Търся електронна книга - тема 8

• 102 087
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Здравейте търся следните книги:
Подборът
Синдер
Топли тела?
мейла ми е:lena_lm@abv.bg
Предварително благодаря

# 227
  • Пловдив
Здравейте,
купих си електронна книга от Сиела, платих я, но не мога да я сваля. Може ли да ми помогнете с разяснения как става?
Мерси предварително.

# 228
може ли  и аз мен Аномалия на Л.Филипова
eknalbantova@gmail.com

Много моля и на мен. Praynig Hug
siyka5@abv.bg

И аз на опашката...
Скрит текст:
Благодаря предварително!
Ще я изпратя на всички, които са я поискали, но още не съм я получила. Надявам се да не са ме подвели. Так че, чакаме....

# 229
  • Поморие
Момичета, искам да помоля да ми изпратите "Крадецът на книги". Предварително благодаря!  bouquet
galya_2003@abv.bg

# 230
Здравейте,
купих си електронна книга от Сиела, платих я, но не мога да я сваля. Може ли да ми помогнете с разяснения как става?
Мерси предварително.

Колежки, трябва ти програмата Adobe Digital Editions. Инсталираш си я и с нея отваряш .acsm файла който си сваляш от Сиела. После я търсиш в папките на програмата. В сайта им като дадеш да купих някоя ел. книга има линк към инфо с подробности как става номера. Успех и приятно четене. Wink
П.С. ако не е тайна какво си купи?

# 231
Търся "Крадецът на книги" и "Вината в нашите звезди" Чакам ги от mailbooks, но никой не ми ги праща ;/ mannierox@gmail.com

# 232
Търся "Крадецът на книги" и "Вината в нашите звезди" Чакам ги от mailbooks, но никой не ми ги праща ;/ mannierox@gmail.com

Пуснах ти "Крадецът на книги"  Peace

# 233
  • София
Търся на Франсоаз Долто коя да е от книгите по детско-бебешки въпроси (т.е. без "Женската сексуалност"  Mr. Green)

# 234
Здравейте, 5 книга от поредицата Паднали ангели, дали я има някой?
Ще съм много благодарна.

# 235
Търся на Франсоаз Долто коя да е от книгите по детско-бебешки въпроси (т.е. без "Женската сексуалност"  Mr. Green)

Следващата възрастова група - "Тийнейджърите"
https://www.dropbox.com/s/7tw77g69uihscec/tineijuri.pdf?dl=1
След време вероятно ще потрябва... Mr. Green

# 236
  • Сред мелниците
Търся "Майките" на Теодора Димова.

# 237
  • Младост/София
Здравейте момичета, търся фен преводите на трилогията 50 нюанса сиво и преведени книги от Лора Лей (освен породите 1-6). Благодаря предварително на всеки   Hug  
sabina_1976@abv.bg

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 02:00 от in4eto76

# 238
Здравейте момичета, търся фен преводите на трилогията 50 нюанса сиво и преведени книги от Лора Лей. Благодаря предварително на всеки   Hug 
sabina_1976@abv.bg
Лора Лей е в читанката - вероятно знаеш, това са фен преводи. За нюансите не знам.

# 239
Здравейте.
След като си конвертирах една от книгите получена от Mailbooks, редовете се разминават през два.Някой имал ли е подобен проблем?
Как да го отстраня?
 В Mailbooks има Крадецът на книги.

Общи условия

Активация на акаунт