Намаления 2013/2014 зима

• 94 897
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета , в кой мол  има Гап?

ГАП е почти изпразнен вече.Струва ми се,че ще го закриват и него.

# 301

ГАП е почти изпразнен вече.Струва ми се,че ще го закриват и него.

купих дънки на дъщеря ми 7г. за 23лв ,но определено магазинът го затварят.Той е празен ooooh!
То с тези цени дето бяха набримчили няма как да просъществуват.

# 302
  • София
И аз минах през Гап- затварят, има 5 неща в целия магазин.

Някой питаше за Лакост- на витрината пишеше 50%.

# 303
В този Гап цените са безбожни, а и нямат никакъв избор. Този месец, английският им сайт почти всеки ден имаше 30-50% намаления. С една приятелка хвърлихме 600 лв. там  Embarassed, ама сме обялкли трима малчугани от пижами до връхни якета и космонавти. Наистина си струваше.

# 304
  • София
Тези дни пообиколихме и Сердика,Парадайз и България МОЛ.Най-много неща си взехме от Парадайз- палто на детето от Уайкики за 30лв,суичър от Reserved.Последните две години на Reserved купувам по-стилни и хубави неща отколкото от НМ.Истинско намаление 40% имаше в някакъв магазин WOTAN за мъжко облекло и половинката остана доволен.В този мол липсва Хиполенд,има друг детски магазин,в който не открихме нищо интересно.
Относно Аутлета на Цариградско единствения магазин,който остана интересен за нас, след като няма вече Манго, е Pierre Cardin.Основно от него пазарува мъжа ми и е по-евтино от същата марка в PEEK & CLOPPENBURG.
Направи ми впечатление,че в МОЛ Б-я вече има по-интересни марки.Преди беше голяма трагедия.

# 305
  • Sofia
В този Гап цените са безбожни, а и нямат никакъв избор. Този месец, английският им сайт почти всеки ден имаше 30-50% намаления. С една приятелка хвърлихме 600 лв. там  Embarassed, ама сме обялкли трима малчугани от пижами до връхни якета и космонавти. Наистина си струваше.

Може ли да споделиш как пазаруваш от английския Гап, с превозвач ли?

# 306
Здравейте. В H&M дали има вече намаление на дрехите за бременни? На 20-ти нямаше нищо намалено. Същото беше положението и при бебешките дрешки.

# 307
  • Варна
Здравейте момичета, Massimo Dutti само в София ли има? Благодаря предварително.

Има и във Варна.
В Бургас доколкото знам няма, както и в Пловдив.

# 308
Момичета, знаете ли от какъв процент ще започнат намаленията в Зара, Бершка, Страдивариус. "Чакам"  едно палтенце. Дали да се надявам на 50 или ще започнат от 30 като за начало  Crazy Ще следя темичката, за да изтичам възможно най-бързо Hug
A кога започват? на 1.1 ли?

# 309
# 310
очакваме намаленията да започнат на 26-ти

# 311
  • София
и аз очаквам масимо, зара, ойшо и тн всички от концерна от утре 26ти, с поне 30%

# 312
Може ли сайта им? Peace

# 313
  • София
gap.co.uk

# 314
  • София
Зара пуснаха намалението в сайта,предполагам днес и при нас ще има-как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт