Търся електронна книга - тема 8

• 102 265
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, търся третата книга от трилогията Кросфайър Simple Smile Моя, ако някой я има в  pdf формат, да ми я прати на  email -bolin4eto@abv.bg.  Благодаря предварително Simple Smile

# 556
Здравейте, търся тази книга  Мафия мениджърът. Наръчник на корпоративния Макиавели

# 557
А на някой да му се намират останалите две книги от трилогията на Зарев? Изходът и Законът

# 558
Някой може ли да ми прати поредицата Реликвите на смъртните - от 2ра до 5та книга на емайл for_me@mail.bg

# 559
  • В къщурката на хълма на феите
имам доста интересен прецедент с мейлбуукс-а и искам да попитам дали на някого също му се е случвало подобно нещо - вчера вечерта имах 65 заявки за изпращане на книги, от тези 65 заявки само последната ми даде, че е изпратена неуспешно и след няколко опита да изпратя книгата /вкл. с рестарт първо само на програмата, а в последствие и на компютъра/, я изтрих от заявките си .. днес имах нови 10 заявки за изпращане, след няколко неуспешни опита, получих системно съобщение, че е възникнала грешка с фреймнетуорк, та реших пак да рестартна, а след това заявките ги нямаше .. според вас къде е проблема?

# 560
Търся книги на Майкъл Уайт, различни от Равноденствие.

# 561
  • В две мънички очи...
имам доста интересен прецедент с мейлбуукс-а и искам да попитам дали на някого също му се е случвало подобно нещо - вчера вечерта имах 65 заявки за изпращане на книги, от тези 65 заявки само последната ми даде, че е изпратена неуспешно и след няколко опита да изпратя книгата /вкл. с рестарт първо само на програмата, а в последствие и на компютъра/, я изтрих от заявките си .. днес имах нови 10 заявки за изпращане, след няколко неуспешни опита, получих системно съобщение, че е възникнала грешка с фреймнетуорк, та реших пак да рестартна, а след това заявките ги нямаше .. според вас къде е проблема?

Ще се появят може би. От време на време и аз го имам този проблем. Когато е много натоварено даже като натисна бутона изпрати без да ми е показал че имам книги за изпращане ми дава че нямам, някой път ми показва заявки които не съм пускала. Ако не се появят просто който иска наистина книгата пак ще пусне заявка.

# 562
според мен има някакъв проблем с мейлбуукса.Успях да изтегля две книги,след което всички останали се прихвърлят без да има нищо.Проверих си всички сетинги,фаеруоли и необходими приложения.Надявам се да става въпрос за временно явление.

# 563
според мен има някакъв проблем с мейлбуукса.Успях да изтегля две книги,след което всички останали се прихвърлят без да има нищо.Проверих си всички сетинги,фаеруоли и необходими приложения.Надявам се да става въпрос за временно явление.
При мен всичко е нормално.  PeaceДнес поисках и получих 10-15 книжки и изпратих няколко без никакви проблеми. Дано да ви се оправят нещата.  newsm78

# 564
Странно ,ще повторя отначало всичко.

# 565
  • В къщурката на хълма на феите
Ysabell и аз си го помислих същото, ама видях че вътре има 45 човека активни, което не е кой знае колко, като се има предвид, че предишната вечер бяха значително повече и пращах без проблем Thinking

# 566
И при мен е колеблив мейлбуукса.  Laughing

# 567
  • В две мънички очи...
Моля всички които имат Мисия Лондон на Алек Попов да проверят дали е до 27стр. Вече няколко варианта намирам включително и това което имам и са до 27стр. т.е. не е цялата.

# 568
Може ли да ме насочите откъде да изтегля книги на Рик Риърдън (освен от Читанка). Във Флибуста също има само 3 книги.
Ако някой има книга, различна  от Проклятието на титана, Похитителят на мълнии  и Морето на чудовищата, моля да ми я изпрати и на: ernestinap@abv.bg

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 22:51 от VAVA

# 569
Моля всички които имат Мисия Лондон на Алек Попов да проверят дали е до 27стр. Вече няколко варианта намирам включително и това което имам и са до 27стр. т.е. не е цялата.

Мисията в PDF: https://www.dropbox.com/sh/jxffh911f2uysme/CKtrqLb8Pq?dl=1

Общи условия

Активация на акаунт