Заринати сме от тях. На каката за първата и Коледа и взех едно порцеланово ангелче, което закачаме на елхата. Но тогава тя беше едва на 5 месеца и исках да е нещо сантиментално и след години като го гледа, да си спомня за старата си майка 
И за София ми се ще да е някакъв подарък със сантимент,но още не съм го измислила

Моята се събужда два пъти през ноща да хапне, веднъж към 1:00 и после към 6:00. Не става да я залъжеш по някакъв начин, че ще опищи цялата къща
Като е гладна се превръща в звяр.София изпива по 150мл, 4 пъти на ден + двете нощни. Отделно на обяд си хапва манджичката, а след обяд плодове и кисело мляко. Яжно ми е детето - 9,500кг е.Кака и на тази възраст беше почти 2 кила по-малко
За Бъдни вечер ще сме при нашите (за първи път откакто се омъжих) и съм много развълнувана. А и София за първи път ще стъпи на българска земя.

Надявам се да се добре 
. Ние сме добре растем и дебелеем вече сме 9700 кг и 77 см имам 6 зъба и стремглаво вървим към прохождане, иска постояно да се пуска и прави от 3 до 7 крачки сам. Сега сме при бабите за празниците и пада голямото глезене, незнам какво ще правим като се върнем в София сами
,мисля че и още един горен ще има скоро,но не съм сигурна още,въобще не ми дава да видя.

А колко му отива костюма. Честити му зъбчета.

Ще ми се обаче да успеем да си се кърмим през зимните месеци-на пролет живот и здраве мисля да отбивам.