Търся електронна книга - тема 8

• 102 134
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
За всички които чакат Братството на черния кинжал книга 10- Ибис най-после ми отговориха, че в момента се изготвя ел.книга и другата седмица ще бъде качена по книжарниците  Peace

# 691
  • В къщурката на хълма на феите
пффффффф то ние тая 10та книга колко време я чакахме на хартия, та си представям ел.варианта .. пък че имат 10 други поредици дето ги влачат от не-знам-си-кога-си това е съвсем друг въпрос Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 692
Здравейте,
търся книга на Станислава Кара "Повикът на щастливата случайност". Благодаря ви.

# 693
  • В две мънички очи...
Здравейте.
Търся си " А планините ехтяха ", но в ePub ! Може и на български, и на английски.

Много благодаря!  bouquet

MailBooks - виж първи пост на темата

Последните дни много се хвали Дивергенти - свободно някъде има ли я?

# 694
Здравейте.
Търся си " А планините ехтяха ", но в ePub ! Може и на български, и на английски.

Предлага се в Cheti.ME

# 695
  • Пловдив
smile3529    Ventcis and stassita     БЛАГОДАРЯ!

Моля, пак заповядайте!
Искам да знам дали книгата се чете нормално, че разбивах ДРМ защита и не знам дали съм се справила успешно.

# 696
За всички които чакат Братството на черния кинжал книга 10- Ибис най-после ми отговориха, че в момента се изготвя ел.книга и другата седмица ще бъде качена по книжарниците  Peace
Пффу най-после, вече се съмнявах че изобщо ще я пуснат в ел.вариант....

# 697
Да я бях купила хартиена ! То ти се убива желанието да четеш от това чакане. Ибис леко започват да ме разочароват..  newsm78 newsm78 newsm78

# 698
Пиша тук, понеже вече няколко пъти получавам "благодарности" и искания за книги...
Не ползвам Mailbooks! Това че някой е решил да използва моят ник там не ме интересува. Моля престанете да ми искате книги.
Благодаря за разбирането!

# 699
Да питам нещо за Мейлбукса: свети ми в червено копчето "Изпрати", а като го цъкна и ми излиза съобщение, че нямам заявки за изпращане. Рестартирах програмата, ама нъцки, не спира да свети. Бъг ли е някакъв и как да го отбъгна  Thinking

# 700
Да питам нещо за Мейлбукса: свети ми в червено копчето "Изпрати", а като го цъкна и ми излиза съобщение, че нямам заявки за изпращане. Рестартирах програмата, ама нъцки, не спира да свети. Бъг ли е някакъв и как да го отбъгна  Thinking

Ще се оправи, не се тревожи. И при мен се явява понякога. Сега например ми свети в червено ЗАЯВКИ, а аз нямам такива. newsm78

# 701
  • София
Здравейте!

Търся "Острието на бръснача" на Съмърсет Моъм.
Дано я няма назад, че прочетох само последните странички Simple Smile

Хубав и усмихнат ден!

# 702
Здравейте момичета,

При мен си остава проблема с невъзможността да получавам и изпращам в MailBooks!

Ако някой е имал такъв проблем моля да пише на ЛС!

# 703
Здравейте.

Предлага се в Cheti.ME

Дивергенти я има и във Филибуста.

# 704
Дивергенти е хубава Simple Smile в майлбук-са мисля, че я има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт