БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-31

• 22 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Добре момичета благодаря за съветите.Няма да бързам да го захранвам тогава.

# 406
  • на земята
Добре момичета благодаря за съветите.Няма да бързам да го захранвам тогава.
отлично решение взе  Peace
Момичета какво давате следобяд към 17.30ч.на обяд зеленчуково с месо,следобяд незнам вече ,тези каши,грис,омръзнаха и на мен даже,мисля да давам супички със сухар или знам ли вече без месо нещо,дайте идеи  Praynig

# 407
Може да даваш тиквички с кисело мляко, чушки със сиренце! Аз правя кисело мляко желтък и сирене намачквам. Мажа върху филийка и дава на малки хапки! Филийки с кашкавал

# 408
  • на земята
Малиш,аз не мога да давам млечни засега,нали уж се съмняваха за алергия,сирене,яйце ядем без проблем,ще почна да давам скоро ..)))риба ,всичко яде почти,но не дъвче добре,кога ли ще се научи да дъвче както трябва .все поглъща хахах  Laughing

# 409
  • Пловдив
Взиша си зърна просо, измиваш ги добре, изпичаш ги, или по-точно ги изсушаваш на слаба фурна, след като изстинат ги смилаш на фино брашно. Вечерта ги накисваш и преди предлагане сваряваш, това е  Simple Smile

Блонди, аз правя кашата от просо без да запичам и смилам. Просто накисвам, варя и пасирам. Грешно ли е това за усвояването? Така смятах да процедирам и с елдата...

# 410
Малиш,аз не мога да давам млечни засега,нали уж се съмняваха за алергия,сирене,яйце ядем без проблем,ще почна да давам скоро ..)))риба ,всичко яде почти,но не дъвче добре,кога ли ще се научи да дъвче както трябва .все поглъща хахах  Laughing

Пропуснала съм тоз факт. Съжалявам!
Аз правя чушка на грил тиган. Беля! После на пара за 5-6 мин. Пасирам със сирене и водичка! Понякога слагам масло! Яде та ушите и пукат

# 411
  • на земята

Пропуснала съм тоз факт. Съжалявам!
Аз правя чушка на грил тиган. Беля! После на пара за 5-6 мин. Пасирам със сирене и водичка! Понякога слагам масло! Яде та ушите и пукат
Peace ще пробвам чушки..)))
нямаме никакви симптоми,но за всеки случай ще изчакаме с въвеждането на кис.мляко и кашкавал..)))
Иначе телешко ядем много без проблем ,по скоро е към лактозата се води непоносимостта ..)))
мисля да давам следобяд леки супички,то все гладно мойто дете  Joy

# 412
Белтък съм давала само под формата на застроена супа. Мога ли да дам едно цяло сварено яйце или е много  newsm78

# 413
Белтък съм давала само под формата на застроена супа. Мога ли да дам едно цяло сварено яйце или е много  newsm78
Чак цял белтък е много, дай първо 1/4, после 1/2 и така.

# 414
Лаленце аз също обмислях нещо за супа! Пюрета хапваме, ама нещо тия каши хич не ги обичаме! Ядем малко и после пием АМ. Това става към 17:30! След час като седнем да ядем с таткото тя почва да се увърта за нещо. Яде сирене или кашкавал, хлебче! После към 20:30-21:30. Мисля какво засищащо да е?
Така както мислех за за картофена крем супа с масло, сирене и сухар, така ни тръшна вирус с температура и разстройство! Отече работата!

# 415
Мисля да въвеждам глутен скоро. Четох доста по въпроса, но се колебая дали да сваря финни овесени ядки и да ги пасирам или да купя инстантна овесена каша. Вие как мислите? Ако имате друго предложение съм отворена за вариантил

# 416
Аз глутен въвеждах с готови бебешки каши

# 417
  • Бургас
Аз въведох наскоро глутен с безмлечна овесена каша на Хипп.

# 418
Овесът е с най ниско съдържание на глутен! Върви се от ниско към високо и се въвежда поне месец

# 419
presi_vt, няма значение. Овесените ядки обаче може да станат лепкави, трябва с доста течност да ги пасираш. Аз въведох глутена с инстантна овесена каша.
Може да си направиш домашна, но трябва да поровиш да прочетеш как точно ставаше. Овесените ядки се сушат във фурна, после се мелят на брашно, от вечерта накисваш и сутринта вариш, нещо такова беше, но да не те излъжа...

Общи условия

Активация на акаунт