Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Cambridge, UK
момичета казвам здравейте вече от Кеймбридж
вчера пристигнахме с малкия и все още се наместваме в апартамента
на фона на снега в България, времето тук не ми прави впечатление, поне засега
имам и питане да знаете около мен дали има български зъболекар, че ни трябва и то спешно Simple Smile
благодаря!

# 271
  • Англия
Добре дошла в Кеймбридж, не съм чувала да има бг зъболекар, аз веднъж само съм ходила и като нов пациент ми дадоха час след месец и половина. По-добре звънни на няколко места и виж къде ще те приемат по-скоро, тук можеш да намериш зъболекар в твоя район http://www.nhs.uk/Service-Search/Dentists/LocationSearch/3

# 272
  • Варна
момичета казвам здравейте вече от Кеймбридж
вчера пристигнахме с малкия и все още се наместваме в апартамента
на фона на снега в България, времето тук не ми прави впечатление, поне засега
имам и питане да знаете около мен дали има български зъболекар, че ни трябва и то спешно Simple Smile
благодаря!

При нас има ама сме на час и половина от вас Wink То сигурно и до Лондон ви е толкова Wink

# 273
  Здравейте мами в Англия,
Плануваме местене в Англия с децата, и искам да ви питам, вие от къде купувате хомеопатични лекарства? Има ли някакъв сайт за покупка онлайн? Защото ние, тук в България, предимно с хомеопатия се лекуваме и се замислих там от къде ще си купуваме лекарствата?

Аз имам приятелки пакистанки, които са ми споменавали че лекуват децата си с хомеопатия и ходят при някакви техни си хомеопати. Като дойдете, разпитай индийците и пакистанците, те ще те насочат.

# 274

Някой може ли да каже проверена фирма за изпращане на багаж от София за Лондон?
Днес ходих до офис на тази фирма http://portokal.co.uk/how/,но те вече пренасяли пратки само в   едната посока: от Лондон за София.
           Така, че ако някой може да помогне, моля да пише!

# 275
  • Варна
За какъв багаж те интересува. Ако е нещо малко по Спиди за 31,5кг е 62лв ако го занесат в офиса им и 67лв ако отидат да го вземат от адреса. Тук ми го донесоха DPD до вкъщи. За около 4 работни дни дойде. Най добре според мен в понеделник да се прати до петък да пристигне. Ако е за нещо по голямо не мога да помогна, засега само тях сме пробвали;-)

# 276
За какъв багаж те интересува. Ако е нещо малко по Спиди за 31,5кг е 62лв ако го занесат в офиса им и 67лв ако отидат да го вземат от адреса. Тук ми го донесоха DPD до вкъщи. За около 4 работни дни дойде. Най добре според мен в понеделник да се прати до петък да пристигне. Ако е за нещо по голямо не мога да помогна, засега само тях сме пробвали;-)
Пратката е около 10-12 килограма. Аз не държа да пристигне бързо, но да е сигурно.

# 277
  • Варна
За малко килограми май излизаше скъпо т.е. цената е пак същата. Провери на сайта им. А за сигурно засега само веднъж сме ползвали и си дойде пакета. Може да се следи на сайта къде е пратката докато пътува Wink

# 278
  • След завоя в дясно
Аз ползвах последно Теди 07805175324 и съм доволна пристигнаха без проблеми

# 279
  • Bristol
Аз вчера четох това и се зачудих, мислите ли, че ще вдигнат лихвите до края на годината? Особено на ипотеките  newsm78
А и тази "новина" се върти в нета от няколко дни  Crazy Laughing
Отпразнувахме рождения ден на сина. Той два часа има удоволствието да кара кола по улиците на Бристол, сега търсим "евтина" застраховка за него...

# 280
  • UK

Някой може ли да каже проверена фирма за изпращане на багаж от София за Лондон?
Днес ходих до офис на тази фирма http://portokal.co.uk/how/,но те вече пренасяли пратки само в   едната посока: от Лондон за София.
           Така, че ако някой може да помогне, моля да пише!

http://www.cargobghome.com/  Peace

# 281
  • ENGLAND

А и тази "новина" се върти в нета от няколко дни  Crazy Laughing
.

Да, вече няма нужда да се пращат закодирани линкове на новия сайт. По-голяма реклама от това няма.

Впрочем новината е от днес, вече вчера.

# 282
  • Bristol
Да, вече няма нужда да се пращат закодирани линкове на новия сайт. По-голяма реклама от това няма.

Впрочем новината е от днес, вече вчера.

За мен е новина в кавички. Та се чудя колко свободно време трябва да има, за си създава човек подобни емоции  Crazy
Аз в движение преглеждам форума от телефона и трябва да ви кажа, че версията за телефон е супер олекотена Wink
Изпуснах си влака, пия кафе, наслаждавам се на гледката на Бристол и преглеждам клюките Wink
Добро утро  Mr. Green

# 283
Добро утро  Laughing

Като истинска домакиня гледам сутрешните блокове.
Напоследък засякох интервюта с известни актьори.
Голямо разочарование, колко е тъпа Джулия Робъртс, две приказки не може да върже.
Вчера Кристин Скот Томас беше супер, а и днес Матю Маконъхи много ми хареса как говори.

Някой се беше оплакал от сметката за ток и газ. Моята дойде и съм предоволна.
Както не спирам парното и топля цялата къща, след изравняването почти нищо за доплащане.
Очаквах много по-големи суми и ме изненадаха приятно..

# 284
  • UK
"Новия" форум само дразни, но последните два дни беше станал толкова бавен, че направо го затворих онзи ден и чак днес влизам нормално, до тази сутрин беше кошмар. Междувременно отпразнувах първия си рожден ден на английска земя, но имах много тежък ден вчера и хич не ми беше до празнуване, бях с един приятел вкъщи за няколко часа (понеже нали ми позволяват хора тук само веднъж седмично от 7 до 10 вечерта), обаче и двамата бяхме изтощени от работа и само си говорихме.

Общи условия

Активация на акаунт