Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Ооо, по ранина ще се обиждаме - аланглето грозен бил, а, а  Laughing
Да не споменаван други известни и прекрасни англичани  Whistling

МГМ, не ги слушай, завиждат каките  Mr. Green
Впрочем, ако свестен англичанин те е харесал, най-възпитано ще те покани да излезете.
Хич не са срамеживи и подхождат много джентълменски.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 11:12 от zlatnata tolumba

# 16
   Мерси за новата темичка  Simple Smile
   МГМ успех, дръж ни в течение  Mr. Green Аз съм виждала много готини мъже тука, определено англ. мъже са по-хубави от жените. Или аз съм със занижени критерии   Mr. Green За обноски няма да коментирам, защото тези, с който съм се сблъсквала определено дори как да спелуват джентълмен незнаят  Crazy
    Вчера тук ни отвя, голяма буря беше.
    Украсих най-накрая. Комшиите и картичка ни пуснаха още миналата седмица. Момичето не ни поздравява, дума не казва, сложиха и преградна по-висока ограда между дворовете, а ми пратила катичка с love...от ноември. Бъгната история, моята ще я почака  Grinning
    За обличането - ненавиждам търлъци, елечета, чорапогашнци с панталон, шалове и тем подобни. Като видя някое дете спретнато така на 25 градуса в стаята зле ми става. Мишел е една от най-леко облечените в градината, но съразмерно. Сега специално ги гледах, ми сложили някаква шапка, но детето по блуза и с дебели ботуши. Мишел ако има шапка е с яке, значи е студено, ако е с дебели ботуши значи е кучи студ и си има всички катове дрехи. Кашля си редвно, но тя и иначе си кашля, не е от студ, а от болести, те всички кашлят в градината. За сополи и кашлица не я спирам от градина обикновенно, то иначе трябва все у нас да си седи.

# 17
Малката Госпожица Мърморана давай смело, те тукашните не са от най-трудните.  Hug

Щях да питам, момичета от Шотландия, Уелс и по-насевер имаше ли силна буря при вас? Има ли много щети? Доста сериозно звучаха новините от снощи. При нас имаше само силен вятър, събаряше кофи за буклук редовно и ми духна шапката. Добре, че падна два метра по-назад.  Laughing И предвид, че при нас беше доста слабо.  Peace Та споделете...

п.п. И фрийвю-то изчезна.  Tired

# 18
  При нас имаше много силна буря, направо ужас, не съм излизала, но то нямаше и как. Аз съм в северен Уелс и ни даваха по новините. Днес е все едно нищо не е било, ще ходя да си събирам нещата из двора, че и закованите саксии са излетели някъде си  Crazy

# 19
  • Пазарджик/Лондон
И аз да се запиша в темата Wink.

На мен англичаните ми харесват - Катето е влюбена в учителя й по физическо Joy.

И да спомена някои известни имена, до един добре изглеждащи англичани - Люк Евънс, Ричард Армитаж ( не съм сигурна как се произнася фамилията му, ама е красавец), Хю Гранд, Колин Фърт , Шон Конъри и много други, ама спирам дотук да не ви доскучее Simple Smile.

Елхата е готова, ама ми се иска повечко щуротии да накича вкъщи, ще ходя на пазар днес Rolling Eyes.

Много са хубави меденките на Джема и ваниловите рохлички на Наталина, правих ги за всяка Коледа, ама тази ще пропусна Sad.

Хубав ден, момичета Hug!

# 20
  • UK
Оо, съгласна съм за мъжете и жените тук, срещам много хубави мъже всеки ден по улиците, обаче жените са кошмар. Тук всъщност има страшно много чужденци, та има всякакви жени и мъже, обаче на тези, на които им личи, че са англичанки, са ужас... Има симпатични момиченца на по 15-16 и после не знам какво се случва с тях като минат 20те. Обаче има хубави мъже, за разлика от България, където не са мои тип, ниски, тъмни и ръбести. Не всички, де. Simple Smile Този е много висок, кожата му е по скоро тъмна, в сравнение с типичната (и моята, понеже аз съм ужасно бяла), има разни примеси от онзи тип 1/8 азиатски черти (личи му в очите, не са дръпнати, обаче му личи), 25 годишен, хубав е. Ще видим какво ще стане, бившата му приятелка му е разказала играта и сега е малко дръпнат, но малко по малко се отпуска, та го приемам като добър знак. Simple Smile

# 21
  • Варна
Еее ще трябва и аз да ги направя тези коледни сладки, засрамихте ме Wink Само дано да се пекат по лесно, че нашата вентилаторна фурна...
Моят мъник си изял само сладоледа на коледният обяд, обаче сега мрънка да го записвам на училищен обяд. Явно се надява веки ден сладолед да дават, другото не го интересува. Направо съм се хванала в чудо с тези кутии за обяд за 3 месеца успя всичко да им омръзне  Twisted Evil

# 22
Aаа, моят англичанин е готин пък  Mr. Green
И при нас в Нюкасъл имаше много силен вятър, добре че не ми се наложи да излизам сутринта  Confused

