Пазаруване от Aliexpress.com 16

• 67 921
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
имам един голям въпрос , за който щях да забравя. получих този телефон http://www.aliexpress.com/item/5-Lenovo-K860-Quad-Core-3G-Smartp … -8/850386337.html . Менюто е на английски , но отвреме навреме ми изскачат разни неща на китайски- разни изскачащи прозорци, маркета за приложения също е на китайски. При вашите телефони така ли е ? Може ли да се оправи? Силно се надявам да е ДА

Ето ти темата за твоят телефон.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=370717&st=0

Намери човек,който ще ти го префлашне. Обикновено в кастомни ромове има поне руски,слага се и Гугъл плей и се махат всички китайски приложения. Тази информация може а я потърсите и из английско говорещи форуми на разработчиците. Всичко се намира в интернет.

Чак сега видях,че NikolForAll вече ти е отговорила! Simple Smile Май сме писали заедно...

Ако не можеш сама да се оправиш мини през някой сервиз/магазинче и за 10-15 лева ще ти го "оправят" с custom Rom и ще си имаш работещ Google Play. Това се налага защото телефоните на Леново,които са за китайския пазар нямат стандартно Google Play-само тези за износ имат.

Момичета помагайте моля  Praynig . Някой да е поръчвал това?  http://www.aliexpress.com/item/New-Style-Autumn-and-Winter-Jacke … of/717458828.html  От два дена ММ ще ме изяде за това палто, но не знам кой номер да пусна. Между М и L е попринцип, гръдна обиколка 102, но е 172 висок. Някой ако може да помага   bouquet че още дълго няма да издържа  #Crazy

Пак ще трябва да се повтарям-това яке е азиатски Slim Fit т.е. е за азиатци , на които да им седи прилепнало по тялото! Азиатските номера за 2 номера умалени.Питай мъжа ти дали иска да му седи по тялото,или по-свободно.Извинявай за въпроса,но шкембе има ли мъжа ти - вталено е в кръста.Аз имам светло сивото и точно от този продавач ми е.
А да-имаш опция да имаш,или да нямаш допълнителна подплата!

# 466
  • FR
Момичета помагайте моля  Praynig . Някой да е поръчвал това?  http://www.aliexpress.com/item/New-Style-Autumn-and-Winter-Jacke … of/717458828.html  От два дена ММ ще ме изяде за това палто, но не знам кой номер да пусна. Между М и L е попринцип, гръдна обиколка 102, но е 172 висок. Някой ако може да помага   bouquet че още дълго няма да издържа  #Crazy

Пак ще трябва да се повтарям-това яке е азиатски Slim Fit т.е. е за азиатци , на които да им седи прилепнало по тялото! Азиатските номера за 2 номера умалени.Питай мъжа ти дали иска да му седи по тялото,или по-свободно.Извинявай за въпроса,но шкембе има ли мъжа ти - вталено е в кръста.Аз имам светло сивото и точно от този продавач ми е.

Извинавай, че съм те накарала да се повтаряш, но не съм видяла предишния ти пост  Rolling Eyes . Иначе и аз видях в коментарите, че накой са взимали 2 номера от горе и за това ми беше дилемата L или XL да поръчам. ММ иска да му е по тялото и ние в сивото се огледахме, но проблема според мен е, че в раменете е за европейско L, а всичко останало е М. За шкшмбето, ми има малко корем, но не е шкембе, определено не е и с плосък корем като манекените  Mr. Green . Също опцията за подплата я видях и мисля него да взема, ти кое взе? Кой номер е твойто палто и с какви мерки си? Размерите на ММ са:
талия - 92
бюст - 106 (сега го измерих, оказа се, че сутринта съм объркала  Blush )
рамене - 56 (мерих от зад на гърба, не знам така ли се дава)
ръка от рамо до китката  - 56
височина - 1,72
Благодаря ти много, че се включи   bouquet

# 467
Здравейте,преди повече от 2 месеца поръчах 2 бодита на дъщеря ми,утре изтича 60 дневния срок в който все още не съм ги получила.Вчера пуснах диспут,а продавача отказва да ми върне парите.Как да процедирам по нататък?

# 468
  • Sofia
А пратката къде е?

# 469

Извинавай, че съм те накарала да се повтаряш, но не съм видяла предишния ти пост  Rolling Eyes . Иначе и аз видях в коментарите, че накой са взимали 2 номера от горе и за това ми беше дилемата L или XL да поръчам. ММ иска да му е по тялото и ние в сивото се огледахме, но проблема според мен е, че в раменете е за европейско L, а всичко останало е М. За шкшмбето, ми има малко корем, но не е шкембе, определено не е и с плосък корем като манекените  Mr. Green . Също опцията за подплата я видях и мисля него да взема, ти кое взе? Кой номер е твойто палто и с какви мерки си? Размерите на ММ са:
талия - 92
бюст - 106 (сега го измерих, оказа се, че сутринта съм объркала  Blush )
рамене - 56 (мерих от зад на гърба, не знам така ли се дава)
ръка от рамо до китката  - 56
височина - 1,72
Благодаря ти много, че се включи   bouquet

С гръдна 106 ако има под якето пуловер и риза XL ще му е по тялото.Аз съм 1.92 висок и 90кг и XXXL ми е горе-долу ок , но ако искам да сложа пуловер под якето ми става леко некомфортно-не обичам въобще прилепнали по тялото дрехи.Дори съжалявам , че не го взех от един друг търговец за $70 ,който обаче имаше 4XL като размер.Аз си взех опцията с подплатата.

# 470
  • FR
WaltherP99, супер си. Да знаеш, че много ми помогна. Ще пусна ХL.

# 471

VIVIQN1980 да,чантата е мн. хубава, имам в излишък от най-голямата кафява.
Много ти благодаря Никид, но той иска черна и смятам да взема от високите, средната!  Hug
Ще я поръчам, въпреки че ще дойде след нова година!  Peace

# 472
  • TX
Момичета, някой наскоро беше писал, че си е купувал моб.телефон от алито. Моля, който има опит, да сподели доволен ли е, да даде идея за надежден търговец, че с ММ ни се ще да пробваме.  newsm78:pray:pray:
телефони много зависи какво търсиш с какви параметри и т. н. първо на тези въпроси си отговорете
мога да препоръчам този търговец, за няма и 15 дни дойде телефона и засега ми се държи мн. добре, а поръчах от тук защото друга съфорумка беше доволна с няколко поръчки.

Търся смартфон с двуядрен процесор с една карта. Нещо от типа на Samsung Galaxy S2, s3,нещо такова
АБОРИГЕНАНе виждам линка newsm78
явно не съм го постнала  Mr. Green сори http://www.aliexpress.com/store/106327

Благодаря Hug А твоят телефон кой е? Ако може линк?
моят е този http://www.aliexpress.com/snapshot/269866092.html  и съм доволна пристигна за не повече от две седмици и се държи много добре

# 473
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Ainol-Novo7-Aurora- … GB/530028441.html

да ме посъветвате за този таблет и продавач ?

или този
2. http://www.aliexpress.com/item/10-1-Sanei-N10-Ultimate-Tablet-PC … PS/737082396.html

Аборигена , а инсталирала ли си му нещо специално ? Чета във форумите , че трябва да се прави нещо  допълнително , защото забивала навигацията . Не твърдя че е истина , но и на мен ми хареса телефона и за това питам, а ми трябва навигация бърза. С нокия съм и тя докато реагира аз вече съм минала поне 3-4 км . #Crazy

# 474
здравейте момичета да ви питам от една седмица нещата ми седят ето потози начин
почвам да се отчаивам че няма да ги получа
RC394566912CN
Виж официални данни
Китай
Normal Tracking   
България (Modify)
Не е намерена   14.12.2013 00:00 Приемане Приемането Bureau, Changzhou City Post Office обработка масова поща център, България   
Транспортиране
Summary
Copy
Дестинация Държава - България: Проследяване Консумирането: 936 милисекунди
Произход Държава - Китай: Проследяване Консумирането: 1014 милисекунда
14.12.2013 00:00 Приемане Приемането Bureau, Changzhou City Post Office обработка масова поща център, България

кажете какво значи
ще чакам или да давам деспут

# 475
  • Русе
Каква една седмица като пратката ти е приета в пощата на 14.12 т.е. вчера, има още да чакаш.

# 476
  • Sofia
Rosicachaneva, попитай в правилната тема, като не забравиш да уточниш от коя дата ти е поръчката:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750708.0

Оглеждам се за панталон/клин, комбинация от текстил и кожа. Ако някой е получавал нещо подобно и е доволен нека пише.

# 477
Номера за проследяване не излиза в бг пощи,а бодита не съм получила.Общата сума е 8$

# 478
  • Sofia
Въпросът ми беше къде е пратката според сайтовете за проследяване. Естествено, че няма да излиза в бг пощи, след като не е в БГ.
Можеш да ескалираш диспута и да наблегнеш, че държиш на 60-дневния срок. Но е много вероятно Али да решат да удължат срока, поради големите забавяния, заради коледните поръчки, което не е вина на продавача. Като не си дала номер няма как да преценим дали пратката реално пътува или нещо не е в ред при продавача, остава да гадаем какво се случва с пратката, пътува ли, какъв е случаят....
Отново призовавам ако някой има желание да получи отговор да даде данни, на база на които да го дадем, иначе става един безкраен диалог да питаме ама какво, ама как, къде е пратката, пътува ли, да молим за линкове и конкретни данни...лично аз нямам желание да пълня темата с безмислени въпроси.

# 479
  • у нас
 newsm44 Получих си последните две пратки, едната дойде точно в последния ден от 60-дневния срок. За нея пуснах диспут 5 дни преди това и продавача предния ден преди да пристигне ми удължи времето с 30 дни. Много се радвам, че едната беше форми за коледни сладки(снежинки). Доволна съм.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт