А, сигурна бях, че е само от щедрост. Интересно, как точно този 1% , мразещ кучетата, сте се събрали тук.
Tаис, ако аз не разбирам български, то ти го разбираш по- малко и от мен. Да, ти не си писала, че всички не чистят, но гузно мълчиш, когато член на твоята клика го твърди и то в няколко поредни поста: "За нещастие обаче всички кучкари не чистят след кучетата си." Иначе ореваваш целия форум, че ви били определили като кучемразци. Когато ти е удобно сте ние, "радетелките за свят без песове и помияри" , когато не ти е удобно ставаш "ти не можеш да четеш, аз не съм казала такова нещо".
АЗ бях от тези кучкари, които в началото смятаха темата за нормална и писаха, че си държат кучето на каишка и му чистят /и това съм го казвала в не една и две теми много преди това фиаско тук/, но вие просто прекалихте. То не бяха подмятания, то не бяха обобщения, заяждания, подигравки. Включително с Брезичка, която ви уйдисваше на акъла, да ви убеждава, че ето, има и нормални кучкари. Толкова сте нагли ти, Джералдин, ма ко и още една -две от групичката, че не забелязвате как определенията, които сипете, се отнасят за вас самите.