БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-31

• 22 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Аз го давам за закуска на филийка с лютеница и кашкавал например.

# 316
След годинката и повече му го запичах в парти-грила с масълце, като махах после коричките. Става и на филия намазана с масло и рендосан отгоре, без да с запича.

# 317
Аз кашкавал давам като мезе!

# 318
  • на земята
Мерси момичета,и без това ми трябва нещо разхлабващо ,че напоследък все сме запечени ..))
след нова година ще дам  Peace

# 319
  • Пловдив
Аз тези дни по празниците готвех и за следващия ден пюре, защото пътувахме нагоре надолу и нямаше как да готвя всеки ден. Знам, че претоплянето не е най-оптималният вариант, но се налага понякога.
В тази връзка искам да попитам- готвя на малката пюрето сутрин около 9:30 докато тя спи. Обядва около 13-13:30. Слагам пюрето в една изолираща чантичка, но въпреки това, понякога е изстинало или се сгъстило и го поставям в гореща вода да се стопли. Това правилно ли е? Пак е един вид претопляне...

kanye- не знам дали някой ти отговори за месото, но си мисля, че във фризера може да го съхраняваш до 6 месеца.

# 320
Претопляне на водна баня без да завира е ОК.
Beeps, оня ден го настъргах кашкавала в топлия кус-кус, вместо сирене. Поразтопи се и стана хубаво.

# 321
Аз не бих го слагала в термочанта, а на стайна температура.

# 322
Аз също държа домашно пюре за деня на стайна температура

# 323
  • На брега на морето
Както и очаквах дъщеря ми не иска да пие мляко от шише вечер...някакви идеи как да "примоля" да го направи? Давам кисело мляко.
За АМ пък изобщо и дума не може да става, него само докато го помирише и прави физиономия все едно отрова давам.

# 324
Моето дете също не иска кисело мляко с биберон! Там яде само АМ. Киселото с лъжица!
От друга страна за да тече кисело мляко от биберон ще се наложи да го разредил, което не е кой знае колко полезно

# 325
  • в огледалото на живота
Както и очаквах дъщеря ми не иска да пие мляко от шише вечер...някакви идеи как да "примоля" да го направи? Давам кисело мляко.
За АМ пък изобщо и дума не може да става, него само докато го помирише и прави физиономия все едно отрова давам.
На каква възраст е детето?Има ли  причина за отказ,до момента как пиеше млякото?
Опитай да предлагаш с малка чашка/нечуплива/да пие само.
Вариант е и спортните бутилки със силиконова сламка:
Скрит текст:

# 326
Здравейте. Дъщеря ми категорично отказва да яде попара. Кажете ми по какъв друг начин мога да въведа сиренето? newsm78

# 327
  • в огледалото на живота
Здравейте. Дъщеря ми категорично отказва да яде попара. Кажете ми по какъв друг начин мога да въведа сиренето? newsm78
Овесени ядки,кус кус ,грис...ако си въвела глутена  Peace

# 328
  • София
Понеже и в нашия ресторант се отказва попара, аз я правя с юфка. Сирене и в зеленчуковото пюре може да се предложи.

# 329
Някои мами дават плод със сирене.
Аз давам кус кус със сирене масло и тиква! Яде се безотказно

Общи условия

Активация на акаунт