Пазаруване от Aliexpress.com 16

• 67 894
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Привет в новата тема и от мен!

Чакам 8 пратки които нямат движение от октомври.... удължавам сроковете и чакам, но сега като ви чета, че след 30тия ден се връщали пратките при продавачите, направо се депресирах....
 ooooh!
И все пак, миналата седмица пристигна една пратка, която нямаше движение от месец по нито един от сайтовете и едва днес успях да видя какво е дошло, та ето с това ще се отчета:
http://www.aliexpress.com/snapshot/278256546.html грейката е супер, само качулката не е толкова космата, но пък е с естествен косъм, размер М ми пасна идеално, изработена е много добре, шевове, материали, етикети- без забележка. Доволна съм на 100%.
Другата придобивка пак е на Денис Симачев:
http://www.aliexpress.com/snapshot/278256547.html  кройката е добре, долнището ми хареса много как стои, горнището ми идва леко умалено. Материалът е добър, леко има няколко кончета тук там, но ще ги преживея, като цяло съм доволна от покупките- заслужаваха си дъъългото чакане!!

Simple Smile
Успех на всички и търпение в голямото чакане ви пожелавам!!   bouquet

# 91
  • София
Отказали са ми едно плащане от вчера. За втори път плащам с тази карта. Нова ми е, към ДСК. Първия път нямаше проблем. Сега искат да им изпратя копие от лична карта, копие от банковата карта и извлечение на плащанията. Случвало ли се е на някой това? Според вас да пращам ли документите или да поръчам отново и да платя с друга карта?

Да, случва се. Ако пратиш документите ще се оправи. Но можеш и да платиш с друга карта.

Значи казваш, няма проблем да пратя документите? Това малко ме притесни. Точно им написах писмо с въпроси да обяснят какви са тези секюрити причини и от какво зависят. С банката говорих, там няма проблем. В понеделник ще ми отблокират сумата.
Благодаря за отговора   bouquet

# 92
Искам да поръчам на милото за подарък тази мъжка чанта http://www.aliexpress.com/item/2013-HOT-SOLD-men-shoulder-bag-me … on/679118750.html
Някой може ли да даде отзив?!  Praynig

Вчера получих това похвалено от вас шалче и много го харесах!
Скрит текст:

# 93
здравейте по време на промоцията на 2ри дек. имаше купони от една игра която ти дава 1 $ за всяка поръчка над 10 $ , Интересува ме някой знае ли как става получаването на парите  в момента пише  Инактив , Имам предвид дали ти намалят от сумата дали ти ги връщат после , понеже пише за една блуза която е 10.47 а има и че е платено 9.47  и не мога да разбера

Total Amount
Price   Shipping Cost   Adjust Price   Discount   Total Amount
US $ 14.34    US $ 0.00       US $ 0.00    US $ 14.34 (Including AliExpress Coupon: US $ 1.00;Buyer Payment US $ 13.34)
Payment Received:
Total   Received   Payment Method   Date Received
US $ 14.34    US $ 14.34    Credit Card    2013-12-02 14:33

Скрит текст:

Точно това е интерестно , че гледах пише за превода че е по малко после пише повече , а са ми взети от картата тези пари Става въпрос спестих 3 долара, това са около 4 и нещо и исках да взема 1 абажур от оризова хартия УЖ без пари а се оказа че съм го платил и него и нещо не ми излиза икономията :Д

Погледнете това тук
http://community.aliexpress.com/threads/131444-about-2nd-Decembe … sted=1#post459914
Ако питаш дали осребряват купони в реални пари по сметката ти, отговорът е не. Тези купони от играта можеха да се ползват единствено на втори декември, затова ти пише, че са неактивни вече. Когато имаш покупка за 10$ например и ползваш купон за 1$ отстъпка, от картата ти дърпат 9$, но в самата поръчка след това пише сумата без купон, тоест 10$. Надявам се да съм разбрала правилно какво питаш.

Аз не питам дали ги осребряват а какво става дали вземат по малко от сметката или не , иначе поръчките са направени на 2 ри декември плащането също веднага , другото което е когато дадох USe coupon ми даде 1 $ по малко после пак стана същото и виждате разписката затова питам

# 94
Ами аз във втората част от поста ми съм ти обяснила. Ползвал си купон от 1 $ и ти е излязла намалената цена. Като си я платил ти излиза пак цената без намалението и тази цена се вижда в статуса на поръчката ти, но всъщност са ти дръпнали от картата намалената цена. При всички поръчки с купон за отстъпка е така. Нямаш ли интернет банкиране да си следиш какво ти дърпат? Аз след всяка поръчка си поглеждам какво са ми изтеглили от картата, така хем и знам по какъв курс точно ми ги смята, понеже поръчвам и на приятели разни неща.

# 95
  • Sofia
Отказали са ми едно плащане от вчера. За втори път плащам с тази карта. Нова ми е, към ДСК. Първия път нямаше проблем. Сега искат да им изпратя копие от лична карта, копие от банковата карта и извлечение на плащанията. Случвало ли се е на някой това? Според вас да пращам ли документите или да поръчам отново и да платя с друга карта?

Да, случва се. Ако пратиш документите ще се оправи. Но можеш и да платиш с друга карта.

Значи казваш, няма проблем да пратя документите? Това малко ме притесни. Точно им написах писмо с въпроси да обяснят какви са тези секюрити причини и от какво зависят. С банката говорих, там няма проблем. В понеделник ще ми отблокират сумата.
Благодаря за отговора   bouquet

Честно казано ми се струва абсолютно незаконно да ми искат копие на личната карта и всички данни на кредитната карта, как изобщо ще ми гарантират, че информацията ще остане защитена  newsm78 Аз не съм пращала и първия път, в който тук прочетох за практиката на Али се изненадах много, не съм чувала друг сайт да ти иска такива данни. На мен не ми се е случвало и ако се случи ще предпочета да си извадя друга карта, но не и да си давам така личните данни.

Но пък в темата често се среща тази практика и се случва, когато има съмнения за картата ти, например ако не е на твое име. Пращат се данни и въпросът се разрешава, пак казвам - според мен не е редно, но такава е политиката на този сайт.

# 96
Това не е политика само на Али-то а на почти всички сайтове.Прави се най-често когато едно плащане не е могло да бъде направено (в нашия случай най-честите проблеми са с ОББ и ДСК) като веднага след това има опит за плащане с друга карта,като много често това дори не е карта на същото лице,а на мъж,гадже,брат и т.н.
Абсолютно нормално е с цел сигурност да искат да докажеш,че ти реално си тази която плаща,защото дори и да плащаш да кажем с картата на мъжа ти,или брат Али-то това не го знаят,или ги интересува,а и няма как да знаят,че това е брат ти примерно,а не човек на който си му откраднала картата.
И като най-лесно решение - извадете си карти , които не са ОББ ,ДСК и СЖ-това са банките,с чиито карти има най-много проблеми при пазаруване онлайн.

# 97
  • София
Аз си плащам с моя карта. Не ползвам чужди. Действително че на СИ Банк, където имам други сметки и карти никога досега не съм имала проблем с плащания по сайтове. ДСК сметката я направих по едни други причини и решавам с коя карта да платя според това къде колко пари имам.
Не съм правила втори опит да плащам тази поръчка.
Може да ги притеснява, че изпращам на английски адрес.
Сканирах си картите и като ми отговорят на писмото ще реша дали да им ги пращам или да платя с друга карта.

# 98
Аз си плащам с моя карта. Не ползвам чужди. Действително че на СИ Банк, където имам други сметки и карти никога досега не съм имала проблем с плащания по сайтове. ДСК сметката я направих по едни други причини и решавам с коя карта да платя според това къде колко пари имам.
Не съм правила втори опит да плащам тази поръчка.
Може да ги притеснява, че изпращам на английски адрес.
Сканирах си картите и като ми отговорят на писмото ще реша дали да им ги пращам или да платя с друга карта.

Секюрити код-а в НИКАКЪВ случай не го показвай-пращай  Naughty
Дори може да закриеш 2-3 от цифрите на всяка от картите-то ще се разбере,че пак си ти.
Дошла ми е пратка с китайските пощи платена на 10.11 и пратена на 13.11 .Тъй като проверявам пратки и на познати-част от тях са дошли днес ранен следобяд-проверете си пратките от края на октомври и началото-средата на ноември в сайта на Бг пощи.За съжаление една "сингапурка" от 26.10 я няма още...

# 99
здравейте по време на промоцията на 2ри дек. имаше купони от една игра която ти дава 1 $ за всяка поръчка над 10 $ , Интересува ме някой знае ли как става получаването на парите  в момента пише  Инактив , Имам предвид дали ти намалят от сумата дали ти ги връщат после , понеже пише за една блуза която е 10.47 а има и че е платено 9.47  и не мога да разбера

Total Amount
Price   Shipping Cost   Adjust Price   Discount   Total Amount
US $ 14.34    US $ 0.00       US $ 0.00    US $ 14.34 (Including AliExpress Coupon: US $ 1.00;Buyer Payment US $ 13.34)
Payment Received:
Total   Received   Payment Method   Date Received
US $ 14.34    US $ 14.34    Credit Card    2013-12-02 14:33

Скрит текст:

Точно това е интерестно , че гледах пише за превода че е по малко после пише повече , а са ми взети от картата тези пари Става въпрос спестих 3 долара, това са около 4 и нещо и исках да взема 1 абажур от оризова хартия УЖ без пари а се оказа че съм го платил и него и нещо не ми излиза икономията :Д

Погледнете това тук
http://community.aliexpress.com/threads/131444-about-2nd-Decembe … sted=1#post459914
Ако питаш дали осребряват купони в реални пари по сметката ти, отговорът е не. Тези купони от играта можеха да се ползват единствено на втори декември, затова ти пише, че са неактивни вече. Когато имаш покупка за 10$ например и ползваш купон за 1$ отстъпка, от картата ти дърпат 9$, но в самата поръчка след това пише сумата без купон, тоест 10$. Надявам се да съм разбрала правилно какво питаш.

Аз не питам дали ги осребряват а какво става дали вземат по малко от сметката или не , иначе поръчките са направени на 2 ри декември плащането също веднага , другото което е когато дадох USe coupon ми даде 1 $ по малко после пак стана същото и виждате разписката затова питам

ема то много ясно си пише колко си платил,кое пак не ти е ясно  newsm78

# 100
  • София

Цитат
Секюрити код-а в НИКАКЪВ случай не го показвай-пращай  Naughty
Дори може да закриеш 2-3 от цифрите на всяка от картите-то ще се разбере,че пак си ти.

Скрила съм го кода и отпред някои цифри на номера  newsm47

# 101
# 102
  • София
Малко отзиви за тази рокля:
http://www.aliexpress.com/snapshot/294949187.html

Получих я в черно (а бях я поръчала в синьо) - писах на продавача дали ще е възможна размяна. Материята не ми харесва особено - по-груба и изкуствена на пипане е, отколкото очаквах. Но пък с бюст 92-3см и бременен корем се напъхах в XL. Имах известни съмнения, че ще успея, защото няма никъде цип за разкопчаване, но се получи. Като родя може и да е по-лесно.  hahaha

Снимки ще кача утре или в понеделник, тъй като светлината в момента не е особено подходяща.

П.П. В понеделник очаквам да получа и тази рокля в тъмно-сиво: http://www.aliexpress.com/snapshot/294949184.html
Дано там всичко е наред!  Praynig

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 18:05 от menyanthe

# 103
  • ВАРНА
Момичета има някой такава рокля? Кажете си мнението.

http://www.aliexpress.com/item/2013-autumn-fake-dwarfed-long-sle … 47149407.html?s=p

# 104
не ми е ясно това , че  уж имаш отстъпка а просто нямаш Вижте сайта който съм дал линк да видите какво ми е писал един потребител

Общи условия

Активация на акаунт