Търся електронна книга - тема 8

• 102 266
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
  • Den Haag
От известно време имам инсталиран  MailBooks и намерих доста търсени книжки там, искам да благодаря на всички за положения труди за изпратените ми книги   bouquet  bouquet

# 271
  • София
Привет на всички  Hug
Предстоят дълги коледни и навогодишни празници - дайте предложение за някоя интересна книга за празниците и съответно линк, моля
 Peace
Че и астрономическата зима започвала днес, така че идеята с книга до печката ми си вижда още по-примамлива

# 272
може ли да ми изпратите  Библиотекарката,Клубът на анонимните шопинг маниачки,Сексът и градът
 мерси предварително email:chris89@abv.bg

# 273
Привет на всички  Hug
Предстоят дълги коледни и навогодишни празници - дайте предложение за някоя интересна книга за празниците и съответно линк, моля
 Peace
Че и астрономическата зима започвала днес, така че идеята с книга до печката ми си вижда още по-примамлива

Naddya, си казала нищо за предпочитанията си. Каква литература предпочиташ? Любовна, приключенска, загадки, мистерии, трилъри...?
Изтегли си mailbooks от първа страница на темата и разгледай заглавията. Има страшно много интересни книги.

Радослава, "Сексът и градът" до колкото знам я няма в ел. вариант.

# 274
 а някой има ли другите две книги?? email:chris89@abv.bg

# 275
  • София
Книжките за пърсиДжаксън има ли ги в ел. вариант(особенно в нещо, дето лесно да се качва и чете на киндъл)

# 276
  • София
Книжките за пърсиДжаксън има ли ги в ел. вариант(особенно в нещо, дето лесно да се качва и чете на киндъл)

В MailBooks ги има в epub и fb2.

# 277
  • София
а това какво е и на български ли са там...може би трябваше да уточня, че ги търся на бг за детето...

ако някой все пак ги има под ръка - madmouse@abv.bg ще съм благодарна.

# 278
а това какво е и на български ли са там...може би трябваше да уточня, че ги търся на бг за детето...

ако някой все пак ги има под ръка - madmouse@abv.bg ще съм благодарна.

Ето ти ги тук  Peace
http://chitanka.info/person/rick-riordan

# 279
  • София
а уж търсих, това са първите три нали?
много благодарности...ако има някой и останалите, молбата за тях остава отворена (нали не бъркам,има и още?)

# 280
моля ви наистина ми трябва книгата и се извинявам за досаждането

# 281
много благодарности...ако има някой и останалите, молбата за тях остава отворена (нали не бъркам,има и още?)
Да, това са първите три.  Hug Мисля, че следващите ги няма в електронен вариант.  Thinking

# 282
  • София
Да, това са първите три.  Hug Мисля, че следващите ги няма в електронен вариант.  Thinking
  bouquet  bouquet  bouquet : много благодаря, аз много не съм ориентирана с тях, но понеже  се влюби в Хари Потър, предполагам и тези ще са му приятни, за това се сетих изобщо, че и такава поредица има, другите ако не се появят в електронен вид, може би в някоя библиотека ще търся Simple Smile

# 283
  • София
Търся "Физика на тъгата„ на Георги Господинов

# 284
Да има някой, нещо Simple Smile на Ромен Гари, моля. Само на руски откривам в нета, о и на Виан, извън "Човекът Вълк"? "Пяната на дните" би ме зарадвала много.

Общи условия

Активация на акаунт