Ние сме много назад с ваксините и това ме притеснява, но нали се роди доста малка 2350гр и беше няколко дни в кувиоз, изписаха ни на 10 дни 2400гр. та педиатърката забави малко ваксините, ама сега и грипа не ни подмина и се отложиха ваксините пак. За сега имаме само повторната за хепатит и това е. Чудя се още, не трябва ли да са пускани други изследвания - нап. кръв, урина... Ние само на ортопед сме били до сега. Вие на какви изследвания сте водили вашите бебета? И на очен лекар ще я водя, има малко разминаване на очичките, малко е и нали има физилогично кривогледство до 4-5 мес, но все пак...Днес нещо съм се притеснила, може и да прекалявам, но ми се вижда много рядко ходенето при педиатъра...
са ни лентичките?! 
Не знам дали да пробвам и розовия Хип, който също е с пробиотици. Или пък да си го оставя да си ака когато си иска. Щом не се мъчи и напъва може да си му е ок... Как мислите?
Така че продължавам да си "мъча" детето... 
Други изследвания нямаме 
Ти си знаеш, най-добре как да си гледаш детето 
Като майки, от тук нататък все за нещо ще се главоболим, то е неизбежно, но е хубаво да не се заглеждаме в най- малките детайли, а да се радваме повече на хубавите моменти... така бързо ще отлетят

Този път не се бъркат особено, та с пюре круши не са ми пристигали Препоръчани теми