Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 310
  • 735
  •   2
Отговори
# 360
За мокрия ефект - погледнах на две места - предлагат да се ползва глос  newsm78 Rolling Eyes
ако не се лъжа МАС имат такива кремообразни сенки  Thinking
Със сигурност има такива сенки, а с глос аз съм пробвала и не ми хареса  Rolling Eyes

# 361
  • в 1001-та нощ
Аз мокър ефект не харесвам, но ми стана интересно за тази слюда, на български го асоциирам с по-едри частички, а до килкото разбирам в случая са много фини перлени сенки - имам такива на Криолан  Peace

# 362
Здравейте отново и от мен.Отново имам въпрос,за НГ искам да си направя опушен грим,само че имам паднал клепач(доста паднал).Та въпроса ми е добра идея ли е или да търся др вариант за грим? newsm78

# 363
  • в 1001-та нощ
Има време до тогава за опити и тренировки - пробвай, покажи и ще коментираме   Blush

# 364
Мис Нели, страхотно смешно клипче!  Joy

Моят съвсем нескопосан опит за cut-crease:

# 365
Мале, момичетаааа - какви красоти сте показали.....!!
Аз днес получих голяма поръчка от фрагрансдиректа, ще постна в похожденията освен ...

# 366
  • Пловдив
Troy бях обещала да напиша номерата на сливовите ми
сенки на Инглот, но не мога да ги извадя с магнита ! Sick

На мен Жаки ми ги препоръча.Помня,че даде алтернативи и на
МАС.Всъщност ги харесах от грим,който тя беше показала.

Ако не си си купила, ще се пробвам с търсачката.

Много ми хареса червилото на ИСЛ Yves Saint Laurent Rouge Volupté
номер 3  от проба в магазина.Ако някоя от вас го е ползвала, моля ви
да споделите.

# 367
Нещичко от днес, приложено върху моя бивша съученичка...

# 368
Фокси - брилянтно!!!

# 369
Аз мокър ефект не харесвам, но ми стана интересно за тази слюда, на български го асоциирам с по-едри частички, а до килкото разбирам в случая са много фини перлени сенки - имам такива на Криолан  Peace
Аленка много много много фино смляно, и като го нанесеш сякаш просто оставя едно леко мерцание (сияние) по клепача, имат го в много цветове. Може да се ползва и най често се ползва върху сенки, точно този ефект дава, ако да кажем на сенки с цвят на клепача сложиш от прасковената или златната слюда. Може да се наслоява и да сиди доста наситено.
Не намирам хубави снимки в нета, ето това и е ефекта когато е фино нанесена и разнесена. Като цвят прилича ми на бяла с лилав нюанс.

# 370
Фокси, уникална си в изпълненията, самороден талант. Поздравления! Ако приемеш съвет от една непозната - свържи се с представителите на NYX в България /още повече, че са в твоя град/.
http://www.nyx.bg/index.php?route=information/information&information_id=12

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 10:56 от Karo_lina

# 371
  • в 1001-та нощ
г-жа Стихийно бедствие  Peace именно, аз се опитвах да обяснявам, че тази сянка на Криолан "свети"  Heart Eyes - като име:  Kryolan satin powder 333, а така изглежда:

Фокси, много ми е интересно да гледам кка преобразяваш чуждо лице  Peace и как гримираш очи, които не са толкова благодатни за грим, като твоите  Blush

# 372
Фокси, уникална си в изпълненията, самороден талант. Поздравления! Ако приемеш съвет от една непозната - свържи се с представителите на NYX в България /още повече, че са в твоя град/.
http://www.nyx.bg/index.php?route=information/information&information_id=12

Мерси Simple Smile Аз това го забелязах в сайта, но ако им пиша все едно си прося продукти, а не съм сигурна дали ми пасва на идеите и принципите. А и не съм  гримьор все пак, а те може би искат да работят с професионалисти.
Колебая се, ще мисля още. Може би ако знам по какъв начин точно трябва да си сътруднича с тях ще ми е по-лесно да реша.

Алена и на мен ми е интересен крайният резултата когато гримирам чужди очи. Това момиче обаче ми беше много лесно за гримиране. Без никакви претенции и със страхотна кожа и очи. Как да не му е кеф на човек да експериментира върху нея Simple Smile

# 373
Незнам Фокси, може да презентираш техните продукти. Нямам идея как ще ги разпространяват и рекламират, но така написаното в сайта им ми се струва една покана и възможност за хора с умения. Заслужаваш го, пък и какво губиш, ако опиташ. Относно притесненията ти би могла ясно да им заявиш, че целта ти е сътрудничество, а не безплатни продукти. Успех!

# 374
foxita, не чакай, а им пиши! Нищо няма да загубиш. В най-лошия случай няма да можете да работите заедно и да си сътрудничите.
Много е важно да имаш самочувствие, да си уверена и да си активна!  yes
Можеш, стига да искаш!
Повярвай в себе си!

Общи условия

Активация на акаунт