Магазини, в които стоките се връщат без проблем

• 104 441
  • 224
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Едва ли без касов бон ще ти разрешат да направиш каквото и да е.

# 211
  • София
Благодаря момичета за отговорите.

# 212
Здравейте,някой връщал ли във Фантастико ?

# 213
  • София
Връщала съм развалена руска салата,дори не поискаха бележка.

# 214
Здравейте, някой връщал ли е в магазини Скандал или някой друг обект на Глобъл брандс?

# 215
  • София
Някой връщал ли е не хранителна стока във Фантастико? Не намерих информация в сайта им, пазя касовата бележка.

# 216
Някой наясно ли е колко излиза куриерската услуга за връщане на стока до Декатлон?

# 217
  • София
Според килограмите.

# 218
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете дали мога да върна нещо, закупено от New Yorker, но да е в друг магазин, не точно от този, от кокто съм взела нещо?

# 219
Здравейте, някой да е наясно дали може да се върне уред, който е пробван. Закупен е от онлайн магазина на Sport Depot?

# 220
  • Sofia
Здравейте, някой да е наясно дали може да се върне уред, който е пробван. Закупен е от онлайн магазина на Sport Depot?

От сайта: (https://www.sportdepot.bg/pages/how-to-return-shoes-etc-1435)
Мога ли да върна продуктите?
Ако си пазарувал в нашия интернет магазин, можеш да върнеш продукта/ продуктите в срок от 30 дни от получаване на доставката, като те трябва да отговарят на условията за връщане, а разходите за връщането са за сметка на SPORT DEPOT. На какви условия трябва да отговаря даден продукт и как да го върнеш виж по-долу.

Продукти без дефект, купени във физически магазин от веригата SPORT DEPOT, не подлежат на връщане, а само на замяна в рамките на 30 дни от покупката. Възможностите за замяна - за друг артикул или подаръчен ваучер - можеш да видиш по-долу.

В какъв вид трябва да е даден продукт, за да бъде върнат?
За да върнеш даден продукт, купен от sportdepot.bg, той трябва да отговаря на следните условия:
- не трябва да бъде използван;
- да е в добър търговски вид;
- в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, придружен от оригиналните документи, издадени от SPORT DEPOT – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).

При връщането на продукта той задължително трябва да бъде придружен от попълнения формуляр за връщане, пакетиран в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.).

Върху оригиналната опаковка на продукта - кутия или плик, не трябва да лепиш никакви материали, тиксо, товарителници и други, които да нарушават целостта и търговския ѝ вид.

Какъв е срокът, в който мога да върна продукт/и?
Можеш да върнеш дрехи, обувки и аксесоари, купени онлайн от sportdepot.bg, безплатно в срок до 30 дни от получаването на поръчката.

Дрехи, обувки и аксесоари, купени от физически магазин, не подлежат на връщане, а само на замяна.

Все пак ги попитай. Май зависи дали продуктът изглежда в търговски вид.

# 221
  • Поморие
Здравейте! Искам да попитам някои връщал ли е обувки в магазин на Тенденз и дали това е възможно?

# 222
Здравейте! Искам да попитам някои връщал ли е обувки в магазин на Тенденз и дали това е възможно?
Връщала съм няколко пъти, няма проблем, връщат парите бързо

# 223
Здравейте, Знаете ли дали в Peek & Cloppenburg при връщане на стока дали връщат парите или е само замяна?
Виждам че на касовата бележка пише, че имам 30 дни за замяна на стоката. Някой скоро да е връщал там?

# 224
  • София
Здравейте, Знаете ли дали в Peek & Cloppenburg при връщане на стока дали връщат парите или е само замяна?
Виждам че на касовата бележка пише, че имам 30 дни за замяна на стоката. Някой скоро да е връщал там?

Връщат пари, ако сте използвали клиентска карта, не искат да се пази касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт