Търся електронна книга - тема 8

• 103 070
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • В две мънички очи...
случайно някой някъде да е срещал Екстазът на Гейбриъл?! знам, че е малко скоро след като е издадена, ама пусто току-що поприключих с Адът и съм сериозно зарибена Flutter

Няма я още.

# 511
Странно защо "Вакантен пост" от Дж. К. Роулинг я няма в Mailbooks.........

Няма я още. Аз се каня да я сканирам, но все не намирам време  Embarassed

Има я в biblio.bg

# 512
# 513
# 514
Тази тема е само за фрий  Peace платено всеки знае как да си намери  Simple Smile

# 515
Някой може ли да ми изпрати на Саша Грей - Обществото на Жулиет на мейл - for_me@mail.bg
Благоаря предварително!

# 516

"Физика на тъгата" появи ли се вече?

И аз я чакам... обаче не съм я срещала. Ако я намериш, сигнализирай, Ysabell  Hug

# 517
  bigdance2ЧНГ приятели.Здраве,сила,мир,любов и мнооооого интересни кнжки -пожелания от мен за всички.Дали се появи "Като гореща вода за шоколад" някъде?

# 518
Здравейте! Не търся конкретно заглавие, (не е конкретна книга), но ако някой може да ми препоръча нещо от съвременната българска литература - някакви разкази, нещо на Георги Господинов ("Физика на тъгата ще я чакаме"), ще съм благодарна.
Скрит текст:

# 519
Странно защо "Вакантен пост" от Дж. К. Роулинг я няма в Mailbooks.........

Готова е наполовина...
Чакам dariZ да сканира останалата част...

# 520
  • В къщурката на хълма на феите
случайно някой някъде да е срещал Екстазът на Гейбриъл?! знам, че е малко скоро след като е издадена, ама пусто току-що поприключих с Адът и съм сериозно зарибена Flutter

Няма я още.

мдаа и аз от нещо такова се опасявах Crossing Arms

# 521
Ако някой е мяркал някъде "Делириум" и " Пандемониум" от Лорън Оливър, моля да драсне. Без значение формата...дори и сканиран на 2 страници. Благодаря предварително Simple Smile

# 522
  • Бургас

Няма я още.

Сега видях Ексатзът в Мейлбук.

# 523
  • В две мънички очи...

Няма я още.

Сега видях Ексатзът в Мейлбук.

Явно е качена днес

# 524
  • В къщурката на хълма на феите
мхмм днес беше Blush

Общи условия

Активация на акаунт