При нас на морето много духа и не е много подходящо. А и нашия татко все си мисли, че ще го разболея и голям проблем прави като излизаме и е под 10 градуса. Иначе много ми е и на мен съвестно. Изкарвам го на терасата за по малко. И все не мога да събера смелост да го оставя да спи навън... Май и аз съм страхлива

.Само кръв са и взимали до сега ,даже на ортопед тук не пращат ако не са установили проблем ,и ваксини ни сложиха 2ри прием ,тук са по една по различен е календара за ваксини има още една в 4м това е 3ти прием и после чак на 12месеца е следващата
,преди ваксините не ги преглежда лекар .Тук е много по различно на едно място ходим за ваксини ,на друго място ходим да я теглят и мерят ,а педиатър само при проблем ако има ,общо взето голямо разхождане пада от една болница в друга за всяко нещо но така е ...
В нослето също виждам по малко секрет понякога, понякога си излиза сам, чува се и лек шум в нослето особено като бърза да суче, но мен това не ме притеснява, малко не ми е ясно защо всички смятате че нещо им има на бебетата ви?
ако няма конкретни причини за тревога, сигурно всичко е наред 
не се стресирайте излишно, ако трябва питайте в другите подфоруми, особено в кърмаческия за кърменето ще получите винаги бързо съвет 

мерси,че питаш

Препоръчани теми