Намаления 2013/2014 зима

• 94 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
само ми кажете къде е логиката размера и за 1 г. и за 13г. да е на една цена, като материала е различно количество newsm78 ей това не си го обяснявам, за всички марки говоря принципно...

Защото по-мъничките размери се шият много по-трудно, което компенсира разликата в количеството плат.

# 451
Дано да има голямо намаление в КОмсед Praynig
от 05.01 ще има -40%

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 16:57 от Gianna

# 452
  • София
само ми кажете къде е логиката размера и за 1 г. и за 13г. да е на една цена, като материала е различно количество newsm78 ей това не си го обяснявам, за всички марки говоря принципно...

Защото по-мъничките размери се шият много по-трудно, което компенсира разликата в количеството плат.
Последните няколко години пазарувам от UK за малката, има разлика от 2-3-4 паунда в зависимост от размера. Ама тук ... сакън да не се минат  Mr. Green

# 453
  • Sofia
Днес обиколих МОЛ Парадайз, намаленията са доста смешни, повечето цени ми се сториха повишени, след това уж намалени.
За мое щастие си намерих пухеното яке-мечта за мен, в Маркс и спенсър, намалено, много съм доволна  Laughing Там има намаление ДО -50%, но не на всичко.
Другото приятно впечатление, както са писали и по-напред, беше Reserved, имаше хубави детски блузки за по 4.90 и 7.90, за съжаление точно номерът, който ми трябва беше силно ограничен (момчешко 7-8г).
Друго нищо не харесах Confused

# 454
  • София
Днес минах през Комсед, очаквах както миналата година да има намаления, но уви. Дали пък миналата не бяха в хиполенд а по-миналата в комсед. Не помня вече. Няма ли да има намаления в детските магазини!!!!

# 455
  • Sofia
Е, прочети три поста по-горе де, на тази страница е все пак!

# 456
  • София
аз мама2...не бих казала, че е по-хубаво като бебешките са 80 лв, а нагоре растат само цените.... иначе има не една и две такива марки, както за дрехи така и за обувки.

# 457
Все пак заложих на Витошка и Графа:
Дика до 50%
Орсе до 50%
Етам до 50%
Бенетон 30%
ХМ сложи ли са червените етикети, но нямаше нищо интересно
Зара - доста панталони/дънки имаше 40-50-60
Промод до 50%
Вера Пеле до 50%
Акуамарин макс 30%
Никълс до 60%

# 458
izvinqvam se za latinicata, no koga zapochvat namaleniqta v H&M i Tally Weijl i koga stigat "apogeq" si?

# 459
  • София по рождение
e в тоя H&M нищоо не ми харесва, само санего питате. Извинете за спама.

# 460
  • Berlin
В ХМ в момента са намаленията, явно никой не следи темата/постовете.

# 461
В ХМ в момента са намаленията, явно никой не следи темата/постовете.

Ако имаш да кажеш нещо, обърни се директно. Не влизам често и не съм прочела.  smile3557

# 462
  • София
Някой има ли идея къде мога да намеря хубав мъжки шал. Няма значение дали ще е от намаление. Просто до сега не ми се е налагало да търся и се чудя къде да обикалям.  Rolling Eyes

# 463
В Овиес в Сити Центъра дали има вече намаления? Миналата година в началото на януари си взех страхотни неща от там за без пари.

# 464
  • Sofia
А някакви идеи за слънчеви очила? Но не ми се дават по 200-300лв  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт