Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 326
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Като казахте база - в момента ползвам Primer Potion, дребния вариант от Naked. Много рядка, водниста ми се вижда тази база - такава ли е по принцип, или проблемът е в моята?
Иначе върши работа, но заради консистенцията си изобщо не ми е симпатична.
И аз ще чакам да се появи тази на NYX в българския магазин; ако ми свърши преди това, се връщам на Artdeco в бурканчето - проверено, работи.

# 91
  • в 1001-та нощ
Да, такава е, сравняваш с кремообразната на Артдеко, затова ти е странна и различна  Peace

# 92
Нямам Накед, но до колкото съм чувала се прашат доста матовите им сенки Sad
А и четките на Ебелин не са най добри.
В средния клас си вземи зоева 234 тя е от естествен косъм и ще прави по равномерно нанасяне.

# 93
Аз пък имам нужда от някакъв нов продукт, празничен, който да ме грабне и покори. Като миналогодишната белстяща пудра на Шанел, например. Heart Eyes  Ноо, обикалям, обикалям и нищо  Rolling Eyes
Може би ще пробвам продуктите на NYX, макар прехваленият им бля джъмбо молив изобщо да не ми харесва - на 2 час няма и помен от него.  Rolling Eyes Някъде из форума мернах страхотна палитра на Пупа, поне на снимките изглеждаше много добре. Още утре ще прегледам какво има в Блик. Peace

# 94

Хубаво е да помислиш и за съответните четки, както и изобщо нужна ли ти е толкова драстична мярка  Peace

Въобще не ми е нужна такава промяна, но ми харесва ефекта и исках да се пробвам  Mr. Green .

# 95
старо, но прекрасно:

# 96
Повече от прекрасно. Heart Eyes

# 97
Освен хубав фотошоп и красиво червило, лично аз не виждам особени красоти Sick

# 98

Уххх искам и аз такова червило. Момичета не се ли сещате за някакъв подобен цвят, а също си търся и хубаво тъмно лилаво червило. Ако се сещате, ще ми бъдете от голяма полза.  Heart Eyes

# 99
Освен хубав фотошоп и красиво червило, лично аз не виждам особени красоти Sick

жената ми харесва, гримът ми харесва, идеята ми харесва, резултатът ми харесва ... идея нямам какво трябва да има на снимката, за да ти хареса или поне да му спестиш вгадения емотикон

# 100
  • гр.Добрич
Исайкова, според мен проблемът е в четката. Имам подобна, а може би и същата на Ебелин, но е толкова твърда, че хаби много сенки и дере клепача. Чудя се за какво да я използвам.

# 101
Исайкова, според мен проблемът е в четката. Имам подобна, а може би и същата на Ебелин, но е толкова твърда, че хаби много сенки и дере клепача. Чудя се за какво да я използвам.

кремообразни сенки?

# 102
Момичета препоръчайте ми хубаво сливово, което да не е мат и да не е много блестящо, така че да може да се носи през деня Peace Пробвах с сливов молив, но си е голяма играчка.

# 103
  • гр.Добрич
Имам едни на Елф, които така и не разбрах как да нанасям. Ако не става, ще чистя фугите с нея. Mr. Green

# 104
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми хубаво сливово, което да не е мат и да не е много блестящо, така че да може да се носи през деня Peace Пробвах с сливов молив, но си е голяма играчка.

Сливови сенки,ако това имаш впредвид, има на Инглот.
На мен Жаки ми ги показа, но с моите умения за сега
докарвам само гротескни изпълнения.
Ако те интересува , утре ще напиша номерата.

Общи условия

Активация на акаунт