Търся електронна книга - тема 8

• 102 271
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте.

Търся трилогията за Спящата красавица на Ан Райс. Дали някой може да ми съдейства.Любопитно ми е да я прочета!

Благодаря.

# 571
Здравейте отново Simple Smile
Този път молбата ми е малко необичайна, но нищо. Търся си мангата :http://www.amazon.com/Darkest-Night-Underworld-Harlequin-Comics-ebook/dp/B00DFQ3FMQ/ref=sr_1_31?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1388323984&sr=1-31&keywords=gena+showalter+lords+of+the+underworld+series и http://www.amazon.com/The-Darkest-Kiss-Underworld-Harlequin-eboo … f=pd_sim_kstore_2

Търсих на много места, но не я намирам. Замислям се и да си я закупя, но не ми се иска да избързвам, защото е възможно да я издадат и в книжен вариант (засега я има само в електронен) и затова изчаквам.
Благодаря Simple Smile

# 572
Благодаря Simple Smile

# 573
  • Den Haag
Търся "Малки жени" Луиза Мей Олкът, формат епуб или моби.   bouquet

# 574
Не мога и не мога да се преборя с Мейлбукса.
От вчера се опитвам да получа няколко книжки, но не става, получавам съобщение за неуспешно получени произведения, а те си стоят по 0 KB в папка Books.

Пробвах програмата на общо три компютъра, но уви без успех. На Windows 7, препоръчаната версия на Framework-a не се инсталира правилно, на XP е ок, но пак не получавам книгите. Проверих и защитната стена.

Моля ви, помагайте, не мога да разбера къде е проблема. Crazy

Все пак благодаря на ventcis и Diltea, че така бързо се отзоваха и ми пратиха поисканите книги, макар и да не мога да ги получа.  Hug

# 575
  • В две мънички очи...
Моля всички които имат Мисия Лондон на Алек Попов да проверят дали е до 27стр. Вече няколко варианта намирам включително и това което имам и са до 27стр. т.е. не е цялата.

Мисията в PDF: https://www.dropbox.com/sh/jxffh911f2uysme/CKtrqLb8Pq?dl=1

Благодаря  newsm44

Здравейте.

Търся трилогията за Спящата красавица на Ан Райс. Дали някой може да ми съдейства.Любопитно ми е да я прочета!

Благодаря.

Като фен на Ан Райс - издавана ли е на български изобщо? Все си мисля че само поредицата за вещиците и част от вампирските са издадени само.

# 576
  • София
Здравейте!

Търся в електронен вариант Дзен притчи от Томас Клири.
Някой срещал ли я е? На български или английски

Благодаря предварително!  Simple Smile

# 577
От вчера се опитвам да получа няколко книжки, но не става, получавам съобщение за неуспешно получени произведения, а те си стоят по 0 KB в папка Books.

Пробвах програмата на общо три компютъра, но уви без успех. На Windows 7, препоръчаната версия на Framework-a не се инсталира правилно, на XP е ок, но пак не получавам книгите. Проверих и защитната стена.

Все пак благодаря на ventcis и Diltea, че така бързо се отзоваха и ми пратиха поисканите книги, макар и да не мога да ги получа.  Hug

Аз работя на 2 компютъра, единият е с Windows 7, а другият - с Windows XP. И на двата програмата работи добре. Има моменти на леко забавяне, но нямам случай да не мога да получа или изпратя книга.

# 578
Amberette,имам същия проблем,и също пробвах на два компа и не става,странното че няколко пъти успях,без да мога да установя разлики.

# 579
Здравейте отново Simple Smile
Този път молбата ми е малко необичайна, но нищо. Търся си мангата :http://www.amazon.com/Darkest-Night-Underworld-Harlequin-Comics-ebook/dp/B00DFQ3FMQ/ref=sr_1_31?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1388323984&sr=1-31&keywords=gena+showalter+lords+of+the+underworld+series и http://www.amazon.com/The-Darkest-Kiss-Underworld-Harlequin-eboo … f=pd_sim_kstore_2

Търсих на много места, но не я намирам. Замислям се и да си я закупя, но не ми се иска да избързвам, защото е възможно да я издадат и в книжен вариант (засега я има само в електронен) и затова изчаквам.
Благодаря Simple Smile

Тук: https://www.dropbox.com/sh/i9dicboabz7bkif/A8GDCPI_S_?dl=1
са книгите на Gena Showalter - по тях май са правени комиксите...
Или бъркам...

# 580

При мен положението е същото, изобщо не мога да получавам книги, от момента, в които съм изтеглила програмата. Получавам същото съобщение и в папка Books файловете са с 0KB. Изпращам заявка, имам книга за получаване, но не я получавам. Все едно някой ми е взел шоколада от ръцете.  Thinking

# 581
И при мен беше така, до като не установих, че ми ги запазва в друга папка, а не в Books !  Peace

И при мен беше така, до като не установих, че ми ги запазва в друга папка, а не в Books !  Peace
Копирам path-а, пак е Books :
C:\Users\Sony\AppData\Local\Temp\Rar$EXa0.515\Books

И да кажа, че мнооооооооооооого ми се иска да намеря "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна"  Praynig

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 12:59 от Норе

# 582
  • В две мънички очи...
И при мен беше така, до като не установих, че ми ги запазва в друга папка, а не в Books !  Peace

И при мен беше така, до като не установих, че ми ги запазва в друга папка, а не в Books !  Peace
Копирам path-а, пак е Books :
C:\Users\Sony\AppData\Local\Temp\Rar$EXa0.515\Books

И да кажа, че мнооооооооооооого ми се иска да намеря "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна"  Praynig

Това което си дала се получава защото не си разархивирала програмката, а я отваряш от архивния файл. Ако я разархивираш някъде - направи една папка MailBooks и я разархивирай там в момента в който получиш първата книга ще ти създаде папка Books в папката MailBooks.

# 583
Мерси!   bouquet То и така работи де Simple Smile

# 584
Извинете, търся You Get So Alone at Times That it Just Makes Sense от Charles Bukowski. Ако някой я има на бълг. език или на анг., ще съм благодарна да ми я изпрати или да ми прати линк. Имейл: didityoy_99@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт