Търся електронна книга - тема 8

• 102 235
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
"Седемте навика на високоефективните хора" има ли я в електронен вариант?А някъде фри?
Благодаря!

# 451
"Седемте навика на високоефективните хора" има ли я в електронен вариант?А някъде фри?
Благодаря!

Free as a bird  Mr. Green

# 452
Благодаря!

Free as a bird  Mr. Green

tks  bouquet   Hug

# 453
Здравейте, къде мога да намеря книги от съвременни български автори в електронен вариант? Отдавна искам да прочета "Майките" от Теодора Димова, например.

# 454
  • Варна.....
Имам нужда от помощ за Мейлбукс-а.
Инсталирах го, поисках книги, изпратени са ми, но не мога да ги получа.
 Като кликна на бутон, който би трябвало да ме препрати към книгите, ми дава, че няма такава директория?
Къде бъркам?

# 455
Имам нужда от помощ за Мейлбукс-а.
Инсталирах го, поисках книги, изпратени са ми, но не мога да ги получа.
 Като кликна на бутон, който би трябвало да ме препрати към книгите, ми дава, че няма такава директория?
Къде бъркам?

Ако имаш изпратени книги, надписът на бутона ПОЛУЧИ - долу вдясно на програмата трябва да е оцветен в червено. Кликваш на него и книгите автоматично се свалят на твоя компютър в папка BOOKS, която се създава автоматично в директорията, където ти се намира стартовия файл на програмата.  Peace
Или пък кликваш на бутончето (Получени книги), намиращ се вдясно от бутона FTP горе в прозореца на програмата, за да намериш получените книги.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 20:30 от Sheilya

# 456
мдаааа Адът и аз съм го поискала, ама няма кой да ме отрази Whistling

Първа страница - Mailbooks, инсталира се за 2 минути и после и Адът и Раят и СЕКРЕТЪТ са ваши.  Peace

# 457
  • Варна.....
Справих си след като го изтеглих наново.
Благодаря Ви!

# 458
издирвам "Непознати в смъртта" и "Произход в смъртта" на Нора, че всички останали ги имам и някакси тая поредица ми стои гадно незапълнена Crossing Arms

"Произход в смъртта", скоро може да се очаква на бг, като фен превод. Екипът, който преди време преведе "Антракт в смъртта" се е заел със задачката, защото и те са писали на Хермес, безответно. Тази информация намерих тук
Скрит текст:
Така де, не знам дали е в духа на добрия тон

# 459
  • В две мънички очи...
stamen4o от MailBooks-а, виждам, че почти постоянно си активен в MailBooks-а! Аз имам заявка към теб за книжки от преди 3 дни, моля те да ми ги изпратиш!!! Praynig Praynig Praynig

Simple Smile Той може да е като мен статичен там Simple Smile Аз влизам като видя че има много потребители и не мога да правя каквото и да е било, излизам и така чакам да уцеля момент в който има малко потребители и да изпратя всичко поискано.

# 460
Здравейте, търся "Любовта трае три години" на Бегбеде. Ако може някой да ми даде линк или да ми я изпрати stanislava_1314@abv.bg , тъй като не мога да получа нищо от mailbooks. Simple Smile

# 461
Здравейте, търся "Любовта трае три години" на Бегбеде. Ако може някой да ми даде линк или да ми я изпрати stanislava_1314@abv.bg , тъй като не мога да получа нищо от mailbooks. Simple Smile

Ами то и в МейлБукс-а я няма! Thinking

# 462
stamen4o от MailBooks-а, виждам, че почти постоянно си активен в MailBooks-а! Аз имам заявка към теб за книжки от преди 3 дни, моля те да ми ги изпратиш!!! Praynig Praynig Praynig

Simple Smile Той може да е като мен статичен там Simple Smile Аз влизам като видя че има много потребители и не мога да правя каквото и да е било, излизам и така чакам да уцеля момент в който има малко потребители и да изпратя всичко поискано.

Ysabell,
Той/тя вчера ми поиска книга и аз веднага изпратих. Написах горния пост, за да го/я подсетя да погледне за поискани книги.  newsm17  newsm53

# 463
  • В две мънички очи...

Ysabell,
Той/тя вчера ми поиска книга и аз веднага изпратих. Написах горния пост, за да го/я подсетя да погледне за поискани книги.  newsm17  newsm53

Simple Smile Понякога когато е много натоварено не показва че има за изпращане. На мен от една седмица постоянно ми даваше че нямам книги за изпращане и вчера ми се появиха всички заявки. Прегледах специално датите има от цялата седмица, явно при натоварване на сървъра има бъгове, но пък като заработи няма спиране Simple Smile
И искам специално да благодаря за появилата се втора книга на Шафак Simple Smile

# 464
  • Пловдив

Simple Smile Понякога когато е много натоварено не показва че има за изпращане. На мен от една седмица постоянно ми даваше че нямам книги за изпращане и вчера ми се появиха всички заявки. Прегледах специално датите има от цялата седмица, явно при натоварване на сървъра има бъгове, но пък като заработи няма спиране Simple Smile
И искам специално да благодаря за появилата се втора книга на Шафак Simple Smile

За нищо. Хубаво е и аз да допринеса с нещичко. Оказа се изключително лесно да се премахне DRM защитата, така че след известно време ако все още не се появила "Дворецът на бълхите" мисля да я купя. Жалко, че късно се усетих за тази защита, иначе и останалите бих ги купила електронни вместо хартиени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт