Търся електронна книга - тема 8

• 102 085
  • 720
  •   1
Отговори
# 60

Здравейте, търся "Третият гроб отсреща"-Даринда Джоунс. Случайно да сте я срещали някъде ?
Да. Simple Smile

# 61
  • София
Здравейте, търся "Третият гроб отсреща"-Даринда Джоунс. Случайно да сте я срещали някъде ?
Да. Simple Smile

Това ме изненада. Виждала съм само първите две на бг. Би ли казала къде я има?  Simple Smile

# 62

Това ме изненада. Виждала съм само първите две на бг. Би ли казала къде я има?  Simple Smile

Дай един имейл за повече подробности, защото не мога да ти изпратя лс. Simple Smile

# 63

Това ме изненада. Виждала съм само първите две на бг. Би ли казала къде я има?  Simple Smile

Дай един имейл за повече подробности, защото не мога да ти изпратя лс. Simple Smile

Може ли и на мен? Praynig Hug
siyka5@abv.bg
Може и на лични. newsm78

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 17:24 от Sheilya

# 64
  • на село
Благодаря за поредицата на Кард. Мислех, че съм погледнала в читанка. Моя грешка.
Embarassed  bouquet

Търся също "Еротична интелигентност" на Естер Перел

# 65
  • Според сезона

Бих се радвала и аз на подробностите  Laughing
nestinarkad@gmail.com

# 66
Записче и от мен, че доста съм ви изтървала  ooooh!
И да се наредя и аз за Третия гроб  Sunglasses
  bouquet

# 67
  • София
Хора, не става въпрос за самата книга, не четете ли?

# 68
Упътванията са разпратени. Simple Smile

Хора, не става въпрос за самата книга, не четете ли?

Получи ли твоето?

# 69
  • София
Получих, благодаря  Simple Smile

# 70
Как точно става размяната на книги от мейлбокса, всичко инсталирах, виждам книгите, давам заявки и....Може и на лични някой да ми подскаже, да не разводнявам темата. А как се качват книги не разбрах също.

# 71
  • Разпиляна във въображението
Запис.

Благодаря на всички, които отделиха време, за да изпълнят поръчките ми.  bouquet

# 72
  • Пловдив
Здравейте благодаря за новата тема.Някой срещна ли вече принцеса с часовников механизъм?намирам я само на английски.Също ако сте забелязали в рулит е качена ангел с часовников механизъм но липсват последните глави.Поисках я от мейл буукс и пак така беше.Моля ако някой я има цялата да ми я изпрати или качи в дропбокса.
Скрит текст:
При мен книгата приключва с разходката по моста ето и последните редове :Теса се остави да я издърпа.Ръката на Джембеше топла и силна,учудващо успокоителна.Тя погледна към Института,объркана,и се остави той да я издрърпа през желязната порта към сенките на града.

Скрит текст:
Благодаря предварително на отзовалите се Hug

И аз със същата молба  Hug

Скрит текст:

# 73
Интересувам се от няколко книги, но са сравнително нови едва ли ги има някъде. Въпреки това пускам запитване тук:
1. Пленница на смъртта-Мег Кабът;
2. Орденът на асасините.~Чела съм първите три.
3.Героите на Олимп и Хрониките на Кейн. -Рик Риърдън
4.Лунен ловец-Кати Кламп.

# 74
Знаете ли как мога да си сваля книга от читанката на киндъла. Нов ми е и се чуствам пълна индианка...

Общи условия

Активация на акаунт