Търся електронна книга - тема 8

• 102 816
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, търся "Любовта трае три години" на Бегбеде. Ако може някой да ми даде линк или да ми я изпрати stanislava_1314@abv.bg , тъй като не мога да получа нищо от mailbooks. Simple Smile

Ами то и в МейлБукс-а я няма! Thinking

Tokу що я пуснах но на френски  Simple Smile

# 466
Здравейте на всички! Аз имам един въпрос, който не знам дали е за тук, но все пак да питам  Peace Вчера си поисках една книга /за първи път ми е и може да не съм направила нещо не както трябва/ и днес се опитвам да я получа ми изписва
Няма успешно получени произведения.,
1 произведение е получено неуспешно.

та исках да питам, в мен ли е вината, или в програмата?  newsm78

# 467
Здравейте на всички! Аз имам един въпрос, който не знам дали е за тук, но все пак да питам  Peace Вчера си поисках една книга /за първи път ми е и може да не съм направила нещо не както трябва/ и днес се опитвам да я получа ми изписва

Вероятно има претоварване на мрежата. Опитай се след малко пак да я изтеглиш. Предполагам, че си натиснала ЧЕРВЕНО оцветения надпис ПОЛУЧИ и си сложила отметка  в кутийката пред името на книгата. Peace

# 468

Вероятно има претоварване на мрежата. Опитай се след малко пак да я изтеглиш. Предполагам, че си натиснала ЧЕРВЕНО оцветения надпис ПОЛУЧИ и си сложила отметка  в кутийката пред името на книгата. Peace

е, да, прочетох как се прави и няколко пъти опитах, обаче не    Tired Face и най-странното е, че в папката books, където трябва да е книгата, я има науж, обаче е 0 kb . . .  no

# 469
Здравейте дами, търся си една книга която издирвах на много места, но без успех. Търся "Изобретението на Хюго" на Брайън Селзник на български. Много ще съм Ви благодарен, ако успеете да ми помогнете.  Simple Smile

# 470
И втората изтеглена Битие се отваря на някакъв ш.... език. Rolling Eyes
За кое Битие става въпрос? На В. Зарев ли, ако е на него, преди малко я получих и всичко е наред Peace

И аз питах, но отговор не получих...
За "Битие" на Дейвид Брин ли става въпрос? Мен то ме интересува...  Blush

За Битие на В. Зарев ставаше въпрос.
След конвертирането не можех да чета.
Изключително благодарна съм а оказаната ми от ... помощ.  bouquet
Не знам дали е прието да се цитират никове. Embarassed

# 471
ОТНОСНО "Ръкописът на Шопен"-Просто страниците са бели-няма съдържание в EPUB.
Ще проверя и в doc newsm78

# 472
  • София

е, да, прочетох как се прави и няколко пъти опитах, обаче не    Tired Face и най-странното е, че в папката books, където трябва да е книгата, я има науж, обаче е 0 kb . . .  no

Опитай отново и отново, докато не стане. И на мен ми се е случвало, но при следващ опит - всичко се изтегля нормално.

# 473
Моля, който ми поиска книгата "Пътешествие из Карликания" в MailBooks да го направи пак, че нещо не успя да се изпрати. Всички други математически успешно ги пуснах, но тази не знам защо.. нека да опитаме пак, или на лични. Hug

Nikolai Petrov, не знам дали си запознат, но книгата е на 50-60% илюстрации. Не че това пречи, а и те са черно бели но все пак се съмнявам да излезе официално в електронен вариант.. Страхотна е, аз я купих за дъщеря ми на едно от намаленията на Милениум.

karity, и аз много благодаря! Hug  bouquet

# 474
Моля, който ми поиска книгата "Пътешествие из Карликания" в MailBooks да го направи пак, че нещо не успя да се изпрати. Всички други математически успешно ги пуснах, но тази не знам защо.. нека да опитаме пак, или на лични. Hug

Nikolai Petrov, не знам дали си запознат, но книгата е на 50-60% илюстрации. Не че това пречи, а и те са черно бели но все пак се съмнявам да излезе официално в електронен вариант.. Страхотна е, аз я купих за дъщеря ми на едно от намаленията на Милениум.

karity, и аз много благодаря! Hug  bouquet

Докато някой, който я има не я сканира... Simple Smile

# 475
Докато някой, който я има не я сканира... Simple Smile

С удоволствие, ако имах скенер! Wink И не само нея..

# 476
От къде мога да изтегля chris mooney -"Тhe Secret Friend" ?

# 477
От къде мога да изтегля chris mooney -"Тhe Secret Friend" ?

От тук: http://alfalib.com/book/151212.html

# 478
Издирвам "Перфектният мъж" от Линда Хауърд Simple Smile

# 479
Здравейте. Много спешно за подарък издирвам "Любовта трае три години". Ако някой може да ми я изпрати на e-mail radost90@abv.bg ще съм много благодарна, защото наистина е обещан подарък. . . Laughing Laughing Laughing Laughing Ще я разпечатвам, така че се надявам, че формата не е от значение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт