Намаления 2013/2014 зима

• 94 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Грешна информация са ми дали. Няма намаление в Зара. Съжалявам, че и вас ви подведох  Confused

Аз вчера минах и нямаше нищичко намалено, ама абсолютно нищо, нито в Зара, нито в Бершка и Стр-ус... Те по-късно почват  Peace

# 256
Мисля, че на всички, изброени по-горе, намаленията започват на 26-ти.

# 257
Направих страхотен шопинг в HМ. Взех си 3 страхoтни рокли по 30 лв. чанта, дрехи за детето и разни аксесоари Peace

# 258
Намалението в Н&М е само в магазините, нали? В сайта май не пускат намаления? За такива дето си нямат на село магазин  Whistling

# 259
Преди време от ХМ ми казаха, че това което е показано в сайта не винаги е налично въобще в бг. Причината - сайта се превежда автоматично от гръцки Peace

# 260
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да попитам нещо, понеже не съм в България и не мога да проверя - ходилите по намаленията в НМ и подобни - как вървят дамските и мъжките връхни дрехи горе-долу? Ако сте забелязали някакви цени, моля споделете.
Благодаря предварително.

# 261
В HM всички пролетни и есенни якета бяха по 30лв. Зимните от 70 до 150 лв. (тези,които видях) Peace

# 262
Аксесоарите /чанти, обувки/ намалени ли са в H&M и приблизително с какъв процент, ако сте забелязали?

# 263
Аксесоари 10 лв., за обици, гривни и пр. Има и не намалени, чантите по 20  Peace

# 264
Благодаря ти, Ellinor!

# 265
  • София
и аз вчера успях да напазарувам в Н&М.Платени на касата 116лв/спестени 52  Wink

# 266
Здравейте момичета, Massimo Dutti само в София ли има? Благодаря предварително.

# 267
  • София
Ух, вчера след 1.5 ч. в H&M, прекарани в редене на 2 пъти за пробната и чакане на каса около 10 мин., успях да си купя дънки от нешарените Grinning
Исках и някаква блуза/пуловер да си взема, но намалените бяха толкова парацаливи и безформени, че само се ядосах за изгубеното време ...

# 268
Ако имаш карта ти изпращат ваучери за намаление по пощата.Това се случва два пъти годишно,през януари и през юни.
Случвало ми се е,когато пазарувам по време на намаленията с ваучери,въобще да не ми ги искат,а направо да ми начисляват отстъпката.В такъв случай излиза,че и да имаш и да нямаш карта е все едно.По-скоро служи за някаква тяхна статистика,това разбира се си е мое мнение.

Ако са ти сканирали картата при покупка, няма нужда да пазиш касова бележка за да върнеш по-късно стоките.  Не съм сигурна дали и срокът за връщане ставаше по-дълъг.   Това е единствената реална полза, в замяна на която им даваш куп лична информация Simple Smile  

Иначе ваучери раздават и в самия магазин.  Ползата да имаш карта е, че ги получаваш предварително и знаеш точно кога започва кампанията.

На запад с тези карти трупаш точки, с които получаваш отстъпки...някой ден и у нас.  Току виж признали вече направените покупки, но мина много време и не ми се вярва.

# 269
  • Berlin
В Гап има -70% на всичко, май ликвидират магазина. Много е обрано, но има от дебелите момчешки суичъри и долнища - ок. 22лв и 12лв съответно ми излязоха. И правят от редовната цена намаление на -70% на касата, не гледайте намалените цените по дрехите, че са по-високи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт