Търся електронна книга - тема 8

• 102 809
  • 720
  •   2
Отговори
# 480
radinkata0812 , има я само на френски, ако те устройва. А ако ти я имаш, можеш да я ксерокопираш и така да я подариш, или от библиотека я вземи.

# 481
  • София
radinkata0812 , има я само на френски, ако те устройва. А ако ти я имаш, можеш да я ксерокопираш и така да я подариш, или от библиотека я вземи.

А на англ  newsm78 newsm78

# 482
  • В две мънички очи...
Здравейте на всички! Аз имам един въпрос, който не знам дали е за тук, но все пак да питам  Peace Вчера си поисках една книга /за първи път ми е и може да не съм направила нещо не както трябва/ и днес се опитвам да я получа ми изписва
Няма успешно получени произведения.,
1 произведение е получено неуспешно.

та исках да питам, в мен ли е вината, или в програмата?  newsm78

Вероятно има претоварване на мрежата. Опитай се след малко пак да я изтеглиш. Предполагам, че си натиснала ЧЕРВЕНО оцветения надпис ПОЛУЧИ и си сложила отметка  в кутийката пред името на книгата. Peace

е, да, прочетох как се прави и няколко пъти опитах, обаче не    Tired Face и най-странното е, че в папката books, където трябва да е книгата, я има науж, обаче е 0 kb . . .  no

Ако все още не се е оправило положението виж защитната стена - трябва да има чекове за mailbooks - при мен това съобщение излезе защото стената спираше приложението.

# 483
Някой търсеше "Диви разкази " на Хайтов...
Вече са в MailBooks-а...

# 484
Някой търсеше "Диви разкази " на Хайтов...
Вече са в MailBooks-а...

Ейй, чудесно.. Simple Smile Не ги търсех аз, но пак се радвам. Party
ventcis, благодаря ти много за труда, който полагаш и за страхотните книги, които ни предоставяш!

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година, да е изпълнена със здраве и благополучие, както и с все повече страхотни заглавия в Мейлбукс!  Party Hug

# 485
Е на френски не ми върши работа. . . Надявах се някой да я е сканирал, ама. . . нищо.

# 486
ОТНОСНО "Ръкописът на Шопен"-Просто страниците са бели-няма съдържание в EPUB.
Ще проверя и в doc newsm78
В doc е цялата книга. Peace

# 487
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички Вас, които обичате качествените книги!
Тази сутрин не мога да отворя MailBooks-a.След дълго "мислене" на програмата, се отваря това съобщение "Не може да се осъществи връзка с базата данни на MailBooks"!Рестартирах компютъра,изтеглих си наново програмата, резултатът - същия.Само при мене ли е така?!?Моля,споделете!!!

# 488
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички Вас, които обичате качествените книги!
Тази сутрин не мога да отворя MailBooks-a.След дълго "мислене" на програмата, се отваря това съобщение "Не може да се осъществи връзка с базата данни на MailBooks"!Рестартирах компютъра,изтеглих си наново програмата, резултатът - същия.Само при мене ли е така?!?Моля,споделете!!!

Не осъществява връзка със сървъра...
И при мен е така...

Честита Нова година на всички!

# 489
Честита нова година на всички !!!

Моля , някой да ми прати на Касандра Клеър  : " Град на паднали ангели " и " Град на изгубени души "
moni2000@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet

# 490
Честита нова година на всички !!!

Моля , някой да ми прати на Касандра Клеър  : " Град на паднали ангели " и " Град на изгубени души "
moni2000@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet

Първа страница - Mailbooks, инсталира се за две минути. Поискваш желаните книги и чакаш да ти ги пратят.  Peace

# 491
За съжаление на Айпада не мога да го инсталирам  Rolling Eyes , та затова търся помощ.. Flutter

# 492
За съжаление на Айпада не мога да го инсталирам  Rolling Eyes , та затова търся помощ.. Flutter

Програмата работи само с Windows...

# 493
  • софия
Здравейте на всички! Аз имам един въпрос, който не знам дали е за тук, но все пак да питам  Peace Вчера си поисках една книга /за първи път ми е и може да не съм направила нещо не както трябва/ и днес се опитвам да я получа ми изписва
Няма успешно получени произведения.,
1 произведение е получено неуспешно.

та исках да питам, в мен ли е вината, или в програмата?  newsm78

Вероятно има претоварване на мрежата. Опитай се след малко пак да я изтеглиш. Предполагам, че си натиснала ЧЕРВЕНО оцветения надпис ПОЛУЧИ и си сложила отметка  в кутийката пред името на книгата. Peace

е, да, прочетох как се прави и няколко пъти опитах, обаче не    Tired Face и най-странното е, че в папката books, където трябва да е книгата, я има науж, обаче е 0 kb . . .  no

Ако все още не се е оправило положението виж защитната стена - трябва да има чекове за mailbooks - при мен това съобщение излезе защото стената спираше приложението.
При мен има същия проблем, не се получава колкото и да опитвам. Да кажа ,че това е проблем от около месец преди го нямаше.Ако някои има идеи от какво може да е..

# 494
  • В две мънички очи...
За много години!
Аз влизах по едно време и нямаше проблем!

Общи условия

Активация на акаунт