Намаления 2013/2014 зима

• 94 906
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Съществува, ходих преди седмица. Голямо разочарование е и като цени, и като асортимент.  Mr. Green

# 286
Аз пък от НМ се обзаведох с 2 къси поли по 20 лв.

# 287
# 288
  • София
И аз ходих днес в аутлета. Няма такива цени просто. Редовните магазини са по-евтини. Намаленията са им до 30 % в повечето случаи. Влизам, излизам и се ядосвам. А се ядосах най-много на детските дрехи в Бенетон. Блузки с дълъг ръкав по 34 лв, намалени от 54. Е, кого лъжат с тези цени. Редовните им стоки нямат такива. ooooh!

# 289
В този аутлет преди ходех главно заради Манго и Zaza... А! И немските наденички... ммм  Heart Eyes След като затвориха магазина на Манго, много рядко вече ходя натам. Не си струва просто.. Особено в периоди на сезонни намаления.

Днес минах през H&M. Нищо не успях да си харесам  Confused Взех едни дънки за сестра ми, една жилетка за майка ми, и това е. То, не само там де... Нищо не си купих отникъде. А ужасно много ми трябват блузки. Вие успявате ли да си харесате, каквото си търсите? Аз с обувки и дънки, почти нямам проблеми да си харесам и да си купя, но горните дрехи са ми голям проблем. Фрашкана съм с обувки и дънки, а няма с какво да ги съчетавам нагоре... Бедна ми е фантазията ли, какво ли  Sad

# 290
В този аутлет преди ходех главно заради Манго и Zaza... А! И немските наденички... ммм  Heart Eyes След като затвориха магазина на Манго, много рядко вече ходя натам. Не си струва просто.. Особено в периоди на сезонни намаления.

Днес минах през H&M. Нищо не успях да си харесам  Confused Взех едни дънки за сестра ми, една жилетка за майка ми, и това е. То, не само там де... Нищо не си купих отникъде. А ужасно много ми трябват блузки. Вие успявате ли да си харесате, каквото си търсите? Аз с обувки и дънки, почти нямам проблеми да си харесам и да си купя, но горните дрехи са ми голям проблем. Фрашкана съм с обувки и дънки, а няма с какво да ги съчетавам нагоре... Бедна ми е фантазията ли, какво ли  Sad
Аз съм точно обратното на теб. В HM не е ненормално да не си харесаш нищо. Имат доста парцаливи неща и е трудно да отсееш наистина хубавите неща.

# 291
  • София
В сайта на М&С пише, че днес има намаление на дрехи на -30% в магазините им. Намалението е само днес.

В M&S днес имаше намаление единствено на някои дамски облекла и то май официални.Намалението беше 20%.Нищо друго не беше намалено.

# 292
В Адидас има 25 процента почти на всичко

# 293
И аз при вас. Търся си ризи и костюми. Ако някой види нещо на добра цена, моля да свирка Peace.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 12:49 от gebura

# 294
В Mall of Sofia са отворили магазин на Kensol. От там си купих преди 2 седмици нелош костюм. Имам малко резерви към материята, но не съм го обличала още. Не беше много евтин, но на намаления можеш да провериш. Аз нося голям номер и купувам веднага след като си харесам нещо, защото големите номера много бързо свършват и на намаленията не успявам да се включа. Simple Smile

# 295
В Kenvelo - 50% намаление на тениски /по 12-15лв/, памучни блузи с дълъг ръкав /20лв/, пуловери и др. Гледах само мъжко за подаръци Blush

# 296
Кенсол има и в Скай Сити, не знам дали има намаления вече. Модена също имат конфекция, Росита, май се казваше е пак БГ конфекция, Етере- всички са в Ская  Peace
Аз днес си взех от ХМ 2 сутиена голям номер, нямаше голям избор но съм доволна, + долнище на пижама0 бархет, много е приятно на допир. Всичко за 15лв. бройката. Не знам дали е от скоро, но преди не съм виждала чашки над С...а сега има дори Ф. За дрехи- рядко си харесвам нещо, а и като им видя етикетите- 20лв., 30лв....мерси...а пълно с парцали. Извинявам се на феновете, но аз там намалено почти никога нищо не мога да си харесам. Хубавите им дрехи никога не ги намалят. Иначе им обичам ластиците за коса, по- интересните, детското и бельото  Peace

# 297
Момичета , в кой мол  има Гап?

# 298
  • София
В The Mall.

# 299
Здравейте, за таблета от карфур мога да кажа, че е страшно дърво. Двете ми колежки взеха за децата си и няма такова чупене и на двата. Ремонтът им излиза по-скъп от самия таблет. Аз бих препоръчала таблетът на Леново, сравнително евтин и с отлични характеристики http://shop.lenovo.com/bg/bg/tablets/ideatab/a-series/a3000/
Благодаря за информацията Peace

Общи условия

Активация на акаунт