Благодаря за темата   bouquet

# 23
  • След завоя в дясно
  bouquet

# 24
  • UK
На мен направо ми е кофти за хлапетата, че все едно и също ядат. Сандвичи всеки ден. Ужасна скука. Сутрин на закуска - корнфлейкс или тост, на обяд - сандвичи, някакъв плод и йогурт/хула хуупс или нещо от тоя род, на вечеря фиш фингърс/нъгетс със спагети, боб или макарони със сирене от консерва, понякога паста с кетчуп, чипс и много рядко някакви зеленчуци на пара и това е. Ама те нали не знаят, че може и друго, ядат и се радват... Много са сладки като са добри, честно, кукли са, обаче големия напоследък е решил, че ще се тръшка за какво ли не. Онзи ден, на мен ми беше трети работен ден след само един почивка и цяла седмица без, бях с гадно главоболие и като цяло съвсем утрепана, след вечеря реши че "още съм гладен за нещо шоколадово". Майка му си беше вкъщи вече, даде му един йогурт, той реши, че иска втори. Обаче тя каза не, може солети, ако искаш и това е. И това хлапе като се разкрещя, ама крещи, реве, дере се, направо ми идеше и аз да ревна, така ме болеше главата. Слава Богу на мен такива номера не ми прави, само веднъж опита и толкова. Обаче един час вика и се дра, кошмар. Не знам какво му става, беше толкова добро дете, от един месец насам такива сцени са ежедневие... Започна и да се напишква нощем понякога, разпитвах го, да разбера има ли някакъв проблем, обаче няма, казва, че е щастлив в училище, никой не го притеснява... Онзи ден пък бутнал дете от класа си ей така, без причина, а обикновено не прави така. Кийра бута и блъска така, като се ядоса за нещо, той само се оплаква, че са го бутнали, не посяга да отвръща... Не знам какво му става.

# 25
  • На село (близо до Лондон)
Много хубаво Коледно украсена темата, браво  bouquet

trollipen, мислех по твоя въпрос докато карах колата тази сутрин Heart Eyes. Трудна работа за решаване ... да пием кафе и обсъдим Outta Joint
За якетата, аз си се обличам и ръкавици слагам, но децата ми не. Не било студено  Tired

Моят 3г мъник беше за първи път на пред-училищна визита за 1ч-започва от януари. Отиде с желание, не беше сигурен дали иска да остане, но като го прибрах след 1 час, добре си беше по играл и се сближил с едната учителка. Попълвах една форма и той седеше до мен и и говореше. Сподели и че "my daddy hurts me and punched me in the face this morning". Та така сега ще чакам социалните служби в къщи newsm78 Whistling

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 14:57 от GI

# 26
  • UK/София
Оо, съгласна съм за мъжете и жените тук, срещам много хубави мъже всеки ден по улиците, обаче жените са кошмар.
Хайде да не изпадаме в крайности, че темите стават все едни дръгливи и тегави.Има много хубави англичанки, има и дросли, както навсякъде по света!Никой не си избира външността преди да се роди, все пак трябва да се по-толерантни - ние също не сме идеални.Всеки си има изграден вкус, за англичаните и ние сигурно сме бозави. 
   GreenP ,това е нишестето за рохлите.

GI , като за първи ден добре ви е подредил! Laughing

# 27
  • UK
Хайде запис и от мен в новата тема, кога успяхте 2 страници да изпишете  Mr. Green Аз рядко пиша, но ви чета постоянно.
За това кой хубав, кой грозен - смятам е въпрос на личен вкус и не може да се генерализира.  Peace
Абе момичета, как мина бурята при вас?? Тук не беше прекалено страшно, но естествено, удари силно баш като трябваше да вземаме децата от училище. За 10мин такъв дъжд се изля комбиниран с ураганен вятър, а аз кретам надолу по баира към училището, станах мокра до кости! Вярвайте ми, и зад врата си бях мокра, при все, че бях с шал и качулка  Mr. Green Иначе уж пика трябваше да бъде към 1 през нощта. Свекърите живеят в градче близо до нас, ама са по на ниско и баш до река. Та в полунощ дошли да ги евакуират от къщите, нарамили си кучето те под ръка и навън, не знам къде точно са ги закарали, но към 2-2.30 им казали, че могат да се прибират обратно, явно нищо не е станало. А пък от общината тъъъкмо онзи ден най-накрая разчистиха едно паднало дърво голямо, от предната буря, на много оживен roundabout и сега ако има пак паднали, сигурно пак 1 месец ще им отнеме да ги разчистят  Mr. Green

# 28
Влизам в темата с един въпрос: може ли някой да ми каже има ли в Англия мехлем-ихтиол, или нещо подобно? Става дума за цирей на дете,та нещо което да изсмуква насъбралата се "течност".

# 29
  • Лондон
Ave, мерси за темата, ама влез и ти и кажи как си Grinning

Толумбата, твоят англичанин много хубав наистина, и си го пази добре (сега може и да не ме поканиш на гости) Rolling Eyes

Времето доста зле при нас, нали сме на вода, щеше да ни издуха. Валя порой когато децата се прибираха от училище, всичко беше мокро, даже напоено. Забавиха се да отворят шлюзите и каналът набързо преля, наводни подземния гараж и вечерта идваха да помпат вода... Гадно, но като гледам новини, на други места е било доста по-зле...

Bean, аз имах предвид да се огледаш за друго държавно училище, където по би харесала условията и отношението, дори с някакъв друг компромис, като повече път или друго, но ти и детето да се чувствате по-добре. Надявам се не го мислиш наистина това, че всички училища са еднакви...
По повод на разговора за храната, влязох на сайта на училището да видя какво ядат нашите деца и вчера са имали агнешка мусака и разни супи и зеленчуци Simple Smile, а днес задължителните за петък фиш фингерс и пак зеленчуци, има и вегетарианско меню всеки ден...

Общи условия

Активация на акаунт