Намаления 2013/2014 зима

• 94 897
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Някой питаше за Лакост- на витрината пишеше 50%.

Витрината на кой точно от всичките магазини на Лакост?

В The Mall.

# 331
И аз чакам намаленията.  Mr. Green

# 332
Ами те си започнаха  Peace

Totally erected -50%
SLS Rossignol - 50% (на Черни връх)
Peek&Cloppenberg - не съм сигурна колко процента и дали са фиксирани. Ние получаваме талони за намаление по пощата. Според изхарчената сума се приспада отстъпка.

Имаше и още, но бременния ми мозък не помни по много наведнъж  Crazy

# 333
Започнали са намаленията  Zara,днес бях там ,но от дамските якета най-евтиното беше 169 лв, в mall serdika . Утре ще ходя на Витошка ако има повече разнообразие,поне на детето купих за 60 лв.  smile3503 newsm53

# 334
знаете ли в бенетон как е положението имат ли вече намаление

# 335
  • Sofia
знаете ли в бенетон как е положението имат ли вече намаление
В България Мол днес нямаше намаление.

# 336
Момичета , в кой мол  има Гап?
В този Гап цените са безбожни, а и нямат никакъв избор. Този месец, английският им сайт почти всеки ден имаше 30-50% намаления. С една приятелка хвърлихме 600 лв. там  Embarassed, ама сме обялкли трима малчугани от пижами до връхни якета и космонавти. Наистина си струваше.

Може ли да споделиш как пазаруваш от английския Гап, с превозвач ли?
С превозвач, да! Около 20 лв. ми излезе доставката заедно с тази до офис на Еконт, но все пак си беше огромен кашон.

# 337
От Зара понапазарувах днес за малкото дете. Преди обяд имаше всичко детско, което си бях набелязала. От Дамските якета имаше и за 99 лева.
В ГАП и щендери нямаше.
В Масимо дюти имашемного избиращи мъже и чакащи на опашка пред касата жени Simple Smile
От Страдивариус купих шалове - за себе си и за подаръци.
Имам нужда от удобни обувки, някой знае ли дали има все още избор на номера и модели в магазини Пунто?

# 338
В мола на бул.България дали има намаления?
В esprit има намаления, но много внимателно четете етикетите. Харесах си едно яке и на целия щендер над него пишеше -40%, да но реално нямаше и 20%. Crossing Arms Много мразя да ме лъжат на дребно. Якето вместо 170лв излизаше 230лв. Не ми се струва пренебрежима разликата.

# 339
В мола на бул.България дали има намаления?
В esprit има намаления, но много внимателно четете етикетите. Харесах си едно яке и на целия щендер над него пишеше -40%, да но реално нямаше и 20%. Crossing Arms Много мразя да ме лъжат на дребно. Якето вместо 170лв излизаше 230лв. Не ми се струва пренебрежима разликата.

Аз питах специално за H&M, за детските дрехи.

# 340
  • Berlin
Във всичко ХМ трябва да има намаление, няма как иначе.

# 341
  • София/Правец
Има намаление в ХМ на бул. България. Поне преди няколко дни имаше. И в Сердика, и Парадайс също има, така че явно има навсякъде.
В МОЛ България обаче ми се стори, че има по-малко неща, а в Парадайс беше по-пълно. Например едни детски джинси, който едва изрових в Сердика в Парадайс ги имаше пълна номерация, а в България не ги видях изобщо... 

# 342
  • София
От вчера в Парадайз и Сердика - в Зара, Страдивариус и Бершка, намалението е не повече от 20-30%. Имаше размери и разнообразие. Поне за сега.
В Масимо Дути пишеше 40-50% на щендерите отгоре. Повечето дрехи - ризи, пуловери бяха на цена с намалението 79.90лв. Нещата, които си купих бяха намалени от 149 на 79.90лв. Общо взето там имаше най-голяма навалица.
В Пийк енд Клопенбърг има намаление на доста неща. Има какво да се купи, макар че няма размери от някои неща. Иначе ваучерите за допълнителното намаление излизат на 10.01.

# 343
Момичета, ще пишете ли като видите намаление на аксесоарите на Reserved? Харесала съм си един шал, но не ми се дават 20 лв... 10 лв по-скоро  Flutter

# 344
Бенетон сложиха преди половин час транспирант за 30% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт