Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • UK/София
обаче и двамата бяхме изтощени от работа и само си говорихме.

Joy Joy JoyУточнението ти ме разсмя.Следващият път дано да правите и нещо друго! HugЧРД на патерици!

Аз съм впечатлена от конкурентния форум.Едно блаженство, спокойствие, нормален брой потребители и май ще си остана там.Вас да не ви издави дъжда, никакви ви няма да пишете?

# 286
  • UK
Аа, ние с този обикновено само си говорим, имах предвид че не беше някакво особено празнуване на рожден ден. Simple Smile

# 287

Някой може ли да каже проверена фирма за изпращане на багаж от София за Лондон?
Днес ходих до офис на тази фирма http://portokal.co.uk/how/,но те вече пренасяли пратки само в   едната посока: от Лондон за София.
           Така, че ако някой може да помогне, моля да пише!

http://www.cargobghome.com/  Peace
Благодаря!
Дикенсън , ползвала ли си услугите на тази фирма?

# 288
ЧРД на МГМ  Party

При нас днес валя сняг..

# 289
  • UK

Някой може ли да каже проверена фирма за изпращане на багаж от София за Лондон?
Днес ходих до офис на тази фирма http://portokal.co.uk/how/,но те вече пренасяли пратки само в   едната посока: от Лондон за София.
           Така, че ако някой може да помогне, моля да пише!

http://www.cargobghome.com/  Peace
Благодаря!
Дикенсън , ползвала ли си услугите на тази фирма?

Да! Преди и аз ползвах Портокала, но си затвориха офиса в Русе и като разпитвах за друга фирма , ми препоръчаха Каргото. За сега един път само съм ги ползвала - майка прати коледните подаръци по тях от БГ, никакъв проблем нямаше. Цените са супер също. За сега не съм чула някой да не е доволен от тях. И да вметна, ако ще ги ползваш, 'офисът' им в Източен Лондон е всъщност в BigYellowStorage на адреса, който са постнали в сайта им. Уточнявам, защото ние доста се лутахме, докато го намерим, защото на заглавната страница с адресите не пише, че е там, само адреса е даден, а където са контактите страницата е дообяснено  Wink

# 290

Ще го пращам в Северен Лондон и офисът им там е много удобен за нас.
Но не можах да разбера къде им е офиса в София?

# 291
И аз преди ползвах Портокал, но разбрах, че заради наложена глоба не работят вече в едната посока.
Няколко пъти изпращам и получавам с една фирма на Уимбълдън.- Доставка до Англия. 60п на кг и независимо от броя на пакетите ,килограмите са изчисляват заедно.Ако искам да се достави пратката до нас още £10.
 Тулумби как е Филип.Мацна ли му нослето с първия сняг  Grinning

# 292
А ти защо не разправяш с твоя хубавец как сте  Naughty

Шегата на страна, но да, опръска го снега.
Аз го изкарвам всеки ден, ако ще и светът да пропада и като заваля този ми ти сняг на парцали,
както ми е доста закрита количката, така имаше преспички на всякъде.
Снегът му влиза в носа, той си спи моя, не мо'еш го трогна, голямо спокойствие е  Grinning

# 293
  • UK
ЧРД на МГМ  Party

При нас днес валя сняг..
Мерси Simple Smile

# 294
Тулумби добре е моят хубостник.Расте  Laughing Вече е 2м и 10 дена, пред вид че се роди мъничък и му се радвам на петте килограма отчетени вчера Grinning И ние всеки ден сме на вън без значение от времето.Аз съм му кръстила количката - студио флат.Толкова е стабилна и опакован от всички страни че и дъждобрана, и  вобще не усеща какво става на вън.Колики го мъчат от време на време,черпя го с чай от анасон.До капки не сме стигнали.Надявам се да го изоставят скоро.Иначе вечер си ляга с нас към 11 и откарва до сутринта до 6-7.Нощни събуждания не е правил.Общо взето е спокойно бебе за сега.
Вчера от здравния център където го тегля му подариха 4-5 книжки, готов е за 1 клас  Joy

# 295
  • UK
А после порастват и... Онзи ден, в края на 11 часов работен ден, Кейдън ме вика в тоалетната. "Запушена е", обяснява, била пълна с вода. Тъкмо бях измила банята и нищо и нямаше, та отивам да видя. Гледам нещо бяло вътре и наистина е пълна с вода. Първоначално реших, че е найлонова торбичка, обаче параноичната им майка не би оставила найлонова торба на място, до което имат достъп (иначе най големите и остри ножове са в незаключващо се чекмедже точно на нивото на което им е най удобно да бръкнат и да си вземат, а разни препарати са в шкаф на земята с най евтината защита, от онези пластмасвите, дето бебетата не знаят как се отварят, ама на четири и половина вече знаят), в тоя момент забелязвам, че съвсем новото руло тоалетна хартия липсва. Флашбек да се сетя кой последно е ползвал тоалетната... Да вземе Кийра да напъха цялото руло в тоалетната. Ама цялото, с мерак. И да пусне водата. И то се напоило и си седи там... И като я питах защо го е направила (след като поседя в ноти корнър-а) ми обясни, че бебето Ани (любимата й кукла) й е казала така. Много е странно това дете.

# 296
Няколко пъти изпращам и получавам с една фирма на Уимбълдън.
Ния - дай, моля те координати на уимбълдън фирмата. Досега ползвах Портокал, ще ми трябва нещо ново.

# 297
  • Bristol
Мърморанке, честито!  bouquet
Това е от Чарли и Лола, еди коя си играчка ми каза и затова го направих  Laughing
Толумба, наслаждавак се докато можеш! Аз сутрин гледах The Wright Stuff Simple Smile
Чета поредната книга на Lee Child, един от епизодичните герои е българин Simple Smile Голям и много висок мъж, с бръсната глава и квадратично лице, приближени и вдлъбнати очи и остър поглед. Как се казваш, го пита главния герой. Трифонов отговаря нашия. Първо име, пита американеца. Отговор, Слави Трифонов  Mr. Green

# 298
Ха-ха, Merry. Моят мъж чете Lee Child, но не ми е споменал за българин. Сигурно точно тази книга не я е прочел още. Какво й е заглавието? А иначе той Слави Трифонов го знае, защото казва, че като сме си отидели в България, все него давали по телевизията. Запомнил го е "онзи високия с голата глава" - така му казва, защото името не може да го произнася.

# 299
  • UK
Мерси Simple Smile Ама те не са гледали Чарли и Лола, просто се чудеше какво да измисли. После каза, че решила, че на никого няма да му трябва.

Общи условия

Активация на акаунт