лв, палта, якета, обувки, боти, детските неща също. Напазарувах доволно Simple Smile)

# 245
  • в града на вечния купон
Аз лично не останах доволна,въпреки че взех една рокля и пола.
Нищо не ме грабна като предишните им намаления Peace

# 246
Разходих се днес по мола, но нищо кой знае колко впечатляващо като намаление не видях.
В Peek-a има да се попълни талон и се взима безплатно карта за намаление. Има ли някой такава карта и какви намаления предоставя  Thinking На талона нищо не пише.

# 247
  • София
Разходих се днес по мола, но нищо кой знае колко впечатляващо като намаление не видях.
В Peek-a има да се попълни талон и се взима безплатно карта за намаление. Има ли някой такава карта и какви намаления предоставя  Thinking На талона нищо не пише.

Аз имам,но не ми носи допълнителни намаления освен обявените в магазина /когато има такива или тези с ваучерите/.Т.е. ако дадена стока не е намалена,имаш или нямаш карта си плащаш реалната цена.
Освен ако в настоящия момент не предлагат някакви нови карти.

# 248

Аз имам,но не ми носи допълнителни намаления освен обявените в магазина /когато има такива или тези с ваучерите/.Т.е. ако дадена стока не е намалена,имаш или нямаш карта си плащаш реалната цена.
Освен ако в настоящия момент не предлагат някакви нови карти.

Ясно. Жалко, че е така.
Моята карта в момента е едно картонче и пише, че истинската карта ще ми я доставят по пощата, но мога и картончето да използвам като карта.
Така се надявах на някакво намаление Sad  Grinning Следващият път като отида ще ги попитам и в магазина.

# 249
  • София
Ако имаш карта ти изпращат ваучери за намаление по пощата.Това се случва два пъти годишно,през януари и през юни.
Случвало ми се е,когато пазарувам по време на намаленията с ваучери,въобще да не ми ги искат,а направо да ми начисляват отстъпката.В такъв случай излиза,че и да имаш и да нямаш карта е все едно.По-скоро служи за някаква тяхна статистика,това разбира се си е мое мнение.

# 250
Мацки, и в Зара има намаления.

# 251
Още няма информация в сайта за намалението.
Днес купих от Н и М клинче,якенце и дънки за децата, а за мен сако. Нямаше голям избор на намалени стоки. Тези, които харесах не бяха намалени.
Чакам намаленията в Зара да окомплектовам клинчето с блузки, защото не харесвам блузките от Н и М.

# 252
  • София
Това означава ли, че и в Масимо Дути има?

# 253
Грешна информация са ми дали. Няма намаление в Зара. Съжалявам, че и вас ви подведох  Confused

# 254
Аз съм доволна но HM - клинът, който си го бях харесала, беше намален от 60 на 30лв  Mr. Green
Друго не си харесах...

Общи условия

Активация на акаунт