Отговори
Здравейте майка ми е на хемодиализа от скоро интересува ме цена на бъбречната трансплантация предимно в Испания защото знам че там излиза най изгодно и качествено . Интересува ме и начин трябва ли да се търси донор от нас или от там на място в болницата намират? Чух от познати цената 50000 лв в тази цена всичко ли е включено самата интервенция и бъбрека или ... ? Моля пишете ми ако имате информация . Благодаря ви !

# 1
Здравейте,
На първо място искам да ви уведомя,че в никоя държа няма как да ви намерят донор.Защото това не е етично,другото което е с донора трябва да имате роднинска връзкА до четвърто поколение,а иначе се минава през етична комисия.Донор може да става всеки който прояви желание,дори и приятел(задъкжително се минава през етична комисия).Като човек трансплантирана в турска клиника мога да ви кажа,че оценката ми е много повече от 6.
Цената е 20.000 евро,има преводач говорещ перфектно български език и през цялото време беше неотлъчно до мен. Няма да ви говоря за отношение,внимание,грижи .. Очарована съм от всичко.
Споделям номера на представител който работи в болницата и прави цялата организация.
За повече информация се свържете с нея:
Г-жа Мутлу тел: +00905396503315

# 2
Здравейте майка ми е на хемодиализа от скоро интересува ме цена на бъбречната трансплантация предимно в Испания защото знам че там излиза най изгодно и качествено . Интересува ме и начин трябва ли да се търси донор от нас или от там на място в болницата намират? Чух от познати цената 50000 лв в тази цена всичко ли е включено самата интервенция и бъбрека или ... ? Моля пишете ми ако имате информация . Благодаря ви !

На някой ако му е нужен бъбрек мога да дам 0+ кръвна група 0893548285

Общи условия

Активация на акаунт