Да са много здрави новите попълнения в семейството и бъдете много, много щастливи всимки заедно.
Бързо възстановяване на теб
.
.
. Той още не говори много разбираемо,но иначе не млъква, задава само въпроси и всичко сам иска да прави. Много обича сестра си и постоянно я имитира, което мен ме подлудява понякога, че тя най обича докато я храня да прухти и вика
. От година и нещо сме без памперс, яде сам, облиза, съблича и му е по лесно с лявата всичко да прави. И ние сме фенове на всички камиони, джипове и коли, няма място вече в детската от играчки, а още не сме купували на Софи. В момента пак го тресе пубертета и е постоянно реване за най малкото нещо и сърдене, тръшкане. Лек ден на всички.
София как прилича на мамаааааа
Това е толкова прекрасно, че Бобо обича сестричката си - ще я пази като пораснат като един добър и любящ батко!
!
Това е при мен Прекрасен следобед!!! 
Иначе разликата да гледаш момиче и момче е осезателна особено ако ги гледаш едновременно. Косето най-редовно устройва пехливански борби с бебетата. С Алекс е голяма забава, но Крис веднага надава вой.С пръст да я пипнеш почва да квичи 
, малката сега говори и всичко повтаря от батко си, а той я учи само на бели и маймунджалаци
. Тези кучета май всички ги харесват и нашата торта ще е с тях, а за градината не ни разрешават да внасяме торти, та ще мисля тия дни какво да е. приятен ден на всички